REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
17.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

MEDIC, despre VACCINAREA COPIILOR: "Este o măsură CRIMINALĂ"

MEDIC, despre VACCINAREA COPIILOR: "Este o măsură CRIMINALĂ"

Replica API 20 iulie 2021 | 11:33 3163

Medicul Monica Pop a comentat la Antena 3 concluziile unui medic care a trimis Curţii Supreme din Israel o analiză a efectelor vaccinului Pfizer administrat tinerilor, scrie antena3.ro

Potrivit acesteia, riscurile asociate vaccinurilor cresc direct proporțional cu forța sistemului imunitar, ceea ce înseamnă că vaccinurile vor duce la o creștere a riscului pentru tineri mult mai mare decât COVID-19.

Concluzia medicului este că pentru cei sub 30 de ani mortalitatea provocată de vaccinul COVID crește direct proporțional cu administrarea sa tinerilor cu vârste tot mai fragede. Pentru tinerii sub 20 de ani mortalitatea indusă de vaccinul COVID este de 10 ori mai mare decât toate vaccinurile administrate celor de peste 20 de ani.

O analiză publicată pe site-ul CDC din Statele Unite arată că vaccinul Pfizer prezintă un risc între 3 şi 5 ori mai mare de spitalizare pentru băieții de 12 și 17 ani comparat cu riscul de spitalizare pus de boală. Pentru fete între 12 și 17 ani riscul de spitalizare este între patru și cinci ori mai mare decât prezice CDC că ar preveni internarea în spital.

Vaccinul reduce riscul de mortalitate de pe urma bolii cu doar 16% pentru băieții între 12 și 17 ani, pentru fetele de aceeași vârstă riscul de deces provocat de vaccin este de 72 de ori mai mare comparativ cu pericolul pus de boală.

Tot mai mulți doctori se opun vaccinării copiilor pentru că sistemului imunitar încă dezvoltare funcționează diferit față de cel al adulților și riscul de a fi afectat este imens. Studiile publicate deja arată că răspunsul imunitar a celor mici la COVID este caracterizat de o activare redusa celulelor T în comparație cu adulți infectați.

Întrebată ce părere are despre aceste concluzii, medicul Monica Pop a precizat că dacă cei mici nu sunt receptivi la această boală atunci "scopul ar putea fi unul comercial și unul care depășește puterea de gândire a cuiva".

„Și așa eu am fost întotdeauna pro-vaccinistă pentru vaccinurile acelea împotriva bolilor care schilodesc și ucid, dar oricând sau întotdeauna vaccinul mi s-a părut un impact extrem de dur asupra unui organism.

Vaccinul ajută persoana respectivă să facă o formă mai ușoară. Nu previne nimic altceva. Există și un pericol: cei vaccinați fac o formă ușoară, uneori asimptomatică și vor îmbolnăvi și pe ceilalți, deci trebuie grijă foarte mare.

Acest lucru se desprinde chiar și dintr-un comunicat al ministerului Sănătății că orice vaccinat se poate îmbolnăvi și poate transmite fără doar și poate. Statutul de purtător este pentru orice virus.

Am fost la un moment dat purtătoare de hepatită B, eu neavând nimic şi s-a descoperit întâmplător la niște investigații pe care le făceau în facultate. Unul ca mine putea transmite oricui", a spus medicul Monica Pop.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ai furat destul madam. Ai mintit si continui sa faci valuri. Esti o disperata. Rusine! