REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Matei a devenit polițist în Năvodari: caută hoţi şi oferă recompensă

Matei a devenit polițist în Năvodari: caută hoţi şi oferă recompensă

Replica API 18 mai 2020 | 00:15 4324

Fostul primar din Năvodari, Nicolae Matei, a ales să devină și polițist, mai nou. Caută hoţii unor aspersoare din plastic de la o instalație de irigat nouă de pe un teren cultivat cu grâu între Năvodari și Lumina.

Nicolae Matei oferă recompense bănești celor ce prind hoții prin Năvodari

Actualul candidat la Primăria Năvodari din partea Partidului Neamul Românesc, condus de naționalistul, Ninel Peia, oferă și recompense celor ce prind hoții prin oraș. Ba mai mult, acesta amenință că, dacă în cel mult 48 de ore aceștia nu returnează ce au furat, el va deveni parte civilă cu „paguba de 50.000 de lei”.„Ofer recompensă substanțială persoanei ce ajută la prinderea hoților care, în noaptea zilei de 16-17 mai 2020, au furat 21 de aspersoare din plastic ca cele din imagine de la o instalație de irigat nouă de pe un teren cultivat cu grâu între Năvodari și Lumina în apropiere de Pepiniera! Ma contactați la telefon..., ofer discreţie totală pentru cel ce dă informații! Hoților le dau termen 48 de ore să returneze aspersoarele după acest termen mă constitui parte civilă cu paguba de 50.000 lei. Rog distribuiți acest mesaj!”.

Noaptea minții

O chestiune pe care actualul candidat la Primăria Năvodari nu a sesizat-o atunci când a făcut postarea este faptul că nu există „o noapte a zilei de 16-17 mai 2020”, ci doar noaptea ce desparte aceste date.

Petruț IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mqzare si fagadau au vandut tot orasu chiar si silozu la pachet
0
0
Matei,asculta la mosu, tot asa prin aspersie vor face " pipi" pe tine, navodarenii, la viitoarele alegeri.Tot analfabet functional ai ramas.
7
0
Te au saracit ?? Sa vezi si tu cum e sa fii ciordit!! Tu ai luat de la saraci..asa ca nu te mai plange!
6
0
ptr cinci sute meleoane ti-o aduc pe mama serios
4
1
Ce uameni haini p-aci dati in int-un biet cetatean cazut la pamant...ce e d-le primar, nu mai aveti bani de ati ajuns asa jos sa plangeti dupa niste aspersoare? Le-am vazut in centru ca au pus boscheti noi si au nevoie de apa, ca doar voi intre voi cateii va mai mancati rahatu unul altuia ham-ham
5
0
oltene uite o idee, de ce nu te duci tu la militie sa zici ce problema ai, le promiti ceva la baieti sa rezolve repede ...ups.
8
0
Asta este doar inceputul,dupa ce au furat aproape toate unitatile de stat pana le-au faliment acum au ajuns sa se fure intre ei pentru ca"naravul din fire nare lecuire",mai ales intr-o tara in care politia si justitia nu exista decat pentru ca sa ii ajute pe mari hoti.
9
1
asta trebuia bagat de mult la beci,ptr doar vreo 10 ani, un handicap retatrdat
7
0
matei unde-ti sunt toti partzarii si lingaii care sifoneaza tot din oras aia care-i trimiti sa terorizeze cetatenii care nu-s de acord cu tine...de ce nu-ti rezolva si aceasta problema? Sau esti doar bolnav de atentie si ai iesit la interval sa ne aducem aminte de tine ghertoi nenorocit.
11
1
Hoti se fura intre ei ??
10
1
Matei cand ne mai fwtem si noi.
7
0
Un hot adevarat stie cum sa trateze cu hotii pe limba lor
8
0
Ii uram succes. Hotii nu trebuie iertati niciodata. Au distrus toate sistemele de irigatii din Dobrogea, ca sa duca metalul la centrele de colectare. Si cine credeti ca sunt hotii ? Coloratii locali.
13
1
Lasaca tile.aduce inampoi camd aduci si tu tabara navodari
13
2
Daca a fwtuto pe nevasta-ta, cine este curwa, el sau ea ? Daca esti pampalau, taci drk din gura, ca sa nu-ti dau si numele !!!
6
4
Cel mai mare curwar posibil.
6
3
Hotul striga hotul?
13
4
astia de la Replica in masura sa da ti lectii de gramatica. Faceti si voi o gramada de greseli de exprimare. Unele mult mai grave.
16
0
FAGABOU SI BABU
15
3
Pushcariasul si-a gasit vocatia !
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108