REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
14.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Marius Manole, detalii despre personajul său din „Vlad”, ultimul sezon

Marius Manole, detalii despre personajul său din „Vlad”, ultimul sezon

Replica API 26 august 2021 | 02:15 594

Marius Manole interpretează rolul lui Petre Toteanu în serialul „Vlad” . Acesta a apărut la sfârșitul sezonului 3 și continuă în forță în sezonul 4. Petre Toteanu este un procuror-șef foarte abil și bun profesionist, care ajunge să investigheze povestea lui Adrian Anuței.

Marius Manole

„Nu speram să mă întorc după această pauză, fiind perioada aceasta de pandemie și lumea atât de nesigură, am stat într-un stand by și noi, și spectatorii.

Bucuria a fost mare că ne-am reîntors și, mai mult decât atât, am primit oameni noi în echipă, colegi de-ai noștri extrem de talentați și chiar colegi de-ai mei din Teatrul Național, și mă bucur că sunt cu ei, aici.

Toată întâlnirea cu echipa, aici voi știți că este ca o familie, deci practic te-ai întors acasă. Foarte plăcut”, a spus Marius Manole, potrivit EVZmonden, citat de Libertatea.

„Eu am fost foarte puțin Petre Toteanu în finalul sezonului 3 și abia în sezonul 4 personajul se dezvoltă mai mult.

Cred că e foarte antipatic acest personaj pentru public, pentru că tot sunt întrebat pe Facebook, Instagram: „dacă îl prind pe ăla, dacă îl omor pe ăla, dacă îi tai capul lui Vlad. Eu acum mărturisesc că de la episodul 6 încolo nu știu ce se întâmplă, deci nu știu pe cine voi prinde, dacă voi prinde.

Începe să-mi fie drag Toteanu ăsta, așa cum este el, sărăcuțul. Ideea este că el are o poveste foarte complicată și nu merită dezvăluită acum, pentru că le stricăm telespectatorilor bucuria.

Nu doar personajul Toteanu, toate personajele se dezvoltă într-un fel foarte interesant. O să fie mult mai multe piste, căi, povești, care se intersectează. O să fie foarte frumos. Eu sper ca Toteanu să nu-l prindă pe Vlad. Să-l lase până la urmă să trăiască. Mie mi-e drag personajul Vlad. Vedem până la urmă cine cui plătește”. Vorbind despre ce așteptări ar trebui să aibă fanii de la ultimul sezon, Marius Manole a evidențiat că vor fi multe scene de acțiune. „Va fi extrem de antrenant, va fi extrem de misterios, ca un film de acțiune bun, zic eu”, a încheiat actorul de la TNB.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212