REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
14.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Maurice, mărturie tristă în direct: „Am întâlnit pe cineva interesant, dar nu se poate”. Cine e relația interzisă?

Maurice, mărturie tristă în direct: „Am întâlnit pe cineva interesant, dar nu se poate”. Cine e relația interzisă?

Replica API 12 iunie 2020 | 00:00 1935

Joi, în emisiunea online de pe Elle, cunoscuta vedetă TV a avut un moment de confesiune personală și a dat de înțeles că trăiește o iubire inaccesibilă, scrie libertatea.ro.

Emisiunile din pandemie realizate pe elle.ro de către Domnica Mărgescu, fashion directorul Elle, și de Maurice Munteanu, critic de modă al revistei, se diferențiază prin stilul nonconformist și liber al discuției.

Joi, Maurice, o cunoscută voce a exprimării directe din online și TV, a mărturisit că a întâlnit o persoană specială, “pe cineva interesant, dar nu se poate”. “De ce nu e, Domnica, atât de simplu ca la tine?”, a întrebat-o Maurice pe colega sa.

Vizibil interesată de subiect, dar în același timp încercând să menajeze tristețea lui Maurice, Domnica a spus: “Maurice, știi că niciodată relațiile nu sunt simple, de fapt”.

“Eeee, mă alint și eu”, a spus Maurice, dar a revenit imediat, povestindu-și atacurile de panică și “felul în care am ajuns la toate camerele de gardă ale spitalelor publice din București, spitale publice și spitale private”. “Asta e, dacă nu se poate, nu se poate!”, a mai zis Maurice, referindu-se la relația sa, în acest moment inaccesibilă. “Vom vedea ce se întâmplă mai departe”, a lăsat el o ușă deschisă, nedorind să spună mai mult publicului și lăsând urmăritorii emisiunii să se întrebe la cine s-a referit, cine e persoana la care se referă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Zice ca-i complicat ca acum se califica la necrofilie.
1
0
de unde ati mai scos si ghertzoiul asta ? vedeti ce bine era pe vremea cind barbatii faceu armata ? acum se epileaza la glezne si se penseaza .Barba aia nu imresioneaza oricum.Multi o poarta desi sunt gay
3
0
Se alinta ca poponarii
3
0
este barbat sau ce mama dracului?
4
0
Bulanul avea Rolex Date Adjust!Toti bulanii la tv au Rolex?
2
0
Este un barbat.
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272