REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Martin Scorsese şi Robert De Niro i-au adus un omagiu actorului Ray Liotta

Martin Scorsese şi Robert De Niro i-au adus un omagiu actorului Ray Liotta

Replica API 2 iunie 2022 | 22:56 990

Regizorul Martin Scorsese şi actorul Robert De Niro i-au adus un omagiu starului din pelicula ''Goodfellas'', Ray Liotta, care a decedat la vârsta de 67 de ani, relatează dpa.

Ray Liotta

Jennifer Allen, publicista lui Liotta, a confirmat pentru agenţia de ştiri PA că actorul a murit în somn, în timp ce se afla în Republica Dominicană cu prilejul filmărilor peliculei ''Dangerous Waters''.

Logodnica lui Liotta, Jacy Nittolo, se afla la faţa locului în momentul morţii actorului, a precizat Allen.

Martin Scorsese

Martin Scorsese, regizorul filmului "Goodfellas'' din 1990, în care Ray Liotta a jucat alături de Robert De Niro, a adus un omagiu unui actor "cu un talent unic" şi "curajos", adăugând că va fi "întotdeauna" mândru de munca pe care au făcut-o împreună.

"Sunt absolut şocat şi devastat de moartea neaşteptată, bruscă a lui Ray Liotta", a afirmat Scorsese într-un comunicat, citează Agerpres.

"Era un talent unic, atât de aventuros, atât de curajos ca actor", a mai spus regizorul american.

"Interpretarea lui Henry Hill în 'Goodfellas' a fost o sarcină dificilă, pentru că personajul avea atât de multe faţete diferite, atât de multe straturi complicate, iar Ray a fost prezent în aproape fiecare scenă a unor filmări lungi şi dificile", a adăugat el.

"Pur şi simplu m-a uimit, şi voi fi întotdeauna mândru de munca pe care am făcut-o împreună la acest film", a mai spus Scorsese.

Robert De Niro

La rândul său, actorul Robert De Niro a afirmat într-un comunicat că "a fost extrem de întristat să audă de moartea lui Ray. Era prea tânăr să ne părăsească", a mai spus actorul american.

Şi alte celebrităţi i-au adus un omagiu lui Ray Liotta, între care cântăreţul Ed Sheeran şi actorii Taron Egerton şi Seth Rogen.

Înainte de "Goodfellas", Liotta a devenit cunoscut cu rolul fostului condamnat Ray Sinclair din comedia neagră "Something Wild" din 1986, rol pentru care a primit o nominalizare la Globurile de Aur.

El l-a interpretat apoi pe Shoeless Joe Jackson în filmul din 1989 "Field Of Dreams", înainte de rolul magistral din "Goodfellas".

În ultimii ani, Liotta a apărut în "Marriage Story" şi "No Sudden Move'" şi a jucat alături de Tarron Egerton în seria "Black Bird" care va fi difuzată de Apple TV.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212