REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.7° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.7° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Mazăre: Bine că sunt eu prost şi madam Nuţi e deşteaptă

Mazăre: Bine că sunt eu prost şi madam Nuţi e deşteaptă

Replica API 15 august 2011 | 00:00 91

Elena Udrea şi Radu Mazăre, vechi duşmani, au un nou motiv de ceartă: Cazinoul din Constanţa. Ministrul Turismului spune că s-a oferit să-l ajute pe Mazăre însă oferta ei l-ar fi nemulţumit pe acesta, care de fapt miza pe un refuz de la Bucureşti, pentru a da clădirea pe mâna mafiei imobiliare. În replică, primarul susţine că nu vrea să renunţe la proiectele pe care le are primăria pentru oamenii nevoiaşi pentru cazinou.

Elena Udrea s-a oferit să renoveze clădirea pe banii instituţiei, după ce primarul Constanţei a cerut ajutor, însă spune că oferta ei l-ar fi nemulţumit pe Mazăre. Singura condiţie pusă de ministrul Turismului a fost ca administraţia din Constanţa să păstreze cazinoul ca obiectiv turistic.

"Aud însă că acum marele surfist cheguevarist al României este nemulţumit. (...) În condiţiile date, nu mai poate el face ce vrea cu Cazinoul, nu mai dă Cazinoul băieţilor lui din imobiliare", scrie Elena Udrea pe blogul personal.

În replică, Radu Mazăre a declarat că "dacă într-o ţară în care tai pensiile, salariile, desfiinţezi spitalele, nu dai ajutorul însoţitorilor persoanelor cu handicap pentru a face economii la bugetul de stat , ai bani ca să renovezi un obiectiv ca cel de genul cazinoul, pentru ca ulterior să-l ânchiriezi, foarte bine. Să-mi dea Elena Udrea zece milioane de euro, reparăm cazinou. Eu de la Primărie nu vreau să renunţ la pachetele pe care le dau pensionarilor, la cartierul pe care îl fac pentru oamenii amărâţi şi să bag zece milioane în cazinou. Eu găsisem altă soluţie: să-l vând, îl repară cine îl cumpără şi face cazinou. Dacă dă Udrea bani, să fie bine veniţi", a declarat la Realitatea TV Radu Mazăre.

Referitor la postarea Elenei Udrea, în care ministrul îl acuză că nu poate atrage fonduri europene, primarul Radu Mazăre a declarat că "Eu sunt prost şi ea e deşteaptă. Eu sunt prost, care conduc Constanţa şi mă aleg oamenii ăştia de trei ori la rând, şi madam Nuţi este deşteaptă".

sursa: http://www.realitatea.net/radu-mazare-bine-ca-sunt-eu-prost-si-madam-nuti-e-desteapta_861640.html#ixzz1V32445hY

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272