REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Mascații și polițiștii rutieri din Constanța au oferit flori doamnelor și domnișoarelor

Mascații și polițiștii rutieri din Constanța au oferit flori doamnelor și domnișoarelor

Replica API 2 martie 2019 | 00:33 574

De 1 martie, polițiștii rutieri constănțeni au oferit flori participantelor la trafic, cu ocazia zilei mărțișorului. De asemenea, doamnele și domnișoarele care s-au plimbat pe străzile din municipiul Constanța, astăzi, au avut parte de o „surpriză” din partea luptătorilor Serviciului Acțiuni Speciale.

Poliţiştii rutieri constănțeni au avut astăzi o misiune specială în trafic. Le-au făcut ziua mai frumoasă conducătoarelor auto. În loc de amenzi, au împărţit...lalele. Odată cu simbolurile primăverii oferite doamnelor şi domnişoarelor aflate la volan, poliţiştii rutieri au adresat acestora şi recomandări pentru a nu fi implicate în accidente rutiere. „O primăvară frumoasă și lipsită de incidente”, a fost mesajul polițiștilor rutieri constănțeni. Totodată, la activitate au participat și luptătorii din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale. Duri, dar cu zâmbetul pe față și cu flori în mână, polițiștii au împărțit lalele doamnelor care se deplasau pe străzile din municipiul Constanța.

Astfel de acțiuni au rolul de a stabili o legătură mai strânsă între comunitate și polițiștii constănțeni.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si jandarmii au oferit flori colegelor. Alea cu coloana rupta. Si-au incarcat buteliile cu gaz lacrimogen si asteapta ordinele hotului dragnea. Intre timp l-au pus pe porcul hot stroe sa le dea spaga celor de la replica sa nu poti posta la articolul cu ei. Muie pesede !!!
3
1
Mai exista Politia Rutiera in Constanta???? Minune Mare...de ceva timp nu am mai vazut echipaje de Politia Rutiera pe strazile din Constanta..stie cineva ce se intampla????
2
1
Eu nu am incredere in astia nebarbieriti care te opresc. Trebuie sa-i legitimam. Asa orice nebarbierit....
5
1
Bine ca nu ati chemat si CNN,BBC.....
2
0
Sa le astepte si pe 9 Martie pe la ora 03:00 cand or sa plece bete pola de prin cluburi ! Beau muierile mai dihai ca masculii !
7
0
ce actiuni de rahat!!!!
2
1
Ata pulii mele
3
2
Aceiasi vrajeala ieftina de 20 de ani...nimic nou sub soare
5
0
Daa. Si le ia carnetele in loc de matisor. Pe presupuse abatedi inchipuite si nedovedite. Doar ca e cuvantul tau impotriva cuvantului unui capos. Ca asa a vazut el si e de ajuns. Unii sunt foarte frustrati. Din pacate. Misogini. Ce trebuiesc scosi din sistem
6
6
vreuna din doamne, domnisoare miroseau a alcool la volan...le-ati dat flori sau amenda ?
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272