REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
15.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Mărturia consilierei PSD, bătută în sediul partidului: de la ce a izbucnit bătaia

Mărturia consilierei PSD, bătută în sediul partidului: de la ce a izbucnit bătaia

Valentina CAMARA 19 martie 2023 | 14:00 3043

Imagini șocante cu cele trei consiliere care s-au snopit în bătaie în sediul PSD Cluj-Napoca au fost făcute publice. Una dintre cele trei doamne are piciorul în ghips, în timp ce o alta s-a ales cu mai multe vânătăi. De la ce a izbucnit bătaia ca-n filme dintre cele 3 doamne de la PSD? Ce acuzații șocante se aduc? Atenție, urmează informații care vă pot afecta emoțional!

Marturia consilierei PSD, batuta in sediul partidului: de la ce a izbucnit bataia

Anca Ciubăncan face acuzații grave la adresa colegelor care au snopit-o în bătaie chiar în sediul partidului social-democrat din Cluj-Napoca.

"Am picat în fața partidului. Nu am intrat în partid. Totul s-a întâmplat în curte. Am ajuns la sediu și le-am cerut să deschidă poarta cu telecomanda. Fumau ca turcoaicele înăuntru. Și le-am spus să nu își bată joc de munca altora. Atunci Sacaliș a început să mă înjure. În acel moment le-am spus că sediul PSD este spațiul public. Sacaliș a venit și a sărit pe mine și avea niște teniși în picioare și mi-a dat cu picioarele în burtă. Am reușit să mă trag și atunci Sacaliș a revenit și m-a împins și am căzut, și m-am lovit la cap. Îmi e foarte rău și am o senzație de vomă", a declarat consiliera Ciubăncan, cea bătută.

Și cea pe care o acuză că ar fi pornit altercația a ajuns la spital. Angela Șacaliș susține că bătaia a fost provocată de consiliera locală, iar doamnele din sediul PSD Cluj s-au apărat.

"A fost un scandal în care eu m-am ales cu piciorul în ghips și cu imaginea pătată, dar nu a fost provocat de mine sau de tinerele domnișoare ale căror nume a apărut peste tot în presă. Tot ce a spus "doamna" Anca Ciubăncan este FALS! Ea a fost cea care a pornit conflictul și tot ea s-a folosit de vechile metehne să se impună", a scris Angela Sacaliș.

În acest caz, comisia de etică a partidului Social Democrat de la Cluj va face verificări și este așteptat să facă lumină în acest caz, potrivit realitatea.net .


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lipsa acuta de sex creeaza isterie...Daca le milostiveste careva , cu niscai ceva pla , devin niste femei de treaba. Si nu ma refer la cazul asta , asa in general , cam asa stau lucrurile cu muierile nereguate...
2
0
Bravo Kardanul Magyc!! Ai atakat la fix!! ATAKA si SCUFUNDA! TAIE,FWTE SI ASTUPA!!!
3
0
Vai de capul acestei tari
5
1
La urmatoarea sedinta o sa se bata topless in noroi pe echipe vs organizatia de femei AUR...sef de echipa Sosoaca.
10
0
@erdin Lasa-ne nene cu prostia asta woke ca nu tine in Europa de Est. Nu iti convine limba romana si cuvintele ei atunci cara-te din tara si mergi la nenea Erdogan!
11
1
Vrem filmarea si o punga de popcorn va rugam.
10
0
Cei prostia asta “fumau ca turcoaicele” fumau ca romancele. Mai lasa-ti rasismele comunismului rus. Stia cizmarul de Ceausescu si Securitatea sa spele creierii oamenilor
3
18
filmarea de ce nu o dau? Vrem sa vedem tatele cu poalele-n cap. Puliticianele, pardon!!
14
0
de la neintelegeri pe tema spagilor.
17
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102