REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.2° Constanța Mar., 14 Mai 2024
Anul XX Nr. 6729
15.2° Constanța Marți, 14 Mai 2024 Anul XX Nr. 6729
 

MAŞINI înmatriculate în Constanţa, FURATE pe BANDĂ RULANTĂ

MAŞINI înmatriculate în Constanţa, FURATE pe BANDĂ RULANTĂ

Replica API 11 decembrie 2020 | 00:04 12287

Mai multe autovehicule au fost furate începând cu luna octombrie a anului 2020., unele fiind înmatriculate în Constanța. Printre acestea se numără un BMW X3 și trei autoturisme Dacia Logan fabricate în anul 2019, care, cel mai probabil, aparțin unei firme. Momentan, nu se cunosc alte detalii. În acest sens au fost demarate cercetări de către oamenii legii.

Mai multe furturi de autovehicule nu au fost încă soluţionate la nivel naţional. Este vorba despre cele care dispar fără urmă, fiind date în urmărire şi de către Poliţia Română. Printre acestea, patru autovehicule sunt din Constanța. Potrivit Poliției Române, în data de 14 octombrie, a fost furat un autoturism marca BMW X3, negru, fabricat în anul 2006, înmatriculat în Constanța (CT18SXN). Cercetările au fost demarate de către oamenii legii din București.

Trei autoturisme Dacia Logan furate

Totodată, au fost furate și trei autoturisme marca Dacia Logan, noi. Mai exact, în data de 14 octombrie 2020, au fost furate trei autoturisme Dacia Logan, albe, fabricate în anul 2019 și înmatriculate în Constanța (CT40DLY, CT41DLY, CT42DLY). După cum bine se poate observa, vehiculele aparțin unei firme. Cercetările au fost demarate de către oamenii legii din București.

Păstrați acasă actele și o fotografie

Oamenii legii vă sfătuiesc să păstraţi acasă actele şi o fotografie a autovehiculului! În cazul când veţi fi victima unui furt auto, aceste documente sunt extrem de utile poliţiei pentru căutarea şi regăsirea rapidă a acestuia - inclusiv prin intermediul internetului.

Polițiștii au precizat că, de multe ori, posesorii de autoturisme le parchează în locuri neamenajate, nepăzite şi neiluminate ceea ce favorizează activitatea hoţilor; aici se încadrează şi posesorii "care uită" la vedere în interiorul maşinii lucruri tentante, ca: genţi tip "Diplomat", telefoane mobile, aparatură electronică, poşete de damă. Sunt situaţii în care autoturismele sunt lăsate descuiate şi chiar cu cheile în contact ori, datorită unor defecţiuni sunt lăsate perioade îndelungate de timp în diferite locuri de unde pot fi tractate sau dezmembrate. Un alt factor este încrederea acordată de unii posesori de autovehicule faţă de persoane necunoscute; nedotarea autoturismului cu dispozitiv antifurt. Nu trebuie uitat că orice sistem electronic de alarmare nu poate fi decât binevenit sau dacă nu trebuie folosit un sistem de blocare al uşilor

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hai , s-a furat una , dar 3 bucati si toate cu acelasi proprietar cam da de banuit....si nici macar nu trebuie sa fii militian ca sa-ti dai seama cu ce ai de a face !
1
0
fac si eu ce pot ca este viatza grea
4
1
Aveau nevoie de motoarele de pe logan . Folosesc motoarele la drujbe . Cat despre motoru de la BMW il vor folosi la un gater de taiat lemne .
6
3
Pe actualii pulitieni nu-i intereseaza furturile, jafurile, violurile, acum ei stau la panda doar sa amendeze romanii pentru declaratii si adeverinte. Asta e ordinul pe unitate... mwe harapului arafat cel care a dat toate aceste ordine.
10
3
Toata ziua comentezi ba gigi mergi ma.in parlament daca le sti pe toate muie des
8
2
Bai ma lasi? cine plm sa fure bemveu de enspe ani? Cu loganurile e clar mangla ca nu le fura nici dreaq
16
3
orice autoturism de firma,maimales leasing,are gps.Asa ca stii unde se afla.alarmele care te scoala noaptea sint ptr ydioti,hotii stiu sa le dezactiveze. pe termen lung deconecteaza.i bateria,sai u scoate.o.pune o camera pe masina.asa vezi cine ti.a tractat.o. dar rabla aia de bmw,numai coaja,sau logan,nu merita asa ceva.Probabil furate de proprietar,fraudA asigurare!
9
7
Ha ha cine sa fure un Logan?? Noi tineri preferam de cat sa dam bani pe Logan nou mai bine ne lom Opel sau BMW din Germania
6
10

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407