REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
13.4° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

Mașină răsturnată, pe bulevardul Aurel Vlaicu

Mașină răsturnată, pe bulevardul Aurel Vlaicu

Virgil STOIAN 27 aprilie 2024 | 10:56 2408

Medicii din cadrul SAJ Constanța au fost solicitați să intervină sâmbătă, 27 aprilie, la intersecția străzii Ștefăniță Vodă cu bulevardul Aurel Vlaicu, acolo unde a avut loc un accident rutier. Din primele informații este vorba despre o mașină care s-a răsturnat după ce a fost lovită de un alt autovehicul.

Masina rasturnata, pe bulevardul Aurel Vlaicumașina răsturnată

La fața locului a intervenit un echipaj SAJ B2. Accidentul s-a soldat cu o victimă, trumatism cranio-cerebral, care a fost transportată la spital.

Masina rasturnata, pe bulevardul Aurel VlaicuCe spune IPJ

”La data de 27 aprilie a.c., în jurul orei 10.30, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că, la intersecția dintre bulevardul Aurel Vlaicu și strada Ștefăniță Vodă, s-a produs un accident rutier.
Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de doi bărbați, de 56 de ani, respectiv 64 de ani.
În urma accidentului rutier, unul dintre conducătorii auto a fost ușor rănit.
Șoferii au fost testați cu aparatele etilotest și cu cel din dotare, în vederea stasbiulirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive, rezultatele fiind negative.
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.” au transmis reprezentanții IPJ.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pasivitate in lanț AUR la Mangalia !!! datorita introducerii lui Murad si a unor parveniti de la alte partide care au furat partidul zeci de membri vechi vor vota alte partide. Azi au avut loc 2 intruniri
0
1
Cine, eu? Eu am Opel. Merge foarte bine. Un coleg de muncă care se pricepe la mașini ma întrebat intro zi ce mașina să își ea și iam zis de ce nu îți ei un Opel?
0
2
la volan, Opel de Tulcea zici? Macaidoni analfabeti nu cunosc circulatie.
8
0
La multi ani, M A K E !
5
0
M A K E sunt T I G A N I
6
0
M A K E
6
0
m**e au tupeu si sunt varza.
7
0
Avea dreptate mazare sa se vina cu pasaport la constanta
9
0
Fa o minune și ne scapă de tulceni! Inculți, guralivi și puturoși. La volan sunt zero cu minus. Nu cunosc semnele de circulație pentru ca nu știu sa citească. Acum doua zile în Portul Constanța un Ford Fiesta din al doilea război mondial cu număr de Tulcea nu a oprit la indicatorul stop. Am oprit eu întrucât se producea un eveniment nedorit chiar dacă aveam prioritate. M-am luat după acest specimen uman și l-am blocat. L-am întrebat de ce nu a oprit la indicatorul Stop. S-a uitat mirat și mi-a răspuns ca indicatorul Stop era pus pentru cei care vor sa traverseze calea ferata. Nu am insistat ca probabil inhalase ceva. La 7 dimineața! Tulcea tărâm frumos în Albania pe jos!
31
0
Ce daca sunt m******n si m am rasturnat?Ma ridic si mai fac un bloc in curtea voastra.
14
0
Pai cine e vinovatul?
6
0
Numar de Tulcea . Nu ma mira . As propune o lege sa aiba nevoie de viza cand vin la Constanta ca sunt salbatici rau ! Sau sa le interzica sa mai vina cu masinile in oras ca sunt pericol public !
37
0
Primata scapata din rezervatia de cipanzei de la Stejaru de Tulcea ?
34
0
Din păcate pare a fi Opel Corsa.
14
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212