REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Mărturia șocantă a unui tânăr: Căutam un loc retras să mă relaxez cu etnobotanice

Mărturia șocantă a unui tânăr: Căutam un loc retras să mă relaxez cu etnobotanice

Replica API 6 mai 2020 | 00:00 1110

Chiar dacă în această perioadă oamenii legii efectuează acțiuni în permanență și sunt prezenți mai peste tot, iată că în peisaj există încă tineri care consumă sau chiar comercializează droguri, fără să le pese că ar putea fi prinși. Astfel, în noaptea de 4 mai, în jurul orei 22.30, un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din Medgidia, a fost depistat de către jandarmi în timp ce căuta un loc retras în care să se relaxeze... fumând etnobotanice.

Un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa a observat în zona silozului din municipiul Medgidia un tânăr care a devenit agitat şi a încercat să fugă la vederea autospecialei.

A vrut să se relaxeze cu ajutorul etnobotanicelor

După o scurtă cursă pe străzile din apropiere, acesta a fost prin de către jandarmi și le-a povestit acestora că intenționa să găsească un loc mai retras, pentru a se relaxa cu ajutorul etnobotanicelor.

Asupra lui au fost găsite 9 pachețele cu o substanță vegetală de culoare verde

În urma verificărilor, oamenii legii au găsit asupra tânărului 9 pacheţele confecţionate din folie de aluminiu, ce conţineau fragmente de substanţă vegetală de culoare verde.

Cercetările continuă

Jandarmii au întocmit documentele de sesizare conform prevederilor procedurale şi au condus persoana în cauză la Poliţia municipiului Medgidia, în vederea continuării cercetărilor.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E jale mare la siloz si stazile adiacente...droguri,bauturi
1
0
Asta a facut Tariceanu ca prim-ministru a legalizat etnobotanicele pentru o spaga frumoasa!Agentul maghiar Calin Cur Fin!
2
0
baiatul era corect, se droga intr-un loc retras ca sa nu puna in pericol sanatatea si integritatea celorlalti participanti la traficul pietonal ! ba daca pana si drogatii au ajuns sa aiba simt civic... tu-ti dai seama?!
3
0
ca vrei sa te relaxezi la inchisoare !
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272