REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Maşină cu numere de Bulgaria, PERICOL în trafic! Un poliţist aflat în timpul liber a sunat la 112!

Maşină cu numere de Bulgaria, PERICOL în trafic! Un poliţist aflat în timpul liber a sunat la 112!

Replica API 22 martie 2018 | 00:00 413

A pătruns pe contrasens şi a părăsit partea carosabilă

A pătruns pe contrasens şi a părăsit partea carosabilă

A condus haotic, a pătruns pe contrasens, după care a ieșit cu mașina în afara părții carosabile. În urma sa, un polițist aflat în timpul liber a observat întreaga scenă și a sunat la 112. Ulterior s-a constatat că șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice și i s-a făcut și rău la volan. A fost cercetat și condamnat la un an și două luni de închisoare cu suspendare de către Judecătoria Mangalia. Decizia nu este definitivă.

Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Mangalia pe 25.08.2017, David C. fiind trimis în judecată pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Potrivit anchetatorilor, fiind vorba de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, în februarie 2017, în jurul orei 19.00, bărbatul a condus un autoturism marca Volkswagen, cu numere de Bulgaria, în zona localității Cotu Văii.

Potrivit unui polițist aflat în timpul liber, aflat în trafic, șoferul conducea haotic și chiar a intrat pe contrasens, moment în care a sunat la 112. Apoi, autovehiculul a părăsit partea carosabilă, oprindu-se. Șoferul a coborât și se ținea de autoturism. A refuzat testarea cu aparatul etilotest, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice. Rezultatul a fost 2, 20 g/l alcool în sânge. Inculpatul a recunoscut că a consumat băuturi alcoolice la un amic, după care a plecat spre casă. Pe drum I s-a făcut rău și a oprit.

Tot el a precizat că are mai multe afecțiuni medicale și nu mai consumase de ceva vreme alcool. ”Condamnă pe inculpatul C, David, la pedeapsa închisorii de 1 an şi 2 luni, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Suspendă executarea pedepsei sub supraveghere pe durata unui termen de supraveghere de 3 ani.

Pe durata termenului de supraveghere, inculpatul trebuie să respecte: să se prezinte la serviciul de probaţiune, la datele fixate de acesta; - să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; - să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, precum şi întoarcerea; - să comunice schimbarea locului de muncă; - să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. Impune inculpatului să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de către serviciul de probaţiune sau organizate în colaborare cu instituţii din comunitate. Obligă inculpatul să presteze, pe parcursul termenului de supraveghere, muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 90 de zile, în cadrul Primăriei comunei Albeşti sau Centrului de Îngrijire şi Asistenţă Armonia din Negru Vodă”, potrivit minutei judecătorești.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
care se lauda ca au masinile inmatriculate in Romania cum vor reactiona cand farul calauzitor din teleorman va pune noi taxe pe zona auto.Sa stiti ca sunt si oameni educati si responsabili care au masini bune tehnic,inmatriculate in Bulgaria.de ce p.l.m sa-i dau escrocului din teleorman bani moca din munca mea?care e problema,e libera circulatie in statele membre u.e deocamdata.De ce nu ati pus in aplicare amenintarile impotriva celor cu masini inmatriculate in bg daca tot aveti coaie?E ilegal la nivel european,de-aia.
1
0
Am masina cu numere de bg. Este superba arata si merge perfect. Majoritatea masinilor cu numere de ro. Nici nu se apropie de a mea. Povestea ca la bulgari se inmatriculeaza doar rable si la romani doar lumuzine, nu mai tine. Vorbim la vara cand apar noile biruri romanesti.
5
0
nu mai dispar odata panaramele astea de BG din trafic ? ne este frica sa mai circulam
5
2
Ce implicatii are faptul ca a condus o masina cu numere de Bulgaria ? si daca erau de Romania nu atragea atentia?? WTF .....
5
6
Toti tiganii au cazane cu numere de Bulgaria
11
2
Droguri multe la mangalia unu
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108