REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Medic de la spitalul din Mangalia, testat POZITIV cu COVID, la 2 zile după VACCIN

Medic de la spitalul din Mangalia, testat POZITIV cu COVID, la 2 zile după VACCIN

Replica API 14 ianuarie 2021 | 22:27 8773

Un medic de la Unitatea Primiri Urgenţe din cadrul spitalului Mangalia a fost testat pozitiv la coronavirus la două zile după ce fusese vaccinat împotriva virusului.

Vaccinul împotriva coronavirusului este unul destul de controversat. Părerile în privinţa eficacităţii acestuia dar şi a efectelor adverse sunt destul de împărţite. După ce un asistent medical din Constanţa a decedat la 2 zile după ce i se administrase vaccinul anti COVID-19, un medic de la Unitatea Primiri Urgenţe din cadrul spitalului Mangalia a fost testat pozitiv la coronavirus la două zile după ce fusese vaccinat împotriva virusului. Potrivit informaţiilor noastre, medicul este din Constanţa însă lucrează la spitalul din Mangalia.

Ce ştim despre vaccinul anti COVID-19

Vaccinarea împotriva COVID-19 a început peste tot în Uniunea Europeană pe 27 decembrie 2020, într-un moment de unitate. Un vaccin sigur și eficace este cea mai trainică soluție de ieșire din pandemie. Comisia Europeană a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a asigura aprovizionarea cu vaccinuri și a aprobat două vaccinuri anti-COVID-19 evaluate ca fiind sigure și eficace. Dozele sunt trimise în același timp în toate țările din UE, în aceleași condiții. Deocamdată se pot vaccina grupurile prioritare – persoanele în vârstă sau personalul medico-sanitar. Însă în curând vor exista suficiente vaccinuri pentru toată populația Uniunii Europene.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce ma bucur ca prostalaii nu se vaccineaza!
4
1
Este preventie,daca esti bolnav te tratezi daca nu te vaccinezi
4
0
si kei kare au fakut akest vakkin au rekunoskut k poty sa faky boala dar k asimptomatic nu faky boala in stare grava numai k key k komorbytaty kare au sy alte boly akestya pot fak boala k adevarat numay k sy vakkynarea poate sa le grabeask moartea datoryta vakkynuluy numay k doktoryy o sa zyk dat komorbytatyy dekedeaza asa kum o dau pers k komorbytaty dak nu fak vakkynul oryk mykrob sau bakt pe care o rekeptyoneaza le este fatala yar dak se vakkyneaza la fel datoryta vakkynuluy pt akeste pers este yntr-adevar mary dyfykultaty sa aleaga dak ysy fak sau nu
2
2
e pesedist de-aia nu are efect vaccinul.Johanistii, ciolosistii,basistii se imunizeaza in secunda 2 dupa vaccinare
3
1
Nici un vaccin din lumea asta nu creaza imunitate la 48 de ore dupa inoculare. Cine scrie articole doar sa se afle in treaba mizand pe realitatea ca romanii nu prea au cultura generala,nu mai spunem de cea specifica medicala,este ticalos.
16
1
un procedeu greu de inteles pentru cei peste 90 la suta din romanii care au baut cerneala in scoala. e simplu. pe timpu lu ceasca te vaccina obligatoriu fara ca cineva sa raga ceva. acum e democratie. asa ca cine vrea sa traiasca se vaccineaza cine nu crapa. analfabetii functionali nu vor intelege niciodata ce este un vaccin.
13
9
Vaccinu' asta te vindeca de puscarie!
2
3
asta pare mai norocos,doctorul a murit la doua zile dupa vaccin,Dumnezeu sa-l ierte
1
1
Faptul ca avem avocati ai vaccinului deja demonstreaza fondurile uriase bagate in propaganda. In realitate nimeni sanatos nu face de bunavoie un tratament
13
7
Cum adica, ma vaccinez si fac o forma mai usoara? Cand faci un vaccin il faci pentru a fi sigur ca nu faci boala. Atata timp cat nu am certitudinea ca e eficient, de ce sa injectez organismul cu niste substante care nu au efectul scontat iar cu buna stiinta il otravesc, ca doar nu e vorba de apa chioara. Cum nu inteleg de ce se mai vaccineaza unul care a facut deja covid 19. Iar daca ai facut vaccinul si rapelul de ce organismul nu e imun la virus si poti sa faci din nou boala.Gripa obisnuita nu o faci de n ori pe an, poate chiar de 2 ori in viata. Ceva nu e in regula, de aici si reticenta.
8
7
Bai , imuno descreeratule , dute tu si fa-ti vaccin...tu si tot neamul , inteligentule !
3
7
Sunt multi medici platiti regeste, care trec foarte rar pe la locul de munca de la stat.
8
1
Bravo Gigi
4
0
Mai taci in plm Ca vad ca le sti pe toate prostane
6
3
atentie la prostanul de la pneumologie,medic mengele!Nu face nimic,nu stie nimic,chiulangiu si puturos.platit regeste de pesede!ue ba trintorule!
11
5
Daca te imbolnavesti imediat dupa vaccin raspunsul e ca inca nu erai imunizat. Daca mori imediat dupa vaccin raspunsul e ca aveai comorbiditati pe care nu le ai declarat sau despre care n ai stiut. Daca te imbolnavesti la distanta mare dupa vaccin raspunsul este ca vaccinul te ajuta doar sa faci o forma mai usoara. Daca mori la distanta mare dupa vaccin raspunsul este ca nu are legatura cu vaccinul. Ha ha ha! Asa i au invatat si platit sa zica companiile producatoare de vaccin. Bolnavul sau mortul e de vina. Sau eventual vaccinatorul nu a respectat procedurile. Sictir!
30
14
Imunitatea se dobandeste la 2 saptamani de la vacinare. Pt coronavirus fiind necesare doua doze facute la interval de 3 sapt in medie pentru o imunizare cu efect mai bun. Sa spui idiotenile astea subtile ca si cum de la vaccin s-a imbolnavit medicul respectiv, meriti batut pentru indobitocirea si mai accentuata a idiotilor si asa idioti de la mama lor, care va citesc articolele. La 2 zile nu exista imunitate. Esti complet expus. Iar riscuri de deces pana si un simplu paracetamol il are. AVC, Stop cardiac, moarte subita. Scrie mare pe prospect. Jurnalistii plii mele.
34
14
...sau mori
24
11
Daca te vaccinezi, nu inseamna ca nu te mai imbolnavesti! Doar faci o forma mai usoara!!!!
21
16

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102