REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Mașină LOVITĂ de tren, la Neptun. Lipsa barierelor, o problemă gravă

Mașină LOVITĂ de tren, la Neptun. Lipsa barierelor, o problemă gravă

Replica API 28 mai 2018 | 00:00 309

Un autoturism a fost lovit de un tren care circula pe ruta Constanța - Mangalia, în zona stațiunii Neptun. Totul s-a petrecut duminică dimineață, iar circulația feroviară a fost blocată. Nu au existat victime, doar pagube materiale.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că traficul feroviar a fost blocat pe Magistrala 800 Constanţa-Mangalia, pe raza staţiunii Neptun, din cauza unui accident (IR 8374 a lovit un autoturism care a pătruns pe calea ferată, dintr-un drum neamenajat, fără să se asigure). În urma evenimentului nu au rezultat victime, dar autoturismul a fot avariat şi nu poate fi scos în afara suprafeţei de rulare.

De precizat este faptul că oamenii care locuiesc între Neptun și Mangalia au atenţionat în nenumărate rânduri că este nevoie de modernizarea barierei, aşa încât maşinile să nu mai treacă peste calea ferată fără să știe că se apropie un tren! Mai mult, în acest caz, mașina care a fost lovită de tren a ieșit de pe un drum neamenajat.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La Mangalia au aparut iar in gara grupul de tigani care acosteaza clientii si fac transport neautorizat cu masini de bulgaria si chiar microbuze de 12 locuri. De data asta taximetristii si transportatorii au inceput sa isi apere drepturile. Prima reclamatie a fost respinsa ilegal de lucratorul de serviciu sugerandu i sa o retraga ca altfel ii va lua foc casa. Deja se ingroasa gluma va fi solicitat DNA ul se pare ca sunt relatii puternice intre organele de ordine si infractori. E groasa. A fost amenintat de tigan cu martori inclusiv un fost colonel , fratele comandantului jandarmilor.
4
1
Banii au fost furati la CFR cu ce sa mai modernizeze? Procesul dureaza de ani de zile,intre timp hotii imbatranesc ,unii mai mor dar banii le-a fost de mare ajutor!
3
1
Nasol daca a plecat Dinca de la Neptun, se duce tot pe apa sambetei....
4
0
Asta e o foarte mare greseala pune bariera si nu are ce face.Lumina intermitenta eu o vad o mare greseala ca se poate defecta si a cui va fi vina?Bariera jos si gata!
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614