rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 22 noiembrie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Marş pentru Viaţă, la Constanţa. IPS Teodosie: „Pruncuciderea, păcatul cel mai greu, pentru că îl ucizi pe cel ce nu se poate apăra”

În ciuda condițiilor meteorologice nefavorabile, sute de constănțeni au participat în cursul zilei de 26 martie a.c. la "Marșul pentru Viață"! Printre aceștia s-au numărat părinți alături de proprii copii, profesori, elevi, dar și preoți.

"Le-am recomandat elevilor mei din clasa a VIII-a să participe la marș", a spus una dintre cadrele didactice prezente. „Marşul Pentru-Viaţă” reprezintă un manifest civic pentru stoparea avorturilor, aflat la a şaptea ediţie. Traseul acestuia a fost Catedrală - Piața Ovidiu - Strada Mircea cel Bătrân- Sala Sporturilor – Capitol - Spitalul Județean Constanța și retur Bulevardul Tomis – Capitol - Piața Ovidiu.

„Principalul scop este de a sensibiliza opinia publică în privința flagelului avortului care este într-un număr covărșitor, cu repercursiuni foarte grave asupra femeii, asupra familiei și asupra societăți. S-a ales pornirea marșului de aici (n.r. Arhiepiscopia Tomisului) pentru că de aici se pleacă în fiecare an. Cei care organizăm și cei care participăm, în principal, suntem oameni care mergem la biserică, cu frică de Dumnezeu. Acei oameni cunosc consecințele avortului și spun avortului. De aceea se pleacă din fața bisericii pentru că există și o slujbă care se termină după ora 12:00 și de acolo pleacă toată lumea în marș. Ce le va transmite fiecare om care participă la acest eveniment, care va înțelege exact ceea ce se întâmplă în cazul unui avort, adică un prunc de câteva săptămâni, 6-7 săptămâni în pântecele mamei, nu are niciun drept, iar copilul la câteva luni de zile are toate drepturile. De ce acel copil din pântece, care este avortat, aruncat nu are niciun drept? Asta este întrebarea principală”, a specificat Leonard Vancu, de la asociația Pro Vita Constanța.

Arhiepiscopul Tomisului s-a alăturat marșului, în apropiere de Spitalul Județean Constanța. El a punctat că cel mai mare păcat este avortul și de asta s-a alăturat marșului organizat de ONG-uri.

„Este tocmai această pruncucidere, care este păcatul cel mai greu pentru că îl ucizi pe cel ce nu se poate apăra”, a punctat Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie.

Întrebat de scrisoarea care îi „obliga” pe profesori să le zică elevilor să meargă la marș, IPS Teodosie precizează că în rândul bisericesc, obligația are valoare morală. „Nu este un păcat. La noi se înțelege prin obligație datoria morală a fiecăruia. Noi chemăm, și Mântuitorul cheamă, nu obligă pe nimeni. Noi i-am chemat (n.r. pe profesori). Intră în datoria morală ca profesorii de religie să apere valorile creștine. Sigur, acesta a fost sensul, nu din obligație. Nimic ce este obligat sau forțat nu are valoare morală”, a adăugat IPS Teodosie.

IPS Teodosie a fost chestionat în legătură cu orele de educație sexuală în școli, iar acesta a declarat că nu este de acord cu măsurile contraceptive. „Nu știu cum se fac (n.r. orele de educație sexuală). Nu discut eu treburile astea. Trebuie să discutăm duhovnicește, făcând alternative între viața cea naturală și oprirea vieții. Cu măsurile contraceptive, cine poate fi de acord? Este un păcat pentru că „cine împiedică zămăzuirea, grăbește uciderea”. E cuvântul sfinților părinți pe care l-a preluat Biserica. Nicio viață nu poate fi oprită. Am întâlnit mulți copii care au acest handicap și trăiesc o bucurie. Am întâlnit persoană cu handicap de 50 de ani care stătea la pat tot timpul, citea și se bucura. Nu putea să meargă, dar era bucuroasă alături de Dumnezeu”, a precizat Teodosie.

