REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Măsurile extreme pe care jucătorii lui Liverpool trebuie să le respecte la antrenamente

Măsurile extreme pe care jucătorii lui Liverpool trebuie să le respecte la antrenamente

Replica API 12 mai 2020 | 00:00 850

Liverpool și-a redeschis baza de antrenamente săptămâna trecută, după 2 luni în care pandemia a întrerupt orice urmă de activitate desfășurată la Melwood.

Cum restricțiile impuse de autoritățile din Marea Britanie s-au relaxat, mai mulți jucători din lotul lui Jurgen Klopp și-au făcut apariția la baza de pregătire, cu dorința de a-și reintra în forma optimă de dinaintea pauzei. Sezonul din Premier League este așteptat să fie reluat în iunie, iar "cormoranii" vor să ajungă la capacitate maximă până la ora primului meci.

Chiar dacă antrenamentele au fost reluate încă de lunea trecută, elevii lui Jurgen Klopp desfășoară momentan o activitate extrem de limitată. Niciunul dintre jucătorii lui Liverpool n-a fost testat pozitiv cu Covid-19, însă clubul a impus mai multe reguli pentru a elimina orice risc.

Detaliile din interiorul bazei de la Melwood au fost oferite de Luis Parada, unul dintre fizioterapeuții lui Liverpool:

„Clubul a intrat în următoarea fază, în care jucătorii vin la antrenamente în mod voluntar și realizează exerciții individuale. Fiecare jucător se antrenează de unul singur pe teren, respectând măsurile extreme din această perioadă. Toaletele temporare și dușurile au fost instalate lângă terenuri pentru ca nimeni să nu intre în clădire. Avem 5 terenuri disponibile, cu 5 jucători care se antrenează timp de 45 de minute. Le-a fost trimis un program și sosesc la ore diferite. Trebuie să urmeze săgețile de pe podea, la fel ca la aeroport. Coboară din mașină, merg la vestiarele portabile, se duc pe teren, iar la final urmează un alt drum până în parcare. Jucătorii nu se întâlnesc în acest timp. Odată ajunși la mașină, vor găsi înăuntru mâncare și haine curate. Echipamentul folosit în timpul antrenamentului va fi trimis mai târziu acasă”| Luis Parada

Premier League revine după 1 iunie

Guvernul Marii Britanii a anunțat astăzi, într-un document oficial, că toate evenimentele sportive din țară vor putea reveni după 1 iunie, însă accesul spectatorilor va fi interzis din motive de precauție, împotriva coronavirusului.

12 iunie este ultima dată luată în calcul pentru reluarea meciurilor din Premier League. Aceasta a fost propusă pentru ca jucătorii să aibă la dispoziție cel puțin o lună de antrenamente, prin care să-și reintre în forma de dinaintea pauzei. În aceste condiții, chiar dacă Guvernul a informat că evenimentele sportive vor putea fi reluate începând cu 1 iunie, cel mai probabil jucătorii vor reveni pe teren abia peste 2 săptămâni.

O decizie finală în privința reînceperii campionatului va fi luată în următoarele zile, după mai multe videoconferințe la care vor participa oficialii cluburilor din Premier League. Prima va avea loc chiar astăzi, motiv pentru care anunțul Guvernului va aduce, cu siguranță, un plus de optimism printre conducători, potrivit eurosport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272