REPLICA ONLINE CONSTANTA

24° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
24° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Maşină oprită pe marginea drumului, noaptea! CE a FĂCUT un POLIŢIST de la RUTIERĂ, din Constanţa!

Maşină oprită pe marginea drumului, noaptea! CE a FĂCUT un POLIŢIST de la RUTIERĂ, din Constanţa!

Replica API 18 ianuarie 2018 | 00:00 1281

Nicolae Stana

Un polițist din cadrul Serviciului Rutier al IPJ Constanța a intervenit fără a sta pe gânduri când a observat că o vârstnică are nevoie de ajutor! Acesta a preluat femeia și a transportat-o, cu mașina de Poliție, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța! ”Este un om cu un suflet mare! Îi mulțumim din suflet! Numai dumnealui a oprit… în rest nimeni”, a spus nepotul pacientei.

Totul s-a petrecut în cursul serii de luni, 15 ianuarie anul curent, când un polițistul de la Serviciul Rutier, Nicolae Stana, ar fi mers către Băneasa, acesta aflându-se în timpul orelor de serviciu. În apropiere de localitatea mai sus menționată, a observat că pe marginea drumului se află un autoturism oprit, iar în interior se află niște persoane. A oprit autospeciala de Poliție și a mers acolo pentru a vedea ce s-a întâmplat.

Se pare că o vârstnică din localitatea Carvăn, Teodora A., suferise un accident, în sensul că alunecase pe gheață și avea leziuni la un membru inferior. Fusese transportată la unitatea medicală din Băneasa, după care a fost preluată de către un nepot, cu mașina, pentru a fi adusă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. Însă, ghinionul a fost de partea lor, astfel că autovehiculul a suferit o avarie.

Prin urmare, stăteau și așteptau o altă rudă, care trebuia să vină din Constanța, pentru a-i prelua. Însă, omul legii nu a stat pe gânduri când a auzit ce s-a întâmplat și imediat a sărit în ajutor, transportând-o pe vârstnică la spital, cu mașina Poliției. ”Este un om cu un suflet mare! Îi mulțumim din suflet! Numai dumnealui a oprit… în rest nimeni”, a spus nepotul pacientei. Agent șef de poliție Nicolae Stana are 47 de ani și își desfășoară activitatea în cadrul Serviciului Rutier Constanța, din anul 2001.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nea Nicu este un OM deosebit.Un politist care isi iubeste meseria si care si a facut datoria fara sa astepte nimic in schimb.Respect Nea Nicule.
0
0
ati gasit unul care nu e pedofil si si-a facut datoria si il scoateti pe post de drapel.....voi, astia care va credeti mai presus de lege
0
0
Subscriem la mesajul anterior!!!!!!
1
0
... si mata ne suge pula la toti militienii !
1
1
Militian spagar. Si pe timp de viscol ii e gandul la spaga.
0
2
Nici politistul asta nu e normal. Ce cauta in tricou pe motocicleta pe viscolul asta? Sau intamplarea e de asta vara si trebuie sa ii ridicam mingea la fileu pentru o promovare?
1
0
bravo respect
6
2
Bravo Nicule ! Inca mai sunt profesionisti la Rutiera ! Sa speram ca tineretul nou angajat nu va fi educat doar in spiritul cantitatii mari de amenzi !
14
2

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369