„Arhiepiscopia nu este organizator, este chemător. A fost o recomandare către profesorii de religie. Eu nu am văzut-o înainte, nu am semnat-o eu. Dacă o vedeam, corectam termenii. Am spus mai devreme că noi nu obligăm pe nimeni. Se pot evita astfel de cuvinte. Nu vor mai pleca adrese fără să le văd”, a mai adăugat Arhiepiscopul Tomisului.

Arhiepiscopul precizează și cum o femeie care a făcut avort poate fi iertată de Dumnezeu. „Dacă ea regretă, să convingă o femeie care vrea să facă avort, să ajute la nașterea și la creșterea acelui copil și atunci se răscumpără. Ce poate da omul în schimb pentru suflet. Sufletul acelui copil care este ucis, nu poate să se ducă în Rai. Se va duce în Rai dacă părinții îl răscumpără”, a încheiat IPS Teodosie.

Claudia CORBU

VIDEO:

luni, 27 martie 20178064
Comentarii

11@imperator(28 mar 01:02)
De ce nu te gandesti ca acei copii ar fii fost cersetori, multi la parinti si flamanzi, crescuti in mizerie , cu niste "parinti" care ii face doar pt alocatii sau ... fara ambii parinti.. de ce nu pui si asa problema?tota lunea isi permite sa ingrijeasca un copil?a fii parinte trebuie sa iti asumi si sa fii responsabil nu sa te numesti parinte doar pt ca ai un copil !!
10Imperator(28 mar 00:46)
Abia acuma ? Blestemul lor va cere sange..cum ajutati voi biete mame naive si destrabalate ? Vai de viata lor asa zise "mame ordinare" ca pruncii aceia erau viitori medici,avocati,poate mari oamenii care sa lupte pentru dreptate
01kjhoiuy(27 mar 23:13)
Alta belea pe capul romanilor: popii ! Multi si fac galagie !
11eu@(27 mar 22:49)
Mai duceti-va dacu cu satanele voastre si cu ideike voastre! Fiecare este liber sa aleaga daca vrea si cand vrea copii !nu luati voi " pacatele" nimanui !!tampitilor!!
11ar fi minunat(27 mar 21:37)
sa respectam toate cele 10 porunci;ptr porunca sa nu furi de 3 luni avem marsuri si sper cu ajutorul lui Dumnezeu sa asistam la curatireaRomaniei.
11laudabila(27 mar 16:33)
laudabila initiativa! important este sa cinstim toate cele zece porunci in egala masura. haideti sa facem un mars si pentru sa nu furi. actiunea laudabila pentru viata ar putea fi potentata si prin actiuni de genul aceleia in care o maicuta a adoptat si creste si educa zeci de copii. sfanta biserica ar putea multiplica acest exemplu prin infiintarea sub obladuirea episcopiilo a unir centre pentru copiii batuti de soarta
09The Godfather(27 mar 12:54)
Tot spaga e mai buna si inofensiva. Nu-i asa , Teo ?
83ion(27 mar 12:36)
ce sar satanistii in sus pentru dreptul de a-si ucide propriii copii
54constiinta(27 mar 10:57)
oare copiii egiptenilor ucisi de dumnZeu au avut puterea sa se apere? ala are voie sa face crime in masa si femeia calarita de barbat nu are voie? sa le taiati pla la barbati, lasati femeile in pace
19Pavel(27 mar 10:48)
In primul rand accesul la educatie in general si cea sexuala sunt marea problema,apoi saracia si lipsa de speranta ca lucrurile evolueaza spre bine,astea sunt subiectele de discutat. Parintii cu un copil suficient de educati,nu vor dori sa faca al doilea copil si sa nu-i poata asigura cele de trebuinta pentru dezvoltare. Cei fara minte,toarna plozi si-i lasa aiurea,fara carte si cu mucii pana la glezne,sa creasca in ignoranta si sa devina niste persoane fara capacitatea de a-si depasi conditia. Nu avem o societate umana in adevaratul sens,degeaba se vine cu popii si cu lozincile.
73respect ptr parintele Teodosie(27 mar 10:46)
