REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Mașinile incendiate pe Dragoslavelor, încă un episod din răfuiala cu Săceanu?!

Mașinile incendiate pe Dragoslavelor, încă un episod din răfuiala cu Săceanu?!

Replica API 27 iunie 2017 | 00:15 772

Un Mercedes S 400 aproape s-a făcut scrum, focul extinzându-se și la vehiculul parcat mai în față. Totul s-a petrecut în noaptea de 24 spre 25 iunie, pe strada Dragoslavelor, fiind vorba despre vehiculul fiicei patronului restaurantului Asado. Imediat s-a conturat ideea unuia "atac mafiot" și asta pentru că Anghel a mai avut parte de evenimente ciudate, în sensul că a găsit o coroană mortuară pe scările localului său. Și se pare că ar fi vorba despre o răfuială cu Cadîr Ismail, zis Cotnac, fratele lui Săceanu!

Mai exact, în jurul orei 2:05, o autospecială din cadrul detașamentului Fripis a intervenit pentru lichidare unui incendiu izbucnit la un autoturism parcat pe strada Dragoslavelor, în municipiul Constanța. Incendiul s-a extins și la un alt vehicul parcat în apropiere. Din fericire, nu au existat decât pagube materiale. Imediat s-a stabilit că mașina vizată aparține fiicei afaceristului Gabi Anghel, deținătorul localului Asado și nu este exclusă varianta unei... "mâini criminale". Amintim și faptul că, în cursul zilei de 22 august 2016, un scandal monstru a izbucnit pe bulevardul Tomis, în zona Sălii Sporturilor, la restaurantul Entourage. Mai exact, potrivit informaţiilor noastre, fratele lui Săceanu, zis Cotnac, din Piața Chiliei, a dat nas în nas cu alţi trei indivizi, domiciliaţi în zona Faleză Nord, pe strada Pescarilor, cu care era în conflict de mai multă vreme, fiind vorba, printre altele, şi de datorii. Astfel, acesta s-ar fi dus la masa lor și le-a spus că vrea banii. Cei trei au început să se amuze, i-au dat o palmă după ceafă și i-au spus să-i lase în pace. Cum Cotnac a continuat să-și mențină punctul de vedere, bărbații l-au dat afară din local. Supărat, fratele lui Săceanu a plecat, dar a revenit cu un spray iritant lacrimogen, pulverizând spre rivalii săi. Atunci a fost luat la bătaie, cel care i-a aplicat lovituri serioase, cu un baston telescopic, fiind Robert George Voinea. Câteva zile mai târziu, pe 27 august, patronul restaurantului Asado, situat pe strada Smârdan nr.12, care ar avea legătură cu cele petrecute la Entourage, s-a trezit că pe scările de la intrarea în local se afla o coroană mortuară, pe care era scris mesajul 'Condoleanțele mele'; Nu te vom uita, Gabi, La mulți ani, Andreea. (Gabi Anghel și fiica – n.r.). Administratorul restaurantului a anunțat imediat Poliția și a fost declanșată o anchetă. Și, din câte se pare, iată că scandalul între cele două părți continuă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nicu bok si unkimiu mokanu e ce mai smekeri din costanta sclavilor
0
1
Sedan e o pizda ordinara ca si fisa si au legat toata piata cu tigarile
1
0
O sa-i rup limba lu pizda de Bechir cioara lu Sedan
2
0
recunosc eu am pus la punct tot.
3
0
Golanii, intre ei! Nicio paguba! Afara, cu cat oamenii sunt mai bogati, cu atat sunt mai discreti si educati. La noi, cum dau de ceva bani, repede masini puternice, la mana a doua de-a afara, si pitiponcii si pitipoancele se reped sa faca figuri. Si alimenteaza de cate 50 de lei....secaturile!
7
0
Numai la noi in romania exista clanuri ....pisamas pe ei de slugi ....vor taxe ....sa le bag mue ....in special lu saceanu .... smecherii pizdii mortilor in carca .... tigani analfabeti si lingai...
15
0
sa le sugi morcovu la analfabeti.
1
13
astea suntem ne meritam soarta daca toti analfabeti au ajuns sa faca ce vor .daca nu exista legi sau cei care nu le aplica cum trebui aici se ajunge
16
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367