REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
10.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Mașină vandalizată: făptașii au răvășit tot, dar n-au furat nimic

Mașină vandalizată: făptașii au răvășit tot, dar n-au furat nimic

Cristina BĂRBUCEANU 21 noiembrie 2022 | 00:00 6330

În ultima vreme, hoții au din ce în ce mai multe ținte: de la biciclete, țevi, și până la mașini. Astfel că aceste obiecte sunt ori furate, ori sparte, chiar distruse. Ultima țintă a hoților a fost o mașină, vandalizată pur și simplu. Incidentul s-a petrecut în cursul nopții de vineri, 18 noiembrie a.c. Din fericire, hoții-vandali nu au luat niciun obiect din mașină, dar proprietarul autoturismului se întreabă dacă nu cumva hoții au căutat ceva anume. 

Hoții lovesc din nou, de această dată pe Bd. I.C. Brătianu

Hoții și vandalii de mașini au lovit din nou în cursul nopții de 18 noiembrie, în zona I.C. Brătianu, pe lângă Podul de la butelii.

Astfel că o mașină a fost pur și simplu devastată și mare i-a fost mirarea șoferului când și-a găsit mașina în ultimul hal.

Din imagini se vede cum încuietoarea mașinii a fost forțată și așa hoții au pătruns în interiorul autoturismului.

În mașină, proprietarul avea mai multe cutii în care erau ținute scule și diverse obiecte, acestea fiind toate răsturnate și împrăștiate prin interiorul mașinii. 

Căutau hoții ceva anume?

Acum șoferul se întreabă dacă hoții au căutat ceva, dacă a fost vreo mână criminală.

Ciudat este că, deși interiorul mașinii arată ca după război, totul fiind împrăștiat, din mașină nu a dispărut niciun obiect.

De parcă hoții-vandali ar fi căutat ceva anume, dar nu au găsit.

 

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Păi , ai votat cu Noua Dreaptă la alegeri sa avem patrule civice pe strazi sau hoti impuscati pe loc la flagrant ? Nu... ai pus botul la PSD PNL AUR USR deci ... mai rabdă.
3
0
Ptr Marius:ai facut scoala cu femeia de serviciu?
1
0
Poti sa citesti din prima INDREPTAR ORTOGRAFIC, ORTOEPIC SI DE PUNCTUATIE? Este o carte (fara poze) pe care ti-o recomand. Sigur stiai dar iti reamintesc ca: Iasi este un oras in Romania. Resedinta judetului cu acelasi nume - tu trebuia sa scrii I-AS. Iar verbul VI (persoana 2 singular) se scrie cu doi i. Exact cum scrie ma-ta mare pe pomelnic: VII.
3
0
care esti ma de te legi de viata mea mi-au zis tromopetele ca faci valuri pe net ne stim cumva de undeva
2
0
Ma amuza comentariile, indiferent de marca mașinii este de plâns faptul ca se vandalizeaza mașini.Amuzant ..un anume posesor de Opel lansat vrea sa interzică circulația loganurilor....de a rasul plânsul.mai Opel lansat trage frână de mana ,te întorci la 180 de grade și nu mai vezi loganul....scrie corect mai posesor de Opel lansat ..
2
1
Am trecut prin aceeasi situatie acum 2-3 ani , tot Logan , tot interiorul ravasit dar ...nu lipsea un ac ! Au lucrat finut , nici macar nu mi-a stricat butucul de la usa....nu m-am mai obosit sa chem politia , chiar nu avea rost...pierdere de timp inutila!
2
1
Ce sa furi dintrun Logan? Eu iasi interzice pe astia cu Loganele lor lesinate sa mai circule pe străzi. Păi cum adică vi tu lansat cu Opelul și îți stă în față un amărât de Logan?
4
17
Asa este cand nu ai politie in oras.Si nationala si mai ales locala au alte preocupari sa stranga spaga sa protejeze interlopii.Adevarul ca cei mai mari interlopi sunt ei politistii.
25
1
de ce ati scos ba articolu cu bembeurile din novodari de azi noapte asa putere mare are dany ce va dat bere suc si ati tacut
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212