REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Mazăre: Am obosit să lupt. După pedeapsă mă voi întoarce în Madagascar

Mazăre: Am obosit să lupt. După pedeapsă mă voi întoarce în Madagascar

Replica API 15 mai 2019 | 01:12 626

Radu Mazăre a declarat pentru Antena 3 că a obosit să lupte și dacă va fi extrădat se va întoarce în Madagascar, după ce-și ispășește pedeapsa, pentru tot restul vieții.

„Dacă instanța aceasta din Madagascar va decide că trebuie să fiu extrădat nu mă voi mai opune pentru că am obosit să lupt, am luptat destul cu statul român abuziv, nu voi mai lupta și aici, în Madagascar. Dacă voi ajunge în România prin extrădare, după ce se va termina pedeapsa mă voi întoarce aici în Madagascar până la sfârșitul zilelor”, a spus Mazăre, conform stiripesurse.ro.

Autoritățile din Madagascar au admis marți cererea de extrădare a lui Radu Mazăre, a anunțat ministrul interimar al Justiției, Ana Birchall.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ai distrus orasul asta, jegule.
0
0
la care malgas o sa stai animalule dupa ce o sa-ti ia astia tot ???
4
0
Ce spune diliu asta ca statul roman abuziv l-a condamnat si el merge la puscarie ca un copil nevinovat.Te-au dat malgasi ma nu vii tu de buna voie si acum rad de tine:Urdea,Bica,Ghita,Popoviciu,Adamescu jr si alti prieteni de-ai tai "tot victime ale statului abuziv" si astia care au gasit ascunzatori mai bune.
7
0
Cum pledeaza el intr-un ingeras.....pai ba distrusule ca ai facut sute de milioane de dolari din banii constantenilor asta cum se numeste? Soarele matii de vagabont
4
1
Uoooooooooo !
5
1
BANII, banii confiscati, proprietatile, toti banii inapoi. Apoi sa muncesti pe salariul mediu de lucrator in constructii ca sa-ti platesti beletul de avion, unde vrei tu.
10
1
Hai sa mori tu jegule! Cu ce te-ai luptat tu? Cu drogurile?
9
1
Vireza si tu pe traseul lung cate 1mil.de euro copoilor insotitori si te parasuteaza intr-o jungla ca doar te stii cu parapanta!
7
0
sa lupti cu ce ba boule? ai furat mergi la puscarie ,e etiti de simplu
8
2
Toata lumea spune wow cand aude de 9 ani de inchisoare! Care 9 ani,ca din 9 ani cu legea recursului compensatoriu faci 4.5 ani hai sa zicem 5 ani! Pai si eu as face 5 ani de parnaie ca dupa aceea toata viata eu si familia mea sa nu aiba vreo grija! Daspre ce vb,mars si fa-ti pedeapsa cat mai este si Nicusor acolo va dupa aceea te plictisesti ca nu ia cu cine sa te joci cu miliardele de euro!
15
0
De furat e usor. De luptat sa ascunzi furaciunile e greu. Normal ca se instaleaza oboseala. Mai ales ca nici macar nu recunoaste ca din cauza distrugerilor din mandatul lui nici iarba nu mai creste la constanta.
22
2
Mai nebunule, mai JIGODIE ordinara, mai golanule,....etc. Tu ai obosit?? Cu banii de primar bugetar !? Hotule! Penalule! Ai distrus Constanta, mascariciule!
17
2
... A statului paralel ! Grijania matii de golan ! Cu ce mortii matii ai construit un complex turistic in Madagascar, tu si cu pizda ta zisa si Paluga ?! Cu banii de primar bugetar ?
27
3
pai ba nebunule la condamnarea care o ai si boala care o ai s ar putea sa iesi cu picioarele inainte de la parnaie, roaga te sa traiesti atatia ani in inchisoare , fumeaza legale lasa-le pe alea ilegale ca iti da cu filme dupa 7 ani de inchisoare fii sigur ca nu iti mai arde s a pleci nicaieri
18
4

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920