El ne aduce la cunostinta cuvintul lui Dumnezeu.Acum poporul roman sufera ptr pacate ca avortul si desfrinarea!!aceste pacate au facut dea lungul anilor sa piara imperii vezi imperiul roman...cei care va razvratiti aveti teama ca nu va razvratiti pe Teodosie ci pe Dumnezeu.El a dat cele 10 porunci;sa nu ucizi!!natia romana are de suferit din cauza acestor pacate,nu e nevoie sa mai spun ce politicieni avem,,,
22nu mai da mesaje animalule(27 mar 10:13)
bolnav. Ori nu ti-a cununat Arhiepiscopul copiii sau nu ti-a botezat nepotii, ori ai pr psihice grave, obsesiile aparand in bolile psihice de regula. O sa platesti pt tot, nu te indoi, ori tu ori copiii ori nepotii tai, inconstientule bolnav.
538.37(27 mar 10:03)
Dute in p m si cauta bani nefiscalizati la vamesi, politisti, medici, profesori universitari, bugetari, port, magistrati, cantareti, contrabanda, licitatiile cu parandarat, partidele politice, makedoni, etc, acolo e marea coruptie, acolo sunt vilele si masinile de lux si conturile din paradise, nu la lumanarea de 1 leu cumparata de baba la biserica. Comentariile de mai jos arata ca faci parte din aceste categorii, fiind un parazit ateu, inchinator la bani, care ar vrea sa intre in firmele lui si leul dat de oameni la biserica. Un satanist care dai mesaje la toate art ce apar despre biserica.
217mirean(27 mar 08:37)
dar cand ati avortat fonduri europene prin firma de la nazarcea de ce n-ati protestat. Si vorbiti de moralitate voi care stoarceti de la babe si de la oameni aflati in diferite situatii bani pe care nu ii meritati si care nu sunt fiscalizati.
37chiar ca.....(27 mar 08:16)
mars de aici, satana!
75pt tap......(27 mar 07:13)
A intrat satana in voi spurcatilor.
310Avortul spiritual(27 mar 07:08)
Este inacceptabil avortul spiritual practicat de biserica ortodoxa. Uciderea spirituala a poporului Roman inca din pruncie prin prosteala intentionata din clasele primare se pedepseste cu desfiintarea dusmanului. In 1848 romanii s-au ridicat impotriva bisericii pentru ca nu mai suportau prosteala. Acum?
314Partizanu(27 mar 06:33)
In jurul unui infractor dovedit sunt numai PUPINCURISTI. Vreti sa comentez cadrele? Ii stiu pe toti. Au belele cu LEGILE TARII de aceea se urca in BARCA LUI TEO poate poate ii v-a scapa guvernul lui DRAGNEA.
614imi este frica(27 mar 02:13)
cand ii vad pe astia mi se face frica, am intrat in evul mediu intunecat oare? stati mai baieti la locurile voastre ca v ati obraznicit prea tare. barbatii cu fuste au devenit stapanii de scalvi peste corpurile femeilor. isis in varianta balcanica
mai mult...Replica
22 noi 15:09ReplicaLiftul blocului J.T.Tower a căzut de la parter la subsol. Patru persoane, în pericol

Pompierii constănțeni au fost solicitați să intervină pe I.C.Brătianu, la JT Tower, blocul construit de Jean Paul...11

22 noi 13:05ReplicaSofer de 28 de ani, prins cu 160 km/h pe drumul care leagă Constanța de Ovidiu731
22 noi 12:06ReplicaA fost PRINS încă un algerian care FUGISE de pe nava din Portul Constanța. Ajunsese în Gorj!788
22 noi 02:44ReplicaTelegondola A IEŞIT din insolvenţă! PNL şi PSD se pregătesc să conducă împreună societatea

După şapte ani de eforturi, SC Telegondola Mamaia SA a reuşit să iasă din insolvenţă! Societatea băgată cu un...1534

22 noi 00:00ReplicaPatronii complexului Mera construiesc la Neptun unul din cele mai mari parcuri acvatice din Europa1834
22 noi 00:00ReplicaUn constănțean se judecă cu Google după ce i-a închis canalul de Youtube1057
22 noi 00:00ReplicaDECLARAȚIILE tinerilor PRINȘI cu DROGURI pe LITORAL: Le-au găsit pe plajă sau le-au cumpărat de la necunoscuți!

