REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.7° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.7° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

MAZĂRE, ACHITAT PENTRU LUARE DE MITĂ!

MAZĂRE, ACHITAT PENTRU LUARE DE MITĂ!

Replica API 29 iunie 2018 | 00:57 351

Lovitură pentru DNA: fostul primar, doar amendă penală. Decizia nu este definitivă

Lovitură pentru DNA: fostul primar, doar amendă penală. Decizia nu este definitivă

Radu Mazăre a primit o amendă penală de 5.000 de lei pentru fals și a fost achitat pentru luare de mită. Alexandru Mazăre, fratele fostului edil, a primit o amendă penală de 5000 de lei, fiind achitat pentru complicitate la luare de mită. Omul de afaceri Avraham Morgenstern a fost achitat.

Este vorba despre dosarul privind campusul Henri Coandă, cauză în care DNA a cerut câte 7 ani pentru Radu Mazăre și fratele său, Alexandru Mazăre. Cei doi sunt acuzați de luare de mită, respectiv complicitate la luare de mită şi fals în declaraţii.

Până în prezent, pronunțarea a fost amânată de 2 ori.

Decizia nu este definitivă, notează stiripesurse.ro.

Radu Mazăre va afla sentința din Madagascar, acolo unde este plecat de câteva luni.

Potrivit DNA, Radu Mazăre, în calitate de primar al municipiului Constanţa, a lansat, la începutul anului 2011, programul de construire a unor locuinţe modulare grupate în Campusul Social “Henri Coandă”, aprobat prin hotărâre a Consiliului Local Constanţa. În acest context, Avraham Morgenstern i-ar fi dat lui Radu Mazăre 175.000 de euro, pentru că acesta să-i faciliteze câştigarea licitaţiei pentru contractul de construire a campusului social, în valoare de 40.964.030 lei fără TVA (circa 10 milioane de euro).

Anchetatorii susţin că din cei 175.000 de euro, 95.000 de euro au fost transferaţi în contul personal al lui Radu Mazăre şi 80.000 de euro în contul pus la dispoziţie de fratele acestuia, senatorul Alexandru Mazăre, ambele fiind deschise la o bancă din Israel.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai mazarariche...mai stai un piculet p'acolo ca mafiotii astia ai tai din parlament, in frunte cu dracnea si tariceanu mai au un pic si gata dau EGE pentru toti Hotii si-i scapa de puscarie si ramaneti si cu banii furati! Populimea care casca ochii la hanaua 3, si s- a lasat prostita de unul ca ciuvica, gadea, ciutacu, badea, ursu, oana stancu cu al ei pui de hot zanfir etc..etc..si care v-a votat..praful de pe toba!
0
0
SI in Constanta la fel isi facea poze cu magraoni acolo sa mori
3
1
Il judeca judecatorii care au primit si ei cite un teren ceva --in continuare suspendare suspendare suspendare ! Bravo justitie romina l
3
2
I m looking for a good time.
0
0
Foarte bine. Poate intelegeti ce justitie aparati cu rezistu vostru cu tot. Aparati un aparat autocrat care dispenseaza justitia functie de cel mai mare pret. Ura fata de un analfabet cu mustata si strungareata va orbeste in asa hal incat va scapa aspect foarte importante.
7
2
de la 7 ani, la achitare ???? dar noi avem justitie in tara asta ??
15
0
Huooo Romania..... judecatori mituiti la greu.....huoooooo
10
8
Toti colaboratoii lui fac puscarie, el NU! Vi se pare ciudat?
13
7
Stat mafiot. Rejudecarea tuturor dosarelor facute de dna.
12
1
Daca analfabetul asta vine in tara , PENSINNARI il voteaza DIN NOU PRIMAR, RUSINE bdsorogilor PESisti, ati VOTAT un HOT SI UN BANDIT, RUSINE JUSTITIEI ROMANE DE CACAT
12
11
Vai dar nici nu ne imaginam. Domnul Mazare??... in viata lui n-ar fi luat un cent shpaga sau vreun folos necuvenit. Lui i se cuvenea oricum totul. Ba, voi ne credeti pe toti loviti de amnezie sau morti? Traiti pe alta planeta? Nascuti ieri? Rezist ? Rusine judecatorilor.
19
12
Cine o sa raspunda pentru mizeriile facute?????? Nu sunt fan Mazare, dar situatia asta se poate intampla oricui daca nu se reglementeaza mai repede raspunderea magistratului!
9
10
si uite asa scapa unul cate unul de cand au matrasit-o pe Kovesi.
18
7
Judecatorii dau decizia dar dosarul de rahat l-a facut dna care nu a fost in stare sa gaseasca probe...
9
11
droganici este...dar cu fututu la fete de 16 17 mai moale...poate baietei...el se inconjura de fete ca sa nu bata la ochi..la ala maro...in poze de mai sus de ex vede cineva vreo fata?
11
5
Il doare la pla pe drogangiul de mazariche, sta in Madagascar si fute de-astea de 16-17 ani ca pe acolo probabil sunt ieftine de tot.
14
3
Ani la rand , securistii si sorosistii tradatori de tara au latrat penalul , penalul, si acum vin judecatorii si le da cu ciocanul chiar in moalele capului. Un stat securist, fascist,plin de turnatori, de zdrente.O sa crape multi in noaptea asta, atentie SMURD ca si pe Sora il cauta moartea acasa si el indemna huliganii la razboi impotriva romanilor.Acum cica-i operat, pai ba Mortaciune, Dumnezeu nu vede, cat de dusmanos esti.
8
20
Normal, da ! La rand... Bechtel ?
7
4
Lasati rechinii, fie sunteti prieteni fie nu sunteti in stare. Daca va lasa si sri ul din brate s a terminat va ocuoati dengainarii si chinuiri oamenii simpli
6
5
jidanii in romanica sunt pe cai mari doar guvernul dancila in frunte cu dracnea le sorb produsele dintre buci,acuma si injustitia face sluj si ia din fata,tiganul a fost adus de jidani in cta ca primare si inca i-i tin spatele,dupa ciordeala de 120 milioane este curat dar poate mafiotii de la fincancero sa-i bage un plumb intre coaste,pentru neonorarea angajamentelor
20
10
FORZA MAZARE
13
27
Pai nu a luat nimic.Probabil ca banii au fost virati direct in banca. Asa ca....
14
8
Lualar dracu acolo unde este
26
6
Sa vina judecatorii mituiti sa traiasca in HCoanda..rusine!
36
4
Judecatorilor sa fie nevoiti sa locuiasca in acest cartier.
36
5
In tara asta trebuie sa furi cu milioanele ca nu patesti nimic , trag de timp si de dosat ca de CINGO ani de zile si la urma ce sa vezi ACHITARE ! Tineti- o tot asa ca tara asta se duce de ripa !
31
9
nu e lovitura pentru dna ci pentru buzunarele constantenilor furati sistematic de mafia psdista pe care mazare a patronat-o!
49
12
Smecher mazare! Bravo lui!
19
43

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614