REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Mașina de poliție furată de sub nasul agenților

Mașina de poliție furată de sub nasul agenților

Victor ROTARU 23 ianuarie 2023 | 13:41 1660

O autospecială de poliție care aparține Secției 7 Dor Mărunt, județul Călărași, a fost furată în timpul unei intervenții. Polițiștii interveniseră după ce o femeie a sunat la 112 și a cerut ajutor, povestind că soțul ei se ceartă pe Facebook cu un alt bărbat care l-ar fi provocat să se întâlnească în acea noapte pentru a lămuri conflictul mai vechi. După ce au aflat adresa familiei, cei cu care se certa bărbatul pe Facebook și-au făcut apariția la ușa lor.

Masina de politie furata de sub nasul agentilor

La locuința familiei au apărut și polițiștii. Și în timp că agenții îi legitimau pe scandalagii, unul dintre bărbați, aflat sub influența alcoolului, a profitat de neatenția oamenilor legii, s-a urcat la volanul autospecialei de politie și a plecat cu ea.

”În noaptea de 21/22 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Lehliu Gară au fost sesizați de către o femeie, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că în comuna Lehliu, județul Călărași, are loc o stare conflictuală.

La fața locului s-a deplasat patrula formată din polițiști din cadrul Poliției Orașului Lehliu Gară și Secției 7 Poliție Rurală Dor Mărunt care au identificat apelanta, aceasta le-a relatat că a ținut o petrecere la domiciliu, unde au fost invitate mai multe persoane din localitate, iar în urma consumului de alcool, soțul acesteia a avut un conflict pe o rețea de socializare, cu un bărbat, din localitatea Rași, județul Ialomiță.

În aproximativ 30 de minute, bărbatul din localitatea Rași, județul Ialomița a venit la domiciliul apelantei cu alte 3 persoane, iar soțul acesteia și persoanele respective și-au adresat cuvinte și expresii jignitoare, fără acte de violență.  În momentul în care femeia a apelat S.N.U.A.U. 112, cei 4 bărbați au plecat.

Echipajul ajuns la fața locului a legitimat persoanele participante, iar într-un moment de neatenție, un bărbat din grup, s-a urcat la volanul autospecialei și a demarat în direcția înainte.

Persoana respectivă a oprit mașina după aproximativ 300 de metri, moment în care a fost imobilizat de polițiști, fiind identificat în persoana unui bărbat, de 49 de ani, din comuna Chirnogi, județul Călărași.

Bărbatul a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind de 0,76 mg/l alcool în aerul expirat”, a declarat purtătorul de cuvânt al instituției, Bianca Ghiveci.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru furt calificat și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Inițial, bărbatul care a furat mașina polițiștilor a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior el a fost eliberat.

De asemenea, a fost dispusă cercetarea interna cu privire la modul în care au intervenit polițiștii și urmează să se stabilească cum a fost posibil furtul mașinii, potrivit romaniatv.net.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367