Oamenii legii de la malul mării, sub coordonarea procurorilor DIICOT, nu duc lipsă de anchete în ceea ce privește...973

22 noi 09:59ReplicaIată ce firmă organizează Târgul de Crăciun la Constanța1362
22 noi 00:00Replica'COCKTAIL' de BĂUTURI ALCOOLICE, la VOLAN! E ŞOFERUL ANULUI: 'Păi, palincă, bere și coniac'870
22 noi 00:00ReplicaElevul care şi-a înjunghiat colegul nu a avut remuşcări la interogatoriu

Prezent la Școala numărul 6 "Nicolae Titulescu", noul inspector ISJ, Sorin Mihai a transmis joi, 21 noiembrie a.c....903

21 noi 20:07ReplicaMaşină STRIVITĂ de un copac doborât de vânt! În interiorul maşinii se afla un copil de 2 ani!2191
22 noi 00:07ReplicaBĂTAIE într-un autobuz de pe linia 2-43! Şoferul a oprit şi a sunat la 112!4097
Vremea
3.8°3.8° - 7.4° vineri, 22 noiembrie 2019
ConstantaUmiditate: 74%
Vânt: 6.94 m/s
Presiune: 1023 milibari

Loto
6/494535424346
5/4041119253812
joker341726271
Horoscop
mai mult...SPSportRT
22 noi 00:00SportAnamaria Prodan îl atacă dur pe Gică Hagi: „Lumea l-a luat drept nebun, și pe bună dreptate! A jignit multă lume. Viitorul n-ar fi existat fără Becali!”

Anamaria Prodan (46 de ani) a oferit un interviu în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor, care va apărea vineri...1061

22 noi 00:00SportMarius Șumudică a vorbit în Turcia despre preluarea naționalei României: „Le-am făcut o promisiune”. Ce a vorbit cu Hagi

Marius Șumudică (48 de ani), antrenorul lui Gaziantep, a declarat pentru cotidianul Fotomaç că „sunt trei nume...453

22 noi 00:00SportRecord istoric la Cupa Davis: meci încheiat la 04:04 dimineața!

Confruntarea de dublu din întâlnirea SUA-Italia a stabilit o bornă în istoria tenisului mondial. Noul format al...411

22 noi 00:00SportDan Petrescu, prima reacție după demisia lui Cosmin Contra: „În viață primești ceea ce meriți”

Dan Petrescu (51 de ani), antrenorul celor de la CFR Cluj, a vorbit astăzi despre naționala României, în contextul...441

Local
22 noi 21:57LocalPrimăria Cernavodă oferă cadouri de Crăciun preșcolarilor și elevilor din localitate!

Și anul acesta, copiii din Cernavodă îl vor întâlni pe Moș Crăciun, care va sosi încărcat cu sacul plin de...306

22 noi 00:00LocalCe trebuie să faci dacă ți-ai pierdut actul de identitate sau ai găsit unul întâmplător

Fie că ești cel care și-a pierdut actul de identitate, fie că l-ai găsit întâmplător pe stradă, faptul trebuie...383

22 noi 03:09Local51 de accidente rutiere GRAVE pe raza județului Tulcea!

Poliţia Rutieră Tulcea a desfăşurat, în perioada 19 – 20.11.2019, pe raza județului, acţiuni pentru combaterea...300

22 noi 02:47LocalBărbatul DISPĂRUT din Tulcea, găsit la Constanța!

În urma activităților desfășurate de polițiști, bărbatul de 68 de ani, din Tulcea, a cărui dispariție a fost...583

22 noi 03:09LocalCONTROALE în porturile din Constanța!

