REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.1° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Maya, fetița Antoniei, s-a întors în România. Ce fericiți sunt cu toții în vila din Pipera!

Maya, fetița Antoniei, s-a întors în România. Ce fericiți sunt cu toții în vila din Pipera!

Replica API 13 februarie 2020 | 00:00 1407

Antonia

După ani de zile în care şi-a dorit ca familia să se reunească în ţara natală, iată că visul Antoniei s-a împlinit. Începutul săptămânii i-a adus multă bucurie solistei, căci Maya, fiica ei de 10 ani, a venit în sfârşit în ţară după ce ani de zile a stat în Italia la familia Castellano, unde părinţii tatălui ei, Vincenzo Castellano, au avut grijă de ea.

După ani de zile de dor, lacrimi şi suspine, Antonia (30 de ani) şi-a văzut visul împlinit, căci fiica ei, Maya, de 10 ani, a revenit în ţară. Mulţi ani fetiţa solistei şi a lui Vincenzo Castellano a stat în Italia la părinţii tatălui său, care a avut custodia fetiţei, iar Antonia venea doar în vizită ca să o vadă.

Anul trecut, împreună cu Alex Velea (35 de ani), dar şi cu Dominic şi Achim, copiii lor mai mici, au mers în Italia şi s-au distrat de minune, plimbându-se şi făcând multe cumpărături. Problemele par să se fi rezolvat în parte sau Antonia a căzut la pace cu familia Castellano, astfel încât Maya a venit zilele trecute în ţară şi atât ea, cât şi mama ei au început să posteze pe reţelele sociale fotografii şi multe filmuleţe cu ei.

Toate imaginile sunt emoţionante, mai ales cele în care Maya se joacă cu fraţii ei mai mici, îi ia în braţe, fug prin casa cea nouă a familiei şi se distrează. Au ieşit împreună şi afară în zăpadă şi s-au jucat minute bune, ca mai apoi Maya să fie filmată în timp ce îşi făcea filmuleţe pentru TikTok, semn că este activă pe această nouă reţea socială. Acolo Maya se filmează dansând şi cântând pentru acest profil, fiind destul de talentată, probabil că-şi moşteneşte mama pe partea muzicală.

Puştoaica a crescut, fiind foarte dezinvoltă, iar Antonia a luat-o cu ea la un salon de înfrumuseţare, unde cei de acolo le-au coafat şi le-au făcut frumoase. Atât Antonia, cât şi Alex Velea, dar şi băieţii sunt fericiţi că puştoaica s-a întors în România şi speră să stea cât mai mult şi să se termine cât mai repede procesul derulat în Italia.

S-ar părea că problemele cuplului se termină încet, încet, mai ales după ce cuplul format din Antonia şi Alex Velea şi-au achiziţionat casă şi s-au mutat în ea, fiind obligaţi de instanţele din cele două ţări să aibă propria locuinţă.

Antonia şi Vincenzo Castellano s-au căsătorit în 2011, s-au despărţit în 2013, iar de atunci viaţa lor se consumă printre instanţe, acte şi decizii judecătoreşti. Însă iţele încurcate din familia Antoniei încep să se mai descurce. Solista s-a cuplat cu Alex Velea în urmă cu cinci ani şi jumătate, deşi nu reuşise să se despartă de fostul soţ.

Antonia şi Vincenzo Castellano

După ani de stres, din cauza celor două procese, cel de divorţ cu Vincenzo Castellano şi cel de recunoaştere a paternităţii lui Alex Velea pentru cei doi băieţi, solista poate răsufla uşurată. În aprilie, anul trecut, instanţa l-a recunoscut pe Alex Velea ca fiind tatăl copiilor ei, Akim şi Dominic, şi tot anul trecut, în iulie, solistul a reuşit să-şi treacă numele şi în actele copiilor, de unde a dispărut definitiv numele Castellano.

Pentru a se separa legal de Vincenzo, Antonia trebuie să primească rezultatele anchetei sociale, demarate în urmă cu doi ani de autorităţile italiene, la locuinţa bunicilor paterni ai Mayei, domiciliaţi în Castellammare di Stabia, lângă Napoli. A mai rămas să se stabilească custodia finală a Mayei, care acum îşi poate vizita mama în ţară, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sunt niste tzigani borati !!! Crrr, poc !!!
4
0
Fetita o gaseste pe ma-sa cu un tigan tatuat.
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272