REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
17.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Mașină FURATĂ din fața unui magazin, la Năvodari?

Mașină FURATĂ din fața unui magazin, la Năvodari?

Replica API 16 februarie 2020 | 15:56 557

Ieșit la cumpărături în seara de sâmbătă, un localnic din Năvodari a avut o surpriză neplăcută. Astfel, acesta a intrat într-un magazin în centrul orașului, lăsându-și mașina parcată și încuiată.

După ce a ieșit din magazin, acesta a avut neplăcuta surpriză să observe că mașina sa a dispărut. După ce a apelat la ajutorul oamenilor pentru orice informație despre dispariția mașinii, aceștia spun că persoana care ar fi furat-o a avut un accident, intrând într-un stîlp de pe trotuar.

Update: Se pare că o altă "poveste" se conturează, și anume că proprietarul, sau un cunoscut căruia i-ar fi împrumutat-o, ar fi fost implicat într-un eveniment rutier, după care ar fi declarat autovehiculul furat. Și asta pentru că, după cum spun oamenii, mașina ar fi fost văzută avariată înainte ca persoana în cauză să susțină că a avut loc furtul în cauză.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bine ca esti tu destept din alte localitati Kriptonita Dupa comentariul tau ti se observa gradul de inteligenta
1
0
mata e singura "desteapta" din navodari care a pus botul la vrajeala de moldovean in constanta kryptonito. si i a zis ca e superman dar cu minidick. de aia ai iesit tu... krypto de cazat in cimitir....
4
0
sa ne iei ouale la lins tuturor navodarenilor
3
1
Amator ... oricum cand spui ca e din Navodari nu te astepti sa fie vre-un stralucit. Nu imi dau seama cum ajungi sa locuiesti in Navodari!? adica esti atat de prost in cat nu te descurci in Constanta? daca cunoasteti o persoana desteapta din Navodari lasati comm cu numele ei , este singura si merita sa o cunoastem cu totii! hashtag Newyordari are waloare !
7
8

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212