Poliţiştii de la transporturi au ridicat peste 33 de metri cubi de material lemnos, în valoare de aproximativ 104.900...441

22 noi 03:08LocalȘoferi MORȚI de BEȚI la volan, pe bulevardul Tomis și în Agigea!

Polițiștii din cadrul Secției 2, la data de 19 noiembrie a.c., în jurul orei 16.30, au depistat un bărbat, de 54 de...626

22 noi 03:05LocalMăsuri pentru creșterea siguranței pietonilor în Constanța

Tot mai mulți utilizatori de telefoane inteligente și gadget-uri uită că o secundă de neatenție le poate pune...637

22 noi 03:05LocalUn CHIRIAȘ din Constanța și-a TÂLHĂRIT proprietarul: l-a AGRESAT și i-a furat portofelul

În urma cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de de tâlhărie calificată, polițiști din cadrul...839

22 noi 03:02LocalDoi bărbați din Cuza Vodă condamnați la ani grei pentru evaziune fiscală!

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Cuza Vodă, la data de 19 noiembrie, au depistat un bărbat, de 26 de ani,...662

22 noi 03:01LocalCea de a treia ediție a Charity Basketball Game va avea loc în decembrie la Sala Sporturilor din Constanța

Charity Basketball Game a crescut în amploare de la an la an, reușind să atragă susținerea unui număr din ce în...340

Politică
22 noi 03:23PoliticăHuţucă: Iohannis a arătat că are anvergura unui Președinte, așa cum merită România!

Preşedintele PNL Constanţa, deputatul Bogdan Huţucă, a comentat ultimele ieşiri în public ale candidaţilor la...444

22 noi 03:18PoliticăSiegfried Mureșan a fost ales vicepreședinte al Partidului Popular European

Deputatul european Siegfried Mureșan (PPE / PNL) a fost ales astăzi vicepreședinte al Partidului Popular European...432

22 noi 03:17PoliticăAtenție, constănțeni! Verificați-vă valabilitatea buletinelor până duminică!

Pentru buna desfăşurare a exercitării dreptului de vot a cetăţenilor municipiului Constanţa la alegerile...283

22 noi 03:12PoliticăCui îi va crește pensia de la 1 ianuarie 2020

La 1 ianuarie 2020, pensiile acestor români se majorează! Anunț a fost făcut unul dintre cei mai importanți...902

22 noi 03:11PoliticăProiect de hotărâre privind concesionarea reţelei de alimentare cu apă şi canalizare menajeră din ansamblurile rezidenţiale Tomis Plus şi Boreal

Prin adresa nr.115161/24.10.2019 înregistrată la Primăria municipiului Constanţa, S.C. RAJA S.A. Constanţa a...501

22 noi 03:11PoliticăViorica Dăncilă şi Eugen Teodorovici, denunţaţi la DNA: Bani obţinuţi ilegal din fondul de rezervă al guvernului

Pe 15 noiembrie, reprezentantul legal al Asociației de tenis CS Triumf 2000 Craiova, Napoleon Tudor Spartacus Iacov,...593

22 noi 03:10PoliticăProiectul de reabilitare a bulevardului Mamaia prinde contur

Angajații SC Confort Urban SRL continuă procesul de modernizare a zonei destinate circulației pietonilor, pe...527

22 noi 03:10PoliticăAnisie vrea modificări la Bacalaureat în cazul liceelor tehnice sau vocaţionale: De la anul, îmi doresc să discutăm

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a declarat joi că îşi doreşte ca de anul viitor să existe o discuţie despre...369

22 noi 03:04PoliticăAderarea municipiului Constanța la rețeaua marilor orașe europene. Primăria cotizează cu peste 16.000 euro anual

Prin HCL NR. 296/2017 a fost aprobată aderarea Primăriei Constanța la Eurocities-rețeaua marilor orașe europene și...403

22 noi 03:38PoliticăZuckerman a primit votul Senatului SUA: Vine ambasador în România

