REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Maşină STRIVITĂ de un copac doborât de vânt! În interiorul maşinii se afla un copil de 2 ani!

Maşină STRIVITĂ de un copac doborât de vânt! În interiorul maşinii se afla un copil de 2 ani!

Replica API 21 noiembrie 2019 | 20:07 484

Vremea s-a ambiționat să creeze pagube materie. Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de vânt valabil joi, 21 noiembrie a.c. de la ora 14:00 până la ora 17:00, prelungit ulterior pentru judeţul Constanţa.

Pe fondul vântului puternic, un copac a fost smuls din rădăcini, pe strada Dispensarului, şi s-a prăbuşit peste o maşină parcată! A fost cât pe ce să se întâmple o nenorocire! În maşină se afla un copil în vârstă de 2 ani şi 8 luni. Din fericire, copacul nu a rănit copilul, care a fost scos din maşină teafăr.

La faţa locului s-a deplasat şi o ambulanţă.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand s-au rupt copaci sanatosi de vant si venit primaria sa-i taie au sarit toti mosii comunisti si istericele din cartier ca le ia aerul! Dar cand le cad pe masina sar de cur in sus ca primaria e de vina! Bagati la cap temeblilor : Un copac rupt de vant odata se va rupe mereu!
1
0
In poula mea sa te duci tu, analfabetule! Daca esti prost stai dracului pe curul tau! Si da, masina este lovita superficial nu facuta una cu pamantul dupa cum sugereaza titlul!
4
0
dacia papoc e al lali
0
0
mai du-te-n plm si tu ala care ai facut 8 clase si ai inceput sa inveti acum cuvinte noi... dupa mintea ta masina doar a fost superficial zgariata...!
1
3
Asa au fost invatati jurnalisti sa scrie,daca sunt prosti macar sa vina cu titluri dastea bombastice.Se gaseste aparatura care determina rezistenta copacilor la furtuna este mult mai ieftina decat cursurile pe calculator tinute de oameni primariei pentru integrarea profesionala a locuitorilor din Hanry Coanda.
4
0
Masina nu este strivita! Folositi corect sensul cuvintelor, jurnalisti de doi lei!
3
0
Cata nesimtire si lipsa de pricepere sau bataie de joc. Pe strada Traian planteaza pomisori frumosi in piatra si asfalt , intr-un an se usuca. Pun altii ca de a intervenit forta majora...
4
0
Profesionalism in Legatura contractuala cu Primaria Muncipiului Hotilor infecti de prestare cu angajati PENALi de servicii de Toaletare a Dintilor cat si a autoturismelor .. Trecatorilor Va MUltumim .. Pomacost ... mereu aproape de TAMPLA ta
5
2
po de la raposatul Popa ma de la arestatul mazare co de la infractorul Constantinescu N st de la Strutinschi in concluzie PO MA CO ST - firma de casa a mafiei locale ce castiga an de an licitatia privind spatiile verzi.
13
0
Dupa cum observati copacul a ost toaletat, ciuntit pana s a uscat. Toti hingherii au toaletat copacii din Constanta pana i au terminat
14
1
solutia va fi schimbarea bordurilor si plantare de stalpisori... si s-a rezolvat problema!!!!
15
0
Pe primar nu-l intereseaza !
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367