REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

MASCAȚII au DESCINS la locuințele a trei tineri: MDMA, HAȘIȘ și CANABIS!

MASCAȚII au DESCINS la locuințele a trei tineri: MDMA, HAȘIȘ și CANABIS!

Replica API 5 februarie 2021 | 15:13 9107

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța - Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea și procurori D.I.I.C.O.T. – B.T. Tulcea au desfășurat, la data de 3 februarie a.c., activități într-un dosar de trafic de droguri de risc și mare risc. Trei bărbați au fost arestați, fiind vorba despre Robert Iuliu Gherasim, Andrei Ivanov și Daniel Costache.

Astfel, au fost depistați 2 bărbați, de 23 și 32 de ani, ambii din municipiul Tulcea, în timp ce ar fi oferit spre vânzare aproximativ 1.100 g. de cannabis, 200 g. de hașiș și 520 g. de MDMA.

Pe parcursul cercetărilor, polițiștii au identificat un al treilea bărbat, de 31 de ani, din municipiul Tulcea, implicat în săvârșirea aceleiași infracțiuni.

Pentru probarea întregii activități infracționale, polițiștii și procurorii au efectuat 3 percheziții, în municipiul Tulcea, la locuințele celor 3 bărbați.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate, pentru cercetări, aproximativ 122 de comprimate de culoare mov, 2 corpuri solide de substanță cristalină de culoare alb-gălbuie, 5 telefoane mobile, 2 grindere, un cântar de precizie și aproximativ 2.500 de lei.

La data de 3 februarie a.c., Robert Iuliu Gherasim, Andrei Ivanov și Daniel Costache au fost reținuți, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, ulterior fiind arestați preventiv.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, iar, în activități, au fost angrenați și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Tulcea.

D.B., L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lasati valorile in pace
0
0
Pe mine cand ma prindeti ca vand de cativa anii am si ap inchiriat in mamaia fut minore si vand marfa , nevasta sa lasat de prostitutie ca e gravida ...
0
0
Aia era marfa mea bai martogilor
2
0
Astia ori mananca puscaria , ori se fac sifoane si sifoneaza si ei la randul lor cum au fost si ei sifonati de altii
2
0
Ba pupata-s buriku ala al tau fakator da minnuni da toate kantitatile confiscate da droguri da la razbelu dacii si romanii pana aku in Romania unde sunt?Le-a vazut cineva distruse pe postul TV in direckt?
4
0
Nu ar fi traficanti, daca nu ar exista protectie! Este mai greu sa vinzi patrunjel si ghiocei, decat droguri. Cum spunea bombonel, fascinanta Romanie?
9
0
DRAGI MASCATI ACVARIUL DIN CERNAVODA VA ASTEAPTA CU SURPRIZE LEGAT DE TRAFICUL DE MINORE SI FEMEI,TRAFICUL DE DROGURI,TRAFICUL DE MASINI FURATE DIN EUROPA.AICI ESTE EPICENTRUL INFRACTIONALITATII INTERNATIONALE...MAFIA SI COSSA NOSTRA SUNT NOVICE PE LANGA TRAFICANTII INTERLOPII SI PROXENETII ACVARIULUI CERNAVODA.NU VREAU SA VA DAU LISRA CELOR PESTE 1000 DE PROXENETI SI INTERLOPII SI PESTE 1000 DE MATROANE
10
2
Au si militienii ce sa mai vanda acum, evident prin intermediul propriilor protejati. Dc credeti oare ca anumiti dealeri nu sunt arestati, cand toata lumea stie ca ei vand droguri. Si dc si-ar "deschide" tarabe in piata si-ar vinde acolo, in vazul lumii n-ar fi deranjati. De pedepsele cele mai crunte sa aiba parte acei politisti, ce reintroduc pe piata drogurile, ori cei care beneficiaza de spagi si care inchid ochiii, sa mearga treaba. Dc ei isi faceau meseria cum trebuie, nu mai exista atata dealer-eala pe fata, iar fenomenil ni mai era de o asa amploare. Se stiu ei care sunt ..
4
0
Dupa cum ati scris titlul si ati folosit cele doua puncte,se intelege ca MDMA,HASIS si CANABIS ar fi numele celor trei arestati!
9
1
si judecatorii le dau drumul in functie de cat cotizeaza
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468