REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
14.8° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Maurer Residence Constanța a sărbătorit venirea primăverii în familie

Maurer Residence Constanța a sărbătorit venirea primăverii în familie

Replica API 5 martie 2020 | 00:00 869

Ultima zi de iarnă a fost un prilej de bucurie și reuniune pentru zeci de familii din comunitatea Maurer Imobiliare Constanța. Aceștia s-au putut bucura alături de cei mici de momente magice, pregătite special pentru a întâmpina primăvara cu râsete, voie bună și multe surprize.

Întregul eveniment s-a bucurat de o atmosferă de poveste în care distracția, emoția și prietenia au fost vestitorii primăverii pentru întreaga familie Maurer Imobilaire. Organizatorii au pregătit cu grijă reprezentații de teatru pentru cei mici, ateliere de creație, incursiuni în lumea iluziilor optice și multe alte surprize care i-au încântat deopotrivă pe cei mici, dar și pe părinți. Invitații s-au declarat impresionați și încântați de inițiativa gazdei lor, cu atât mai mult cu cât Maurer Residence Constanța a creat o adevărată tradiție în a oferi comunității ce îi poartă numele evenimente de calitate.

“Cred că astfel de evenimente, menite a ne aduce împreună și care încurajează petrecere unui timp de calitate alături de cei dragi și buna vecinătate între locuitorii unui cartier sunt extrem de importante pentru a te simți bine la tine acasă”, mărturisește entuziast una dintre mămicile participante.

Grija și implicarea organizatorilor a fost sesizată și de investitorii prezenți care s-au declarat plăcut impresionați de acțiunile organizate de Maurer Residence Constanța:

“Mi se pare o idee foarte bună să investești nu numai în bunăstarea proprietarilor, dar si în confortul lor psihic și emoțional, pentru că acestea sunt cele care întrețin viața unui cartier. Un cartier prosper, în care să merite să investești, este tocmai un cartier în care lumea locuiește cu plăcere și întreține o atmosferă pozitivă”, declară alt locuitor.

Venirea primăverii a însemnat pentru întreaga comunitate Maurer Imobiliare ocazia de a de a se reîntâlni cu cei dragi, dar și de a lega noi prietenii prin care această comunitatea aparte să se dezvolte armonios și să dea viață, în continuare, visurilor a sute de familii.

Dacă doriți să aflați toate detaliile despre ceea ce înseamnă comunitatea Maurer Imobiliare, cum puteți achiziționa un apartament în cadrul complexului rezidențial și care sunt avantajele, puteți accesa www.maurerconstanta.ro sau puteți suna la numărul 0728.111.777.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212