REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.3° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
19.3° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Mascaţii din Constanţa „au dat năvală” în Piaţa Chiliei şi în Piaţa Griviţei!

Mascaţii din Constanţa „au dat năvală” în Piaţa Chiliei şi în Piaţa Griviţei!

Replica API 15 septembrie 2017 | 00:00 360

A furat de la un comisar al Gărzii Financiare

A furat de la un comisar al Gărzii Financiare

Oamenii legii constănţeni au efectuat percheziţii în municipiu, în Piaţa Chiliei şi Piaţa Griviţei, fiind vorba de trei indivizi suspectaţi că au furat din maşini. Ultima lor faptă a avut loc pe strada Unirii, sustrăgând un rucsac dintr-un BMW, prin metoda Bujie. Anchetatorii continuă cercetările. Precizăm că indivizii sunt cunoscuţi cu antecedente penale.

Trei indivizi domiciliaţi în Piaţa Chiliei, Abator şi Piaţa Griviţei, la data de 7.08.2017, ar fi sustras dintr-un autoturism marca BMW, parcat în municipiul Constanţa, pe strada Unirii, un rucsac ce conţinea produse cosmetice, un portofel cu suma de 210 lei şi mai multe documente personale. Se pare că aceştia au acţionat prin metoda „Bujie”. Aceasta se referă la o bujie învelită într-o şosetă, care se aruncă în geanul vehiculului sau se ia doar partea ceramică a bujiei, se leagă cu elastic şi se foloseşte precum o praştie. Geamul se parge imediat, în bucăţele mici, fără a face zgomot. Astfel, hoţii nu au nevoie decât de câteva secunde pentru a „opera”. De data aceasta au spart luneta. Urmare a cercetărilor, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa i-au identificat şi reţinut pe Memet Beihan, în vârstă de 49 de ani, Mustafa Taifun, în vârstă de 31 de ani şi Asan Iusni, în vârstă de 64 de ani, din Constanţa, bănnuiţi de comiterea faptei. Au fost efectuate şi două percheziţii domiciliare, în Piaţa Chiliei şi Piaţa Griviţei. Ulterior, poliţiştii constănţeni i-au reţinut pe cei trei bărbaţi pe bază de ordonanţă, pe o perioadă de 24 de ore, fiind introduşi în C.R.A.P. al I.P.J. Constanţa, după care, la data de 14.09.2017, au prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Menţionăm că indivizii sunt mai vechi „cunoştinţe” ale oamenilor legii. Spre exemplu, Memet Beihan se afla în arest şi în 2012, când, alături de alţi indivizi, a furat o geantă cu acte din autoturismul unui comisar al Gărzii Financiare Constanţa, parcat pe bulevardul Mamaia. Cu antecedente penale este cunoscut şi Mustafa Taifun, dar şi Asan Iusni, care a furat până şi dintr-un magazin Profi de pe strada Mircea cel Bătrân, în 2012.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
le da drumul si vor teroriza in continuare populatia. Ar trebui sa fie castrati si tinuti in rezervatii
1
1
Masonii sa sponsorizeze cercetarea , implementarea vaccinului anticioara, asa pe blat cum procedeaza si cu altele!
3
0
Memet si Mustafa sunt nume de musulmani? ?
1
2
Impuscate pe stadioane arhi-pline !
4
1
Toate ciorile impuscate la zid.
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218