REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Mazăre spune tot despre şederea lui Constantinescu în SUA

Mazăre spune tot despre şederea lui Constantinescu în SUA

Replica API 10 decembrie 2014 | 23:10 177

După o ciorbă şi o sarma,

După o ciorbă şi o sarma,

Nicuşor Constantinescu

La scurt timp după ce Nicuşor Constantinescu a fost eliberat din arest, apele s-au mai liniştit. Primarul Constanţei i-a făcut o vizită şi a discutat cu el la… o ciorbă şi-o sarma. Au pus la punct anumite lucruri, dar şi faptul că aşteaptă motivarea instanţei pentru a putea contesta prevederile controlului judiciar, acelea ce se cam dau cap în cap dacă ar vrea să revină în fruntea Consiliului Judeţean Constanţa.

După ce Curtea de Apel Bucureşti şi Curtea de Apel Constanţa i-au înlocuit lui Nicuşor Constantinescu măsura arestului preventiv cu controlul judiciar, ordinul semnat de prefectul Radu Volcinschi în luna august, de suspendare din funcţie, a încetat, motiv pentru care se poate întoarce în fruntea CJC. Dar nu e chiar aşa, întrucât, potrivit instanţei din Constanţa, Constantinescu are de respectat o serie de restricţii, între care să nu ia legătura şi să nu comunice cu martorii şi experţii din dosar precum şi cu personalul Centrului Militar Zonal Constanţa, direct sau indirect, şi prin orice mijloace de comunicare, precum şi cu personalul din cadrul Consiliului Judeţean Constanţa şi cu aleşii judeţeni. Întrebat despre această situaţie, primarul Radu Mazăre a răspuns: „Ştiu problema, eu m-am văzut cu Nicuşor. Aşteaptă şi Nicu să vadă motivarea. Nu pot să comentez nici eu până nu văd motivarea, să văd ce scrie acolo. După aia, probabil, că o să atace unele dintre prevederile controlului judiciar, dar mai mult nu ştiu ce să zic. Nu sunt avocat pentru toată lumea, lasă-mă că şi aşa am eu destule”. Din câte se pare, edilul de la malul mării l-a vizitat pe Nicuşor Constantinescu, unde au stat de vorbă la o ciorbă şi-o sarma. „Am fost să-i zic la mulţi ani, am mâncat o ciorbă, o sarma, o d-asta. Ce să zic, nu e dărâmat, e destul de tonic şi mi-a plăcut cum arată. El e nerăbdător să se întoarcă să-şi facă treburile, ştiţi că e nerăbdător, d-aia a venit şi din America, mi-a arătat viza, că tot existau discuţii că nu avea viză. Avea, domnule, avea viză medicală pusă pe paşaport. Am discutat mai multe, mi-a spus că ăia i-au sugerat să rămână să-i dea azil politic şi el a ales să se întoarcă, nu ştiu de ce a ales. Nici o brăţară nu avea!”, a completat Radu Mazăre.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ai dracu ordinari , visati la desfintarea DNA . Ba cap de porc , cat de prost sa fi sa si crezi asta? Ba cap de porc , ai sa mori la parnaie . Cap de porc , ai tovarasie la celula futuva.n gura sa va fut ...la bine si la rau cap de porc .
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218