REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
23.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Matei, băiatul supraviețuitor de la Ferma Dacilor :„L-am auzit pe tatăl meu care țipa”

Matei, băiatul supraviețuitor de la Ferma Dacilor :„L-am auzit pe tatăl meu care țipa”

Mariana MURAT 5 ianuarie 2024 | 11:41 2244

Matei este unul dintre supraviețuitorii incendiului de la Ferma Dacilor. Băiatul, de doar 16 ani, a povestit ce s-a întâmplat, de fapt, în noaptea în care și-a pierdut frații și tatăl. Atenție! Informații care vă pot afecta emoțional.

Matei, baiatul supravietuitor de la Ferma Dacilor :„L-am auzit pe tatal meu care tipa”Matei, băiatul supraviețuitor de la Ferma Dacilor :„L-am auzit pe tatăl meu care țipa”

Lucian Ene, tatăl, și cei doi frați ai lui Matei, au murit arși de vii în incendiu. Iar mama lui a scăpat cu viață, fiind însă rănită grav. Cei cinci merseseră la Ferma dacilor, pentru a petrece Crăciunul.  Lucian Ene, tatăl lui Matei, a intrat în flăcări în încercarea de a-și salva ceilalți doi fii. Din păcate, niciunul din cei trei nu a mai ieșit. 

Adolescentul de 16 ani a făcut mărturii tulburătoare în fața instanței.   „La ora 4 și 50 de minute fratele meu a mers la toaletă și mi-a spus că a simțit miros de fum în cameră. (...) Fratele meu a deschis ușa, moment în care a intrat un fum puternic pe hol. Fratele meu a început să țipe foarte tare (...) Nu puteam respira deloc, era fumul foarte dens. M-am lăsat jos pentru a putea respira puțin (...) În momentele următoare l-am auzit pe tatăl meu care țipa de neputință. I-am auzit pe Petru și Victor, care țipau de durere. I-am recunoscut deoarece erau voci de copii”, a spus el.

Cornel Dinicu vrea să-l înfieze pe unicul fiu rămas în viață al prietenului său, fostul bodyguard Lucian Pif, care a pierit alături de ceilalți doi băieți ai săi în flăcările care au mistuit Ferma Dacilor. Băiatul în vârstă de 16 ani mai avea un frate geamăn și un frățior în vârstă de 11 ani. Lucian Ene, poreclit Pif, era un fost bodyguard care se găsea în cercul intim de prieteni ai lui Cornel Dinicu. Omul de afaceri, la rândul său fost bodyguard, îi devenise naș, iar Pif vizita des pensiunea de la Tohani, județul Prahova.

În acest context, bărbatul a venit și de Crăciun la Ferma Dacilor alături de soție și de cei trei băieți. În urma incendiului, femeia a reușit să scape cu viață, deși a suferit arsuri grave. Surse din anturajul familiei au dezvăluit, pentru Gândul, că Dinicu și-ar fi exprimat dorința de a-l înfia pe băiatul prietenului său, mai ales că Victor, propriul său fiu, în vârstă de 11 ani, a murit și el în incendiu, conform antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fratele lui Dinicu asta , a fost gasit mort pe o plaja din afara tariii ,ieri !!!!!!! Totul porneste de la televizorul ala care s a incalzit , ha ha ha ha !!!!!!
1
3

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436