REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Marius Elisei, fostul sot al Oanei Roman, după ce s-a scris că ar avea o nouă iubită și că ar fi gravidă

Marius Elisei, fostul sot al Oanei Roman, după ce s-a scris că ar avea o nouă iubită și că ar fi gravidă

Replica API 3 mai 2021 | 00:10 3308

După ce au apărut mai multe speculații în presa din România conform cărora Marius Elisei ar avea o nouă iubită, ba mai mult, că femeia ar fi însărcinată, fostul soț al Oanei Roman a hotărât să facă „lumină” în ceea ce privește acest subiect controversat. Iată ce declarații a făcut acest la Antena Stars!

Marius Elisei

Întreg showbiz-ul a fost zguduit după ce, la scurtă vreme după ce Oana Roman și Marius Elisei au divorțat, în presă au apărut diverse articole ce indicau faptul că bărbatul și-ar fi refăcut viața și că ar avea o nouă iubită. Ba mai mult, potrivit acestor speculații, femeia cu care fosțul soț al vedetei de la Antena Stars ar avea o relație ar fi însărcinată!

Sătul până peste cap de aceste speculații, Marius Elisei a decis să spună adevărul. Chestionat în legătură cu informațiile din mass-media despre posibila lui iubită și despre faptul că femeia ar fi gravidă, fostul soț al Oanei Roman a spus că nimic din toate acestea nu sunt adevărate! Așadar, bărbatul a declarat pentru Antena Stars, în exclusivitate, că nu are pe nimeni în viața lui, drept urmare nu ar fi avut pe cine să lase gravidă!

„Mi se pare total deplasată această știre care a apărut. Nici nu știu de unde a apărut, și cum a apărut și care este interesul, asta 1 la mână, că nu am pe nimeni în viața mea. Și ca să demontez tot, nu am pe nimeni în viața mea, deci, nu am cu cine să mă duc pe la clinici și pe cine să las gravidă. Și 2 la mână, este foarte urât să apară astfel de lucruri, cum că ar fi cineva gravidă, în condițiile în care atunci când ai o relație și cu acea persoană îndeplinești o sarcină, ar fi trebuit să treci prin anumiți pași”, a declarat Marius Elisei pentru Antena Stars, în exclusivitate.

Fostul soț al Oanei Roman, declarații uluitoare la Antena Stars

În continuare, Marius Elisei a transmis că dacă ar fi să aibă pe cineva nou în viața lui, ar lua-o treptat și mai întâi i-ar face cunoștință cu fosta soție și mai ales cu fiica lui, Isabela. Acesta a ținut să sublinieze încă o dată faptul că articolele respective i se par eronate și false, pentru că nu are nicio iubită!

„Păi da, în primul rând trebuie să... când ai pe cineva mai ales în situația în care sunt eu, trebuie să faci cunoștință copilului, apoi fostei soții. Sunt mai multe etape și mi se pare foarte deplasată această știre care este total eronată și falsă, pentru ca, repet, nu este nimeni în viața mea”, a mai transmis acesta.

Atunci când reporterul Antena Stars i-a spus că în articolul respectiv este citată o sursă din apropierea lui care spune, printre altele, că Marius Elisei ar fi discret deoarece îi e frică de cum ar reacționa fiica lui, fostul soț al Oanei Roman a dezmințit încă o dată zvonurile, spunând că nu este vorba despre nicio sursă.

„Nu este adevărat! Nu sunt discret și nu am cu cine să fiu discret și nici de ce să mă feresc! Și nu este o sursă din apropierea mea, nu este nimic adevărat”, a adăugat fostul soț al Oanei Roman.

Iar asta nu e tot! Întrebat dacă e de părere că cineva ar încerca să-i facă rău, în sensul de a-i strica relația pe care o are după divorț cu Oana Roman și fiica lor, Isabela, cunoscându-se faptul că acesta se implică în continuare în rolul de tată, petrecând timp cu ea, Marius Elisei ia în calcul și această ipoteză, spunând că totul este posibil.

„Tot ce este posibil și sunt conștient că sunt foarte mulți oameni care vor să facă rău, pentru că răul se face cel mai ușor. Dar măcar să vină cu ceva care este plauzibil, decât să bage copii la mijloc”, a mai susținut bărbatul.

În încheierea interviului oferit pentru Antena Stars, Marius Elisei a declarat că e adevărat că-și mai dorește copii, însă nu s-ar pune niciodată problema să se întâlnească cu cineva pentru a o lăsa imediat gravidă.

„Da, dar asta este altă mâncare de pește. Într-adevăr îmi doresc, dacă o să mă ajute Dumnezeu, poate, dar nu pot să mă duc să mă întâlnesc cu cineva, să o las gravidă, Doamne Ferește! Este total absurd!”, a conchis Marius Elisei, scrie spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108