REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
10.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Maurice Munteanu, declarații spumoase, la 7 ani de la conflictul dintre Mihaela Rădulescu și comunitatea gay

Maurice Munteanu, declarații spumoase, la 7 ani de la conflictul dintre Mihaela Rădulescu și comunitatea gay

Replica API 27 august 2022 | 00:00 1224

Maurice Munteanu a vorbit din nou despre scandalul cu Mihaela Rădulescu. La 7 ani de la afirmațiile homofobe ale fostei prezentatoare TV, fashion editorul a dezvăluit ce simte în legătură cu Mihaela și conflictul din 2015.

Maurice Munteanu

Cunoscut datorită participării la emisiunea „Bravo, ai stil", în calitate de membru al juriului, dar și pentru afirmațiile sale sincere (uneori prea sincere), Măurice Munteanu a avut o reacție dură în 2015 atunci când Mihaela Rădulescu a avut câteva afirmații care au deranjat comunitatea gay.

„Acum câteva zile m-ai făcut anormal. Ce înseamna anormalitatea, Mihaela? Încercai să explici unei naţii cu o istorie improbabilă care sunt reperele maternităţii, din punctul tău de vedere. Aruncai, la scenă deschisă, concepte precum moralitatea. Şi am să te întreb acum, în aprilie 2015, ceva ce nu te-am întrebat niciodată. Ce crezi tu, de la înălţimea balconului tău închiriat din Monaco, ce înseamnă normalitatea?", scria stilistul Maurice Munteanu pe blogul său, după „incident”.

La 7 ani de acel episod, fashion editorul a discutat din nou despre relația cu Mihaela Rădulescu. Într-un teaser de promovare al emisiunii „Fiță cu Adiță”, Maurice răspunde la întrebarea dacă s-ar mai împaca vreodată cu Mihaela Rădulescu.

S-ar împăca vreodată cu Mihaela Rădulescu? Ce spune Măurice Munteanu la 7 ani de la scandal

„Nu consider că m-am certat. A fost un fel de scrisoare deschisă pe care eu am trimis-o către ea și pe care am publicat-o. M-a dezamăgit foarte tare. Tu ca om, ca jurnalist să vii să declari enormitățile alea mi se pare crunt”, a precizat Maurice Munteanu în emisiunea „Fiță cu Adită”.

La scurt timp după precizările Mihaelei Rădulescu din 2015, Măurice Munteanu a reacționat dur. „Și pe mine, Mihaela, mă deranjeaza teribil femeile care arată ieftin. Te-ai întrebat, în penumbra balconului din Monaco, că poate și pe mine, anormalul, mă deranjează pantofii tăi cu platformă? Sau rochiile penibile în care îți îndeși sânii 3D? Te-ai intrebat, vreodată, ce va spune baiatul tău după ce va vedea înregistrări video cu o mama care se tăvălește și urlă a disperare și atenție? Te-ai întrebat, oare, că va cataloga asta drept anormalitate?", scria Maurice în blogul său.

Totodată, acesta spunea atunci că Mihaela Rădulescu e „cea mai mare dezamăgire” a lui. „Dintr-o femeie puternică și cu un potențial incontestabil, te-ai transformat într-o unealtă media. Într-un clovn”, scria juratul emisiunii „Bravo, ai stil”.

Declarațiile prin care Mihaela Rădulescu a deranjat comunicatea gay în 2015

„Cred că o atitudine normală ar fi să nu-i deranjăm cu nimic pe cei care aleg să fie gay, adică homosexuali, dar nici ei pe noi, vizual vorbind. Adicătelea, dacă ei şi-ar face treaba între patru pereţi, fără să mai şi afişeze, sfidător, o «iubire» pensată, rujată, efeminată şi de neînţeles între doi purtători de penis. Tot normal mi s-ar părea ca drepturile unei minoritaţi să fie respectate in egală măsura cu drepturile unei majorităţi.

Să nu-mi spuneţi că, în calitate de părinţi de băieţi, sau chiar de fete, nu vă îngrijorează puţin ideea de a-i vedea luând-o pe …la spatele educaţiei pe care i-aţi oferit-o şi să nu-mi spuneţi că vă bazaţi mai mult pe deschiderea minţii, decât pe încărcarea ei cu o morala anume, solidă şi dreaptă”, scria Mihaela, pe blogul său.

„Sunteţi oameni anormali, oricât vă deranjează că vă numim aşa – dar, dacă vă asumaţi «diferenţa», faceti-o cu eleganță, discreţie, convingere, nu neapărat dând iama în dulapul femeilor şi in fardurile lor. Nu ne agresaţi vizual copiii pe stradă, căci noi nu avem cui ne plânge, fiind o majoritate obligată să respecte drepturile unei minorităţi:)), ci respectaţi şi voi drepturile copiilor nostri de a creşte normal şi de alege…drept", mai precizat vedeta TV.

Emisiunea completă „Fiță cu Adiță”, în care este invitat Măurice Munteanu, va avea premiera pe 26 august 2022. Vom afla atunci dacă fashion editorul a precizat și alte lucruri captivante despre conflictul cu Mihaela Rădulescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce-mi place Maurice de cand a slabit. Este asa sexy. I-as da-o pe la gura, dar mi-e teama ca ma intep in barba aia aspra...
1
0
Afirmatiile acestei "femei" sunt foarte bune,numai ca nu trebuia sa le faca ea.
2
0
mai maurice anormal nu esti nici tu nici ea de ce???? TU MAURICE urmasii tai cum crezi ca ii poti avea??? asa normal D-ZEU a creat FEMEIE SI BARBAT dar daca tu te crezi NORMAL la ceea ce faci e strict problema ta si nu ai de ce sa te superi ca chiar esti ANORMAL
0
0
Este la fel de anormal sa te afisezi goala in reviste si pe tot felul de site-uri media. Esti ieftina si te comporti ca o prostituata. E la fel de anormal sa-ti schimbi masculii ca pe sosete.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108