REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Mașina indivizilor care au ARUNCAT în AER un BANCOMAT, PESCUITĂ din lacul TAȘAUL! VIDEO

Mașina indivizilor care au ARUNCAT în AER un BANCOMAT, PESCUITĂ din lacul TAȘAUL! VIDEO

Replica API 26 mai 2020 | 14:36 19199

În urma cercetărilor în dosarul penal privind furtul din bancomat, din localitatea Lumina, din data de 26 februarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale au depistat autoturismul care ar fi fost folosit la comiterea faptei. Acesta a fost recuperat, cu ajutorul scafandrilor din cadrul I.S.U. Dobrogea, din lacul Tașaul.

Menționăm și faptul că a fost prins al doilea individ care a aruncat în aer un bancomat, în localitatea Lumina. Este vorba despre Gabriel Cioinea, care a fost prezentat cu propunere de arestare, la Tribunalul Constanța, magistrații eliberând pe numele lui mandat pentru 30 de zile.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor persoanelor implicate.

”În urma săvârșirii unei infracțiuni de furt calificat, faptă comisă la data de 26 februarie a.c., pe raza localității Lumina, la data de 21 mai a.c., polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, au efectuat o percheziție domiciliară pe raza localității Culmea din județul Constanța. În urma administrării probatoriului în cauză, un bărbat, de 36 de ani, a fost reținut de polițiști, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, furt calificat și nerespectarea regimului materiilor explozive. La data de 22 mai a.c., acesta a fost prezentat instanței de judecată, care a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile. Cercetările continuă, în vederea stabilirii împrejurărilor și a implicației tuturor persoanelor participante. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române”, au precizat oamenii legii.

ARESTAT și al doilea individ

”Admite propunerea formulată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa. În baza art.223 alin.2 Cod procedură penală la art.202 alin.1 şi 3 Cod procedură penală: Dispune arestarea preventivă a inculpatului Cioinea Gabriel, pe o perioadă de 30 de zile, cu începere de la 22.05.2020 până la 20.06.2020”, potrivit minutei judecătorești din data de 22 mai.

Explozie la Lumina

Amintim că, la finele lunii februarie, polițiștii constănțeni au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, la un bancomat din incinta unei societăți comerciale din localitatea Lumina, a avut loc o explozie. Din primele verificări s-a stabilit că, persoane cu identitate necunoscută ar fi sustras o sumă de bani, reușind să fugă de la fața locului cu un autoturism. În cauză, a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, furt și nerespectarea regimului materiilor explozive.Polițiștii au instituit filtre și au efectuat cercetări în vederea stabilirii identității și depistării persoanelor implicate.

PERCHEZIȚII: primul individ prins

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Constanța, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, au efectuat, la scurt timp, 2 percheziții domiciliare. Astfel, în urma activităților desfășurate la data de 21 martie a.c., în Agigea și Oituz, din județul Constanța, polițiștii de investigații criminale au ridicat instrumente care ar fi fost folosite în activitatea infracțională de persoana în cauză. În fapt, la data de 26 februarie a.c., barbatul, de 37 de ani, ar fi distrus, prin utilizarea unei substanțe explozive, un bancomat din incinta unei societăţi comerciale, din localitatea Lumina și ar fi sustras cutii în care erau depozitate sume de bani. Față de persoana în cauză a fost dispusă măsura reținerii. Ulterior, aceasta a fost prezentat instanței de judecată, care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Unde vedeti voi Opel latraiilor!!!
0
0
Mare dobitoc esti, si daca era opel ?
0
0
Esti mai prost ca noaptea...de Chrysler Voyager ai auzit?
3
0
Evident: OPEL!
2
3
Fagadau sau mazare ca au vandut tot ternu din mamaia si ct sau tot orasu cat ea 8ani si astia 9
2
2
Prindeti-i pe toti nemernicii acestia.
17
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367