REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
12.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Maritimo Shopping Center sărbătoreşte 1 an de existenţă şi 5 milioane de clienţi

Maritimo Shopping Center sărbătoreşte 1 an de existenţă şi 5 milioane de clienţi

Replica API 26 octombrie 2012 | 00:00 359

Punct de întâlnire pentru constănţeni:

Punct de întâlnire pentru constănţeni:

În urmă cu un an se deschidea, la Constanţa, cel mai mare centru comercial-Maritimo Shopping Center. Atunci, conducerea mall-ului promitea surprize multe clienţilor, branduri cunoscute, locuri de joacă şi de petrecere a timpului liber. Iată că s-au ţinut de cuvânt, iar cel mai nou centru comercial avea să devină punctul de întâlnire al constănţenilor şi locul preferat pentru a-şi petrece timpul liber. Pe tot parcursul anului, 5 milioane de clienţi au călcat pragul Maritimo Shopping Center.

Maritimo Sopping Center împlineşte în weekend un an de existenţă. În acest an, milioane de clienţi au trecut pragul, iar numărul partenerilor a crescut substanţial, gradul de ocupare a spaţiilor fiind de 99%, asta însemnând 120 spaţii comerciale. "Datorită acestui mix de chiriaşi, Maritimo a devenit punct de întâlnire pentru toţi oamenii din Constanţa. Astăzi sărbătorim un an de Maritimo. Atunci când deschidem un nou centru avem nevoie de un an, doi ani până când acesta ajunge la maturitate. Când deschidem un centru ştim că oamenii nu se înghesuie de la bun început. Avem un obiectiv clar şi putem spune că după un an, avem 5 milioane de spectatori, iar numărul de chiriaşi este în continuă creştere", a declarat Harald Schaller, manager officer Immofinanz, investitorul centrului comercial Maritimo Shopping Center. Maritimo vine în întâmpinarea clienţilor şi prin intermediul celei mai mari companii de retail, şi anume Auchan. Directorul, Cristian Popescu, sărbătoreşte şi el un an de existenţă a supermarketului Auchan pe piaţa constănţeană. "A fost un an în care am făcut totul pentru a servi clienţii. A fost un an în care ne-am adaptat pentru clienţii noştri. A fost un an în care am invitat clienţii să participe la curăţarea mediului, suntem mândri că am plantat 51 de arbori în Constanţa. Întreaga echipă se mobilizează zi de zi reuşind astfel de lucruri cu partenerii noştri", a declarat Cristian Popescu, directorul supermarketului Auchan. Marius Rădulescu, managerul centrului comercial este încântat, de asemenea, că investiţia făcută acum un an nu a fost în zadar. "Pentru noi Maritimo înseamnă un proiect foarte ambiţios. Este un centru comercial cu o suprafaţă de 65.000 metri pătraţi. Dacă luăm în considerare şi partea neacoperită, vorbim de 110.000 metri pătraţi. Să intri într-o piaţă matură, aşa cum a fost Constanţa acum un an, cu un centru comercial nou cu 120 chiriaţi la început de drum şi să depui toate eforturile să convingi cetăţenii că este o destinaţie care merită, a fost pentru noi un efort semnificativ şi cred că am reuşit să convingem că Maritimo merită să te duci cât mai des. Este un succes datorită faptului că este în continuă creştere, că avem un procent a spaţiilor închiriate de 99 %, că partenerii noştri sunt mulţumiţi de rezultate obţinute în primul an", a spus Marius Rădulescu.

Un weekend întreg plin de evenimente

Cu ocazia acestui mare eveniment, conducerea Maritimo Shopping Center a pregătit pentru clienţi tot felul de surprize în weekend-ul ce urmează. Vineri 26 octombrie, pe parcursul întregii zile, Maritimo organizează evenimente pentru copii: ateliere de creaţie, face-paiting, jocuri interactive, poveşti etc. Sâmbătă, începând cu orele 19.00 Andreea Bălan va susţine un superconcert, însă nu înainte de a încânta publicul trupa "World of Sands", dar şi şcoala de dans Pro Dance, care va oferi o reprezentaţie de neuitat. Duminică, maestrul Emiliano va face un spectacol de magie, trupa de dans Pro Dance, din nou, va încânta publicul, iar Horia Brenciu va face un supershow aşa cum numai el ştie s-o facă. În jurul orelor 18.00 vizitatorii vor avea ocazia să aprindă, alături de organizatori, 1000 de lampioane şi să participe la tragerea la sorţi unde va fi oferit marele şi mult aşteptatul premiu-un Fiat 500 care se află "parcat" în incinta Maritimo. Pe 27 octombrie, respectiv, 20 octombrie, în intervalul 12.00-18.00, Armata României a pregătit, împreună cu Maritimo, armament, exerciţii de mânuire a armamentului, spectacole de muzică militară, fotocorne (posibilitatea de a rămâne cu o amintire îmbrăcaţi în echipamente militare) şi facepainting.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108