REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Mașină de poliție, acroșată de un autobuz RATC. Polițistul a fost rănit!

Mașină de poliție, acroșată de un autobuz RATC. Polițistul a fost rănit!

Replica API 11 martie 2019 | 01:33 508

Un accident rutier ușor, în care a fost implicat un echipaj al Secției 3 Poliție, a avut loc sâmbătă, 9 martie.

O autospecială Dacia Logan, în timp ce se deplasa în regim de circulație prioritară cu semnalele speciale acustice și luminoase în funcțiune (pentru a acorda sprijin unei patrule pedestre) a fost acroșată într-o intersecție de un autobuz RATC. În urma accidentului, un agent de poliție (pasager) a solicitat îngrijiri medicale, acuzând ușoare vătămări.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vămătare corporală din culpă.

Patrula se deplasa în piața Griviței pentru a acorda sprijin colegilor în cazul unor persoane recalcitrante.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cind ati scris acolo "persoane recalcitrante" v-ati referit la ciorile care vind toata ziua acolo tigari ?
11
0
pareula se deplasa....ba ma lasati cu prostia asta, n-au vazut autobuzul cat casa ce plm,,,
4
0
La mai mare.
3
1
Ce vina are soferul autobuzului.....ca este un incompeyent politaiul ....
5
8
Abureala daca se deplasa spre grivitei venea de pe ICB pe contrasens nu ocolea
6
4
la mai multi!
5
10
ce prost esti pa am aranjat treaba din a doua secunda, noi suntem regii si voi plebeea inca nu ati inteles , degeaba latrati pe aici.
10
9
Nimeni din conducere nu-i testeaza pe tablagii la abilitatile de conducere. Multi au luat carnetul pentru faptul ca aveau carnet pentru condus...tractoare....
29
20
sa se verifice la dispecer daca chiar se duceau la o interventie. Astia dau drumul la pomul de craciun de pe masina si cand se duc sa-si iau odraslele de la gradinita.
33
23
Muie PZD , Muie Replica , ziarul PZD-ului !
37
11
Soferii RATC da, niste idioti. Insa am vazut tot. Masina de politie a pornit semnalul acustic DUPA ACCIDENT. Daca sunt camere se poate verifica
29
8
se deplasau cu viteza la o spaga sau sa amendeze pe cineva care depasise cu 20 km viteza legala, Vangura de garcea nenorociti!!! Spagari ordinari si curvari jegosi! sa muriti toti de sida de la prostituatele de la care luati spaga si vi se sug pulile !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
50
33
Mi ai luat vorbele din gura .foarte adevarat ce zici de nesimtitii astia din autobuze .se cred regi pe sosele , fix in pix ii doare .n am boala pe taximetristi cat am pe cei mai imbecili soferi de ratc . Tot sunt la fel 99.9 la sute . Daca coteste asta vreun sofer de autobuz , SA VA DAU LA Mu'' , nespalatilor
38
9
soferii de la RATC nu au nici o treaba cu condusul,nu semnalizeaza cand schimba banda,te forteaza sa schimbi banda pe care circuli pentru a intra el chiar daca poti provoca accident soferii nu dau 2 bani sau circula pe 2 benzi si esti obligat sa circuli in spatele lui pentru ca nu ai loc sa depasesti
44
6
Osa demontam camerele lui fagabou de pe citybasina si o sa le trimitem la expertiza la bruxelmue.
7
18

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212