REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
11° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Maşinile primăriei nu sunt dotate cum trebuie! Se caută truse medicale, extinctoare şi alte consumabile

Maşinile primăriei nu sunt dotate cum trebuie! Se caută truse medicale, extinctoare şi alte consumabile

Replica API 20 mai 2017 | 17:58 347

Primăria municipiului Constanța intenționează să achiziționeze consumabile pentru autovehiculele utilizate de către Primăria municipiului Constanța.

Astfel, se dorește procurarea de uleiuri pentru motoare, produse antigel, apă distilată, triunghiuri, truse medicale, extinctoare, veste reflectorizante și produse de curăţat. Primăria solicită oferte de preț pentru aceste achiziții.

Furnizorul trebuie să facă dovada deținerii capacității tehnice și profesionale, probând existența unei legături între prestația care face obiectul de activitate al operatorului economic, conform datelor înscrise în certificatul constatator eliberat de O.N.R.C. și să declare pe propria răspundere că nu se încadrează în prevederile art. 164. 165, și 167 din Legea 98/2016 privind achizițiile publice.

Atribuirea contractului, se va face pe baza criteriului „prețul cel mai scăzut”, conform cerințelor impuse în caietul de sarcini și prezentul anunț, fiind considerate cerințe minimale și obligatorii pe care trebuie să le îndeplinească oferta. Data limită pentru transmiterea ofertelor este 24.05.2017, ora 14.00.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
propun dotarea si cu minibar.masajul in scaun de asemenea.daca se poate sa le dotati si cu alti pasageri,mai dedicati bunastarii Constantei,nu doar machidonilor si mokangiilor.Multumim!
2
0
Nu degeaba au marit impozitele domnul Fagadau si consilierii. Acum au excedent bugetar care trebuie sa le aduca spagi inapoi. Pe ce vreti sa cheltuie banii daca nu in folosul lor.
1
1
Asa este atit trusele cit si instictoarele sunt sunt inutile dar aduc miliarde unor stabi actuali si fosti din politie,ar trebui scoase prin lege asa cum au fost introduse dar asta o putem face numai daca ne unim toti soferii si ii presam pe politicieni deoarece ei nu stiu de aceasta problema ei au totul de-a gata din banii nostri.
2
0
la asa masini nu vad la ce mai trebuie .... In primul rand nu stiu sa le foloseasca ori mai trebuie spalati ceva banuti ? Din cate accidente au fost sa folosit vreodata trusa la careva ? De instinctorau fost cazuri cand nu au facut fata nici cele in termen si de la n. masini, asa ca puneti mana la treaba ca ruginesc si ati dat enorm pe ele !
2
0
Tu spui ca-s consumabile, Mihaelo, dar in titlu zici ca nu-s dotate masinile cum trebuie. Titluri bombastice de pseudojurnalist... Felicitari!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108