REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Matthew McConaughey și-a convins greu soția să-l ia de bărbat

Matthew McConaughey și-a convins greu soția să-l ia de bărbat

Replica API 12 iunie 2020 | 00:00 1283

Matthew McConaughey a reușit cu greu să o convingă pe soția sa să-l ia de bărbat. Camila Alves a dezvăluit că nu a vrut să se căsătorească niciodată, scrie click.ro.

Matthew McConaughey

Actorul Matthew McConaughey (50 de ani) și-a convins greu soția să-l ia de bărbat. A dezvăluit acest lucru însăși consoarta, Camila Alves (38 de ani). Ea a făcut dezvăluirile cu prilejul împlinirii a 8 ani de căsnicie, în ziua de 10 iunie. Camila a mărturisit că nu s-a gândit niciodată la căsătorie până ce l-a cunoscut pe Matthew McConaughey în 2006. Întâlnirea cu el a schimbat tot în viața sa. Nu o deranjează nici faptul că nu mai e musculos cum era! Actorul Matthew McConaughey s-a făcut de râs, anul trecut, cu trupul său pufos şi cu burtică la plajă, în Grecia. El și-a petrecut vacanţa împreună cu familia pe insula Antiparos.

Nu o deranjează că nu mai e plin de mușchi

Matthew McConaughey (49 de ani) a câştigat mulţi bani datorită rolurilor pentru care s-a îngrăşat şi a slăbit la comandă, însă reuşise să-şi revină. Până anul trecut, starul, laureat cu premiul Oscar, era plin de muşchi datorită joggingului şi a exerciţiilor fizice la sală. Aşa că a fost un mare şoc pentru fanii săi când paparazzii l-au surprins, anul trecut, pe plajă, fără muşchi. Actorul, bine rotunjit, s-a lăfăit la soare împreună cu soţia sa, fotomodelul Camilla Alves, şi cei trei copii ai lor, Levi (11 ani), Vida (10 ani) şi Livingston (7 ani). Matthew McConaughey, care are o avere de 100 milioane $, a slăbit 20 de kilograme ca să joace rolul unui bolnav de SIDA în filmul “Dallas Buyers Club”, şi a rămas impotent temporar. S-a ales cu o statuetă Oscar, dar soţia sa, care este o focoasă braziliancă, îi făcea mereu reproşuri. De aceea, s-a pus pe tras de fiare până şi-a revenit. Matthew McConaughey a reușit cu greu să o convingă pe soția sa, Camila, să-l ia de bărbat

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand nu stii daca iti plac copiii sau femeile sau barbatii asa e...Pedofilul asta era si el pe lista de zbor a lui Jeffrey Epstein,pe insula pedofiliei doar Bill Clinton aveau 26 -28 de zboruri si Gates dar nu lipsea nici Matthew nici DeNiro nici Oprah nici Celine Dion nici Robert Downey Jr si nici Ellen Degeneris.Ce faceau pe insula aia si de ce tineau copiii ostatici? ca sunt filmari,aveau anusurile rupte de stateau cu fundul in galeti ca sa se poata aseza! NU O SA UITAM IN VECI CE ATI FACUT LA NIVEL MONDIAL!NEVER FORGET NEVER FORGIVE! WWG1WGA
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272