REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
11.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Maurer Residence Constanţa - un proiect de viaţă!

Maurer Residence Constanţa - un proiect de viaţă!

Replica API 11 februarie 2020 | 21:33 623

De la bun început proiectul Maurer Residence Constanţa a însemnat mai mult decât construirea unor blocuri de locuinţe. Vorbim despre deschiderea spre un stil de viaţă modern şi civilizat la care să poată avea acces oricine îşi doreşte acest lucru, adică amenajarea unui spaţiu care să răspundă în detaliu unui proiect de viaţă modern şi să constituie o oportunitate spre o viaţă mai bună. Astfel, cele peste 3.400 de familii care vor alege să facă parte din această comunitate, se vor bucura de un stil de viaţă frumos şi echilibrat pentru care am creat cel mai potrivit mediu.

Complexul Maurer Residence Constanța va funcționa ca un oraș în interiorul orașului, un oraş verde, curat şi civilizat în care vei putea beneficia de condiţii de viaţă la standarde occidentale. Practic, toate facilităţile necesare vieţii de zi cu zi vor fi la doar câţiva paşi distanţă. Îţi vei putea face cumpărăturile în magazinele şi spaţiile comerciale din interiorul complexului, vei putea avea grijă de sănătatea fizică frecventând sala de sport şi te vei putea relaxa în multiplele zone de recreere şi promenadă pe care ţi le punem la dispoziţie, în timp ce în centrele private de învăţământ şi în cadrul spaţiilor de joacă atent amenajate cei mici se vor putea dezvolta frumos şi armonios. Împreună, vă veţi putea bucura de un mediu curat în care spaţiile verzi depăşesc 47.000m2, având mai multe parcări subterane tocmai pentru a maximiza întinderea zonelor cu verdeată.

`Pentru că ne pasă de sănătatea ta şi dorim să îţi oferim cel mai potrivit cadru pentru un stil de viaţă modern şi civilizat, dotările ansamblului Maurer Residence Constanţa prevăd de asemenea, şi staţii de dedurizare a apei pentru fiecare bloc, lifturile pentru persoanele cu dizabilităţi şi chiar şi staţiile de încărcare pentru maşini electrice.

În cadrul complexului nostru rezidenţial, găseşti cu siguranţă, toate premisele pentru un stil de viaţă modern şi toate beneficiile unei vieţi împlinite. Fiecare membru al comunităţii noaste se bucură deopotrivă de cele mai noi şi moderne facilităţi, dar şi de cele mai avantajoase servicii şi garanţii. Pentru fiecare apartament se oferă garanţie deopotrivă în ceea ce priveşte lucrările de instalaţii şi finisaje, dar şi în ceea ce le priveşte pe cele de hidroizolaţie şi termoizolaţie. Tot în garanţie sunt incluse şi serviciile de remediere a deficienţelor efectuate de o echipă specializată, iar la cerere oferim si servicii de reparaţii şi mentenanţă.

În plus, în momentul în care devi membru al comunităţii Maurer Residence Constanţa, primeşti un card de membru prin care poţi beneficia de oferte speciale şi discounturi, la partenerii nostri atent selectionati, indiferent în ce oraş te afli. Tocmai pentru că Maurer Residence Constanța este mai mult decât un simplu proiect imobiliar, este o comunitate plină de speranță pentru viitor, o comunitate plină de zâmbete și fericire care susţine până la capăt proiectul tău de viaţă bună.

Mulțumim celor peste 600 de familii care ne-au oferit încrederea lor și au ales să spună ”acasă” unui apartament din Maurer Residence Constanţa şi îi asigurăm că depunem tot efortul să fim mereu cei mai buni în domeniu, urmărind aceleași deziderate care ne-au consacrat în celelalte proiecte din țară ale companiei Maurer Imobiliare.

Te invitam să accesezi www.maurerconstanta.ro sau să ajungi la biroul nostru de vânzări din strada Milano nr.21 pentru a discuta despre beneficiile pe care ți le oferim! Ne găseşti, de asemenea, şi la telefon 0728.111.777`.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212