REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.3° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

MASCA, OBLIGATORIE și în spații DESCHISE și AGLOMERATE

MASCA, OBLIGATORIE și în spații DESCHISE și AGLOMERATE

Replica API 27 iulie 2020 | 14:38 3293

Premierul Ludovic Orban a anunțat că analizează mai multe măsuri pentru evitarea aglomerației în zonele aglomerate, una dintre ele fiind posibilitatea de a impune purtarea măștii în astfel de spații, chiar dacă sunt în aer liber.

„Am avut discuții cu mai mulți prefecți, mai mulți reprezentanți din comitetele județene pentru situații de urgență care ne-au spus că sunt locuri chiar și în aer liber, de exemplu o piață sau o faleză, unde, din cauza aglomerației, există risc de răspândire și discutăm și posibilitatea de a impune purtarea măștii în astfel de spații foarte aglomerate”, a declarat Ludovic Orban, întrebat care sunt măsurile care vor fi luate pentru evitarea aglomerației pe litoral.

El a subliniat că măsurile prezentate sunt în analiză și că nu s-a luat încă o decizie.

„Încercăm să luăm măsuri punctuale care să reducă riscul de răspândire în posibile zone cu risc mare de răspândire”, a adăugat Ludovic Orban, scrie digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai cretini sinistri, voi ar nu ar trebui sa aveti voie sa votati, nu ati avea drept la viata nenorocitilor. Cat de imbecili sa fiti sa credeti ca daca purtati o masca de carpa pe fata nu luati covid? Cat de imbecili sa fiti? Nu sunteti buni nici sa faceti umbra pamantului. Acum cretini sinistri vreti sa purtati masca si cand mergeti pe strada? Sugeti pula si voi si familiile voastre de inutili nenorociti! Sa ii sugeti pula lui Mandolina pana incepe sa va placa! MUIE MALARIA GALBENA
2
1
Cine si cum o sa stabileasca daca o anumita zona este aglomerata sau nu? Capetele de creta?
3
0
Pentru toate animalele nepurtatoare de masca: anulati rezervarile la hotel si rezervati-va un pat la ATI....... daca mai gasiti libere.
3
4
Da o sa merg la nudisti in pula goala si cu masca si la pula ceva
6
1
Eu am dreptul sa fiu sanatos nu sunt obligat sa ma inbolnavesc doar pt ca tu nu iubesti sa respecti regulile Asadar draga anarhistule este dreptul meu sa ma protejej iar tu poti sa faci ce vrei tu dra trebuie sa porti masca
11
2
Daca si-au propus mai marii lumii injumatatirea planetei o rezolva.Simultan cu SARS Cov2 ce ataca plamanii vor mai distribui simultan si alti virusi ce vor ataca creierul,rinichii,ficatul etc.Nu aveti scapare raman doar exemplarele foarte tari pentru perpetuarea speciei dar calitativ.Chiar acum simt deja efectele unui creier zdruncinat!
3
2
o impartim toti pe ma-ta, cand cu randul, cand cu totii in acelasi timp, labagiu PNL-ist de ultima speta. Puti a sperma de la o posta.
9
8
in doua, cei responsabili care mai au viitor si cretinii ca toti mancatorii de cacat care neaga coronavirusul
13
9
De aia ma destanga esti prost de impungi, de aia e plin aici de capete goale. Idiotilor, incultilor, aveti noroc cand calcati in cacat dar nu purtati masca. Selectie naturala, de cand trebuia un virus ca asta. Ba ar fi fost si mai bine Ebola sa dea peste voi.
6
13
ca Iohannis n-a purtat nici la interior la Bruxelles. Si n-a luat niciun virus. Nici tu n-ai luat de la Chitac.
19
5
M-am nascut fara masca intr-un spital nesterilizat si intr-o lume plina de nespalati.Am trait la gramada in camine si dormitoare studentesti, ne-am tratat cum am putut si este dreptul meu sa NU port masca.Evit aglomeratia si imputitii, smecherii si tatuatii, bolnavii, dar NU port masca.Asa m-am nascut, asa am crescut.Purtati voi si ocoliti-ne pe noi, cei ce NU vom purta niciodata botnita.
16
13
NICI 1 % NU FOLOSESTE MASCA CUM SE RECOMANDA . MASCA NEPURTATA CORESPUNZATOR ESTE UN MARE PERICOL PENTRU APARATUL RESPIRATOR . DE NEVOIE AM PURTAT MASCA PRIN MAGAZINE DAR ESTE BOALA CURATA . ODATA DE AI EXPIRAT SI INSPIRI TU NU MAI INSPIRI UN AER CURAT . CU ALTE CUVINTE , AERU PE CARE IL INSPIRI ESTE VICIAT . NU MAI SPUN DE FAPTU CA PURTATU MASTI IN SPATII NEVENTILATE SAU PE STRADA CRESTE RISCU SA MORI MAI REPEDE DAR NU DE COVIT . IN SPATELE LE TRABA ASTA ESTE CEVA FOARTE ASCUNS . NU MA REFER LA GUVERNU NOSTRU NEAPARAT . LA NIVEL MONDIAL . NU VA SPERIATI , NU SUNT SPALAT PE CREIER .
15
20
Pana nu crapa dejectiile de genul celor care comenteaza negativ la adresa purtatului mastii vom avea in continuare muuuulte imbolnaviri. Adica, USA poate sa poarte masca pe strada iar ciorile borate din Romania nu?
33
16
Sa poarte ma-ta masca pe strada Mandolina!
30
26
Sa imi sugi pula cu masca pe gura ratatule
22
26
Stare de urgenta incapababililor.
29
33

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272