Adrian Zuckerman, nominalizat ambasador al SUA la Bucureşti, a primit votul aprobarea Senatului american. Senatul...502

Monden
22 noi 00:00MondenAlex Velea şi Mario Fresh la Asia Express: „Ni s-a lipit burta de spate!“

Noile echipe înscrise în cursa Asia Express au aflat că le aşteaptă o competiţie dură. Încă de la începutul...252

22 noi 00:00MondenAlina Pușcaș și-a planificat nunta pe plajă, în Grecia. Va purta două rochii de mireasă

Deși s-a crezut că Alina Pușcaș și partenerul ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, s-au căsătorit religios în...305

22 noi 00:00MondenIlie Năstase și-a împăcat soția cu vacanțe în Turcia și Spania. Ioana i-a iertat toate greșelile

Dulce este împăcarea! Așa spune acum Ilie Năstase, după ce soția sa, Ioana, i-a iertat greșelile care au făcut-o...286

22 noi 00:00MondenOana Radu, în impas financiar după moartea iubitului: „Nu am putut să mai cânt“

În urmă cu aproape 3 luni, Oana Radu dădea vestea cutremurătoare a morţii iubitului ei. Tânărul a fost incendiat...370

22 noi 00:00MondenRobert De Niro și Gary Oldman într-un film scris și regizat de Bobby Păunescu

Bobby Păunescu a dat lovitura! Surse din conducerea Studioului de film din Buftea au confirmat pentru Evenimentul Zilei...249

22 noi 00:00MondenJennifer Lopez, dans incendiar la bară. Ce mișcări interzise minorilor deține diva internațională

Jennifer Lopez se întrece pe sine atunci când vine vorba de show! Fie că este vorba despre aparițiile sale pe...295

22 noi 00:00MondenAnatomia lui Grey: Cum a schimbat destine succesul unui serial

Neurochirurgul botezat McDreamy a suscitat fantezia fanelor timp de 11 sezoane. În 2015 însă, actorul care îi dădea...257

22 noi 00:00MondenElton John a avut nevoie de teleprompter pentru interpretarea "Candle In the Wind" la funeraliile prinţesei Diana

Cântăreţul britanic Elton John a declarat că a fost atât de îngrijorat că va greşi cuvintele când va interpreta...200

22 noi 00:00MondenEddie Murphy va fi recompensat pentru întreaga carieră la gala Critics' Choice Awards

Asociaţia Criticilor Americani de Film (Critics Choice Association) va acorda un premiu pentru întreaga carieră...179

22 noi 00:00MondenBen Affleck, un alcoolic internat la dezintoxicare în film, dar şi în viaţa reală

Ben Affleck este protagonistul filmului 'The way back', un personaj care are multe lucruri în comun cu anii turbulenţi...272

Mapamond
22 noi 00:00MapamondTusk: Decizia privind eventuala excludere din PPE a partidului condus de Viktor Orban, la sfârşitul lunii ianuarie

Noul preşedinte al Partidului Popular European (PPE), Donald Tusk, a anunţat joi la Zagreb o decizie până la...176

22 noi 00:00MapamondSUA: O persoană a fost reţinută după ce a încercat să intre cu maşina în incinta Casei Albe

Un individ neidentificat a fost reţinut după ce a încercat să pătrundă în incinta Casei Albe cu maşina, venind...174

22 noi 00:00MapamondUcraina: Zelenski promite rezultate în anchetele cu privire la manifestanţii ucişi în timpul revoltei din Euromaidan

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a promis familiilor celor peste o sută de persoane decedate în cursul...172

22 noi 00:00MapamondVotul din Congresul american încurajează 'criminalii' să 'distrugă' Hong Kong-ul, acuză Beijingul

Ministrul de externe chinez, Wang Yi, a avertizat joi că adoptarea de către Congresul american a unei legi în...191

22 noi 00:00MapamondGreta Thunberg a fost recompensată cu Premiul Internaţional pentru Pace al Copiilor pe 2019

