REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
12.6° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Maşină de lux căutată în Germania, DEPISTATĂ de poliţiştii de frontieră la Negru Vodă

Maşină de lux căutată în Germania, DEPISTATĂ de poliţiştii de frontieră la Negru Vodă

Replica API 4 ianuarie 2020 | 15:02 301

Autoturism de lux căutat de autoritățile din Germania, depistat de polițiștii de frontieră de la P.T.F. Negru Vodă!

În data de 03.01.2020, în jurul orei 20.00, la Punctul de Trecere al Frontierei Negru Vodă s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un cetăţean român, în vârstă de 37 de ani, conducând un autoturism, înmatriculat în România. În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că mașina figurează ca "bun căutat pentru confiscare", alertă introdusă de autorităţile din Germania.

Faţă de cele constatate, persoana în cauză a declarat că a achiziționat mașina fără să știe că aceasta ar fi fost căutată de către autorități.

Autoturismul, în valoare de 90.000 de lei, a fost indisponibilizat, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
jegul ala de rover scump si prost e masina?de lux? poate ptr cocalari!
10
0
Ar trebui verificat la sange individul prins la volan. Impreuna cu pocnitorile care comenteaza mai jos, sigur mai au vreo cateva carute ciordite.
4
0
vai mortii vostri vorbiti de lux cand salariile in romania sunt 1500lei pai in germania cine munceste are dar in romania cine are fura asa nu mai vorbiti de jmecheri si masini de lux care nu sunt ale voastre, ma refer la astia de insira nume de jmecheri si proprietati in care nici nu au calcat vreodata, toate ghioarlele care beau cafea la pravalie dimineata deaia la plastic
2
3
Aia e masina de lux??? Un cacat....
12
2
Mai retardatule de la 15:17. Ce mangla sa aiba daca a fost pe sensul de intrare in Romania? Cretinule
8
9
La vama avea mangla care de data asta nu a mers. La puscarie cu hotul.
10
6
Inteligenta iti cam joaca feste. Daca ar fi stiut ca este furata, s-ar fi mai prezentat cu ea in vama unde in mod cert masina este verificata ? Cu siguranta NU
10
8
1. Masina a fost furata 2. Masina a fost inmatriculata. 3 masina a fost vanduta 4 deabia acum masina a fost data in urmarie. Pana nu se termina procedura din tara respectiva nu se da in urmarire masina. Femeile voastre le luati virgine si dupa casatorie isi aduc ele aminte ca au autostrazi in ele
10
5
Asa spun toti: ca nu au stiut. Sa ia 50 ani de parnaie si sa vezi ce se lecuiesc.
17
6
Cum a fost inmatriculata ? CUM ? Cineva trebuie sa raspunda , acuzatia de tainuire trebuie indreptata catre RAR !
25
3
Ce nizerie! Cum a trecut de RAR daca auto era cautat? Sa raspunda RAR si sa despagubeasca cetateanul cu suma de achizitie plus dobanda la zi. Si apoi sa caute RAR sa afle cum a fost facuta escrocheria. Si sa ceara despagubiri de la autoritatile germane. Si n au decat nemtii sa si rezolve problema cu cetateanul lor. Am ajuns prostii Europei din cauza diasporei tiganesti si a parlamentarilor nepatrioti pe care i trimitem la Bruxelles. Hastag rezist si oengistii care sunt de fapt minoritari conduc Romania.
33
10

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272