REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Sâm., 25 Mai 2024
Anul XX Nr. 6740
22.4° Constanța Sâmbătă, 25 Mai 2024 Anul XX Nr. 6740
 

Mascații au dat jos de pe casă un american care și-a sechestrat soția

Mascații au dat jos de pe casă un american care și-a sechestrat soția

Valentina CAMARA 19 martie 2023 | 14:05 1473

Scene spectaculoase în Cluj - Napoca. Luptătorii de la trupele speciale ale Poliției au ucrat pe acoperișul unei case, ca să dea jos un bărbat care și-a sechestrat soția!  Intervenția a fost una la limită, fiindcă atât luptătorii cât și bărbatul riscau să se rănească serios în cazul unei căzături!

Mascatii au dat jos de pe casa un american care si-a sechestrat sotia

Detaliile despre intervenție vin de la poliție

La data de 19 martie a.c., în jurul orei 10.00, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată printr-un apel la SNUAU 112, despre faptul că, într-o locuința situată pe strada Senina, o femeie ar fi fost victima unei agresiuni fizice, existând posibilitatea de a fi sechestrată de soțul acesteia.

În baza sesizării, s-au format cu operativitate echipajele de intervenție, la locație deplasându-se polițiștii Secției 1 Poliție, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean și echipaje medicale.

La momentul sosirii echipajelor de intervenție la locația respectivă, femeia se afla în afara imobilului, însă bărbatul în cauză se blocase în locuință, ulterior în podul imobilului.

După negocierile purtate cu acesta, luptătorii Serviciului pentru Actiuni Speciale au intervenit în forță, bărbatul, în vârstă de 30 de ani, fiind extras din interiorul locuinței.

A fost transportat apoi la o unitate medicală de specialitate.

De asemenea, și femeia, în vârstă de 27 de ani, a primit îngrijiri medicale.

În cauză, au fost demarate cercetări din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, în cadrul dosarului penal urmând a fi stabilite împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si noi care credeam ca e trumpist si urla la trecatori "Pentru TRUMP, SUA si popor, eu ma arunc din avion!". Hi hi hi si ha ha ha! Hi hi hi si ha ha ha!
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
122631242036
5/49
22232911525
joker
35381872920