REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Max SRL a sărbătorit 30 de ani de activitate prin deschiderea unui magazin nou în Murfatlar! Video

Max SRL a sărbătorit 30 de ani de activitate prin deschiderea unui magazin nou în Murfatlar! Video

Replica API 17 august 2022 | 00:00 2298

Compania Max, înființată în anul 1992, s-a impus ca și lider pe piața materialelor de construcții și a amenajărilor interioare, pe raza județelor Constanța și Ialomița. La sărbătorirea celor 30 de ani de activitate, societatea a deschis un magazin nou și modern în orașul Murfatlar, la ieșire spre Poarta Albă, cu o suprafață de 4000 de metri pătrați și o investiție de peste 2 milioane de euro. Marți, 16 august a.c., a avut loc deschiderea celei de-a treia locație de pe raza orașului, locație ce vine în întâmpinarea oamenilor cu un portofoliu bogat de produse, dar și cu prețuri competitive. La inaugurea magazinului a fost prezent și primarul Gheorghe Cojocaru care este de părere că Murfatlar a devenit lider de piață pe acest palier.

Max SRL a sărbătorit cei treizeci de ani de activitate prin deschiderea unui nou magazin și modern în orașul Murfatlar, cu o investiție de peste 2 miliaone de euro și pe o suprafață de 4000 mp, aducând mai aproape clienților oferta de produse și serviciile lor.

Astfel, în cursul zilei de marți, 16 august a.c., a avut loc deschiderea celei de-a treia locație de pe raza orașului Murfatlar.

Societatea cu capital 100% românesc, vizează în continuare extinderea actualei rețele formată din 11 magazine dorind să vină în întâmpinarea clienților lor cu un portofoliu cât mai bogat de produse, servicii și consultanță de calitate la cele mai accesibile prețuri.

Renumele câștigat că fiind un furnizor de produse de calitate a unor producători naționali cât și internaționali este într-o continuă evoluție prin diversificarea constantă a portofoliului și a gamelor de produse permițând, astfel, accesul clienților lor la cele mai noi inovații în domeniu, la prețuri de importator.

Cătălin Dumitru, director executiv

,,Astăzi (n.r. – 16 august 2022) am deschide cea de a 11-a locație Max – Materiale de Construcții, este o locație de suflet pentru noi pentru că orașul Murfatlar este locul de unde noi ne-am început activitatea în urmă cu 30 de ani și dorim să aniversăm cu o nouă locație. Intenționăm să venim în întâmpinarea clienților cu un portofoliu bogat de produse, cu prețuri mai competitive față de locația cea veche, dar și cu o expunere mult mai variată pentru materialele de construcții.

În acest proiect sunt 25 locuri de mună, cam 60 în orașul Mulfatlar, iar la nivelul societății avem aproximativ 300 de angajați. Valorea investiției este de aproxiamtiv 2 milioane de euro, investiție ce cuprinde locația, stocurile de marfă și restul cheltuielilor necesare pentru a se realiza acest proiect.

Intenționăm ca rețeaua noastră să se extindă pe viitor și în alte locații. Avem planurile pentru viitoarele investiții. Multumesc angajaților societății implicați în acest proiect, fara de care nu am fi ajuns azi aici, și mulțumim autorităților locale pentru sprijinul acordat”, a declarat Cătălin Dumitru, director executiv.

Video:

Prezent la deschiderea magazinului a fost și primarul Gheorghe Cojocaru. Acesta a declarat faptul că orașul Murfatlar devine lider pe piață pe acest palier datorită investițiilor societății.

Primarul orașului Murfaltlar, Gheorghe Cojocaru

,,Iată că se împlinesc 30 de ani de când începea o mică afacere în retailul de materiale de construcții, după 30 de ani suntem bucuroși că asistăm la deschiderea celui de-al treilea punct de lucru din Murfatlar. Investițiile totale ale societății Max de pe raza orașului depășesc suma de 3 milioane de euro.

Noi suntem apropiați față de investitorii care doresc să investească pe domeniul orașului. Max se află printre primii investitori de pe raza orașului. De curând avem și o fabrică de tâmplărie și sticlă, cam cea mai mare din județ. Orașul Murfatlar devine lider de piață pe aceast palier. A devenit un concurent puternic pe piața din România”, a spus primarul orașului Murfaltlar, Gheorghe Cojocaru.

Video:

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920