REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Mazăre, punct final în carieră. Prefectul semnează ordinul de încetare a mandatului

Mazăre, punct final în carieră. Prefectul semnează ordinul de încetare a mandatului

Replica API 5 iunie 2015 | 22:23 130

Nu mai este primar

Nu mai este primar

Radu Mazăre

Documentaţia redactată de Consiliul Local Constanţa, care a luat act de demisia primarului municipiului, Radu Mazăre, a ajuns joi la Instituţia Prefectului.

„Am primit documentaţia de la Primărie, o analizăm şi noi. Dacă e în regulă, mâine (vineri – n.r.) vom emite ordinul. Cu un an înainte de expirarea duratei normale a mandatului nu se mai organizează alegeri pentru consiliile locale, judeţene, primari şi preşedinţii de CJ. Imediat după emiterea ordinului de încetare mandatului primarului Radu Mazăre, se va face din nou şedinţa de CL şi trebuie să se aleagă cine preia atribuţiunile de primar”, ne-a spus prefectul Ion Constantin. Amintim că Radu Mazăre a demisionat din funcţia de primar al municipiului Constanţa, cererea fiind depusă la Secretariatul General al Primăriei Constanţa, pe 22 mai a.c. Luni, Consiliul Local Constanţa s-a întrunit în şedinţă ordinară, în cadrul căreia a luat act de demisia lui Mazăre din fruntea administraţiei. După aducerea la cunoştinţă a demisiei lui Radu Mazăre, procesul verbal al şedinţei de CL, însoţit de un referat întocmit de secretarul municipiului şi un exemplar al demisiei, au fost înaintate prefectului Ion Constantin, pentru emiterea ordinului de încetare a mandatului de primar înainte de termen. După emiterea ordinului, postul de primar al municipiului Constanţa devine vacant, iar consilierii locali vor fi nevoiţi să procedeze la alegerea unuia dintre viceprimari, care să preia atribuţiile primarului până la organizarea alegerilor.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272