REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Mazăre promite o piaţă, loc de joacă şi parcări în Tomis Nord

Mazăre promite o piaţă, loc de joacă şi parcări în Tomis Nord

Replica API 6 iunie 2012 | 00:00 192

"Aţi văzut domn' primar ce mizerie e?"

"Aţi văzut domn' primar ce mizerie e?"

Răsturnare de situaţie în rândul fanilor lui Mazăre, care au trecut de la extaz, la agonie, într-o clipită, luându-l prin surprindere pe edil. Momentul care se vroia a fi unul presărat de laude şi scandări de fericire s-a transformat în sesiune de expunere a problemelor, lucru care l-a făcut pe Mazăre să-şi iasă din fire. Evenimentul a avut loc în Tomis Nord, în piaţa de pe Badea Cârţan, unde, deşi locuitorii l-au aşteptat cu covorul roşu, l-au bombardat pe primar cu probleme bazate pe mizeria din zonă, ţigani şi locuri lăsate în paragină. În cele din urmă, problema s-a rezolvat, totul venind în beneficiul constănţenilor.

Locuitorii din zona Badea Cârţan, Tomis Nord, abia au aşteptat momentul de a sta faţă în faţă cu cel care conduce oraşul. Odată ce dorinţa li s-a îndeplinit, aceştia au dat buluc, prinzându-l pe edil la mijloc şi agasându-l cu problemele existenţiale, precum mizeria din zonă, starea deplorabilă în care se află fostul bazin de înot, locurile din jurul terenului de rugby, unde ţiganii locuiesc în mod abuziv, iar noaptea acea zonă devine un adevărat iad pe pământ. După câteva replici mai acide, schimbate cu nemulţumiţii prezenţi la eveniment, Radu Mazăre s-a enervat şi mai tare, începând să strige la angajaţii săi: "Bă, staţi dracului pe lângă mine şi nu mă mai lăsaţi singur. M-aţi lăsat singur şi mi-au sărit ăştia în cap". După ce spiritele s-au mai clmat, edilul le-a replicat oamenilor: "Ce vreţi să le fac la ţigani, dacă eu îi dau afară şi ei vin înapoi? Aţi sărit toţi pe mine. Vreţi să-i împuşc? Vă plângeţi de mizerie, dar în spatele blocului nu vă puteţi face şi voi curăţenie? Când să le fac pe toate? A trebuit să fac magazine pentru pensionari, am atâtea proiecte. Când?", a spus Mazăre. În cele din urmă, primarul a plecat însoţit de constănţeni în zona fostului bazin de înot din Tomis Nord, acolo unde locuitorii municipiului susţin că este un adevărat focar de infecţie. După mai multe remarci precum: "Dar nu este chiar atât de mizerie precum spuneţi. Unde e mizeria aia mare?", alaiul a ajuns şi la locaţia cu pricina unde peisajele au devenit, brusc, dezolante chiar şi pentru edil. Un bazin plin de apă de ploaie, înverzită de vreme, sticle goale, moloz şi miros insuportabil, sunt elementele care pot descrie cel mai bine situaţia. În plus, spaţiile verzi din împrejurimi sunt transformate în "locuinţe" pentru ţigani şi locuri unde tinerii se "destrăbălează", după cum afirmă localnicii. După o analiză mai atentă şi după ce câteva telefoane au fost date, Radu Mazăre a conchis: "Când aveţi dreptate, aveţi. Când mă certaţi degeaba, mă supăr, e normal. Dar acum aveţi dreptate. E vina mea, recunosc, nu am fost să inspectez această zonă ştiind că aici sunt doar nişte terenuri, revendicate de altfel. Dar, gata, m-am hotărât. Pe acei aproximativ 6.000 de metri voi construi o piaţă, locuri de joacă pentru copii şi parcări. Voi investi un milion de euro în această zonă pentru că aveţi nevoie. Până în toamnă veţi avea ce v-am promis", a spus Mazăre. În plus, în cel mai scurt timp, va fi montată o oglindă rutieră la intersecţia străzii Murelor cu Ştefăniţă Vodă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272