REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
18.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Marius Șumudică și-a reziliat contractul cu Al Shabab! Anunțul făcut de arabi

Marius Șumudică și-a reziliat contractul cu Al Shabab! Anunțul făcut de arabi

Replica API 20 mai 2019 | 23:52 417

Marius Șumudică și-a reziliat contractul cu Al Shabab. Anunțul a fost făcut pe contul de Twitter al clubului saudit. ”Managementul clubului a ajuns la un punct comun cu Marius Șumudică pentru ca antrenorul român să își încheie contractul cu echipa, de comun acord”, au scris arabii, conform digisport.ro.

Marius Şumudică, de la Al Shabab, s-a clasat pe locul 3 în topul antrenorilor din campionatul Arabiei Saudite. Tehnicianul român a fost depăşit doar de Pedro Emanuel (Al-Taawoun) şi Rui Vitoria, cel care o pregăteşte pe campioana Al Nasr.

Marius Șumudică a fost dorit de Gigi Becali la FCSB

Marius Șumudică s-a aflat pe lista lui Gigi Becali pentru înlocuirea lui Mihai Teja, dar fanii celor de la FCSB s-au opus numirii acestuia, ”de vină” fiind trecutul rapidist al antrenorului de la Al Shabab.

"Eu vreau să le transmit un singur lucru celor de la FCSB. Ultimul titlu pe care l-au luat, l-au luat și cu ajutorul lui Șumudică, fiindcă dacă eu nu câștigam cu ASA Târgu Mureș la momentul respectiv, ei nu luau campionatul. Să-și dea singuri o palmă că se duc și scriu pe ziduri", a spus Șumudică, la Pro TV, cu o săptămână în urmă.

Marius Șumudică, ghinion teribil în ultimul meci

Al Shabab, echipa antrenată de Marius Șumudică, a pierdut dramatic partida din ultima etapă a campionatului din Arabia Saudită în fața celor de la Al Hilal, scor 2-3. Finalul a fost unul dramatic pentru formația lui Marius Șumudică, care a ratat calificarea în viitoarea ediție a Ligii Campionilor Asiei.

Condusă cu 2-0, Al Shabab a avut o revenire fantastică, reușind să egaleze în minutul 89. Gomis și Sebastian Giovinco au marcat pe Al Hilal, însă Al Shabab a revenit fantastic după golurile marcate de Seba (n.r. - după o pasă a lui Budescu) şi Al Sulaiheem, în minutul 89. Al Hilal, care a pierdut titlul în fața celor de la Al Nasr, la diferență de un singur punct, a reușit să câștige, după grație unui penalty transformat de Gomis, în minutul 90+2.

În urma acestei înfrângeri, Al Shabab a terminat campionatul pe locul 5, formația antrenată de Marius Șumudică fiind depășită de Al Taawon, dar și de Al Ahli, formație cu care Nicolae Stanciu se află în conflict, din motive financiare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108