Tânăra militantă ecologistă suedeză Greta Thunberg a fost recompensată miercuri cu Premiul Internaţional pentru...166

22 noi 00:00MapamondVera Jourova şi Virginija Langbakk: Am avea nevoie de 100 de ani pentru a obţine egalitatea de gen în Europa

Pentru a obţine egalitatea între femei şi bărbaţi în Europa, în ritmul actual, am avea nevoie de peste 100 de...209

22 noi 00:00MapamondOpen Arms a salvat 73 de migranţi aflaţi pe o barcă în derivă pe Marea Mediterană, dintre care 26 minori

Organizaţia umanitară spaniolă Open Arms a salvat joi, în centrul Mediteranei, 73 de migranţi, dintre care doi...170

22 noi 00:00MapamondItalia: Cel puţin trei morţi în explozia unui depozit de artificii în Sicilia

Cel puţin trei oameni au murit miercuri în Sicilia şi alţi patru au fost răniţi în explozia unui depozit de...165

22 noi 00:00MapamondFranţa: Începe, la Paris, primul proces intentat unui poliţist pentru violenţe împotriva 'vestelor galbene'

Primul proces intentat unui poliţist francez pentru violenţe împotriva 'vestelor galbene' se deschide joi la Paris,...168

22 noi 00:00MapamondGoogle înăspreşte regulile pentru reclamele politice

Gigantul american Google a anunţat miercuri o înăsprire a regulilor în materie de reclame politice, dar nu va...168

Sănătate
21 noi 22:27SănătateMierea - aliment și remediu natural? Iată ce spun specialișii

Asociația Pro Consumatori, organizaţie certificată de Guvernul României în anul 2005 ca fiind de utilitate...475

18 noi 00:00SănătateIată ce fructe au extrem de puţine calorii. Poţi să mănânci câte vrei fără să te îngraşi!

Fructele sunt absolut necesare în dieta zilnică, chiar și atunci când ești la cură de slăbire. Este cunoscut...923

17 noi 01:50SănătateSfatul medicului: Scapă de tuse cu ajutorul morcovilor - Remediul uşor de preparat acasă

Dacă morcovii nu fac parte din dieta ta zilnică, ai face bine să îi introduci. Consumaţi cruzi, aceştia au efecte...999

16 noi 00:31SănătateOrașul Hârșova a fost privat de ambulanțe: primarul Ionescu, scrisoare deschisă către ministrul Sănătății

Primarul orașului Hârșova, Viorel Ionescu a întocmit o scrisoare sâmbătă, 16 noiembrie a.c, în atenția...1725

13 noi 03:43SănătateCNAS: Pacienţii cu afecţiuni oncologice vor putea beneficia de pachete integrate de servicii medicale şi tratamente personalizate

Pacienţii cu afecţiuni oncologice vor putea beneficia de pachete integrate de servicii medicale şi tratamente...852

12 noi 03:37SănătateAcțiune de donare de sânge în localitatea 23 August

Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța și Primăria 23 August organizează, sâmbătă, 16 noiembrie a.c.,...1768

8 noi 00:07SănătateConceptul THE MEDICAL MALL a fost inaugurat la Constanţa

Joi, 7 noiembrie, MedCity a inaugurat la Constanța primul THE MEDICAL MALL. La evenimentul de lansare au fost prezente...5469

6 noi 00:03SănătateAcțiune de donare de sânge în Constanța!

Persoanele care doresc să doneze sânge dar nu o pot face în zilele lucrătoare, se pot prezenta sâmbătă 23...1131

29 oct 02:12SănătateAcțiune de donare de sânge în Mangalia

Un grup de voluntari din localitatea Mangalia organizează o acțiune de donare de sânge în colaborare cu Centrul...1121

27 oct 00:30SănătateSanatoriul Balnear şi de Recuperare Techirghiol la Gala Elitelor Medicale

În fastuoasa sală a Palatului Culturii din Târgu Mureș, la Gala Elitelor Medicale, Sanatoriului Balnear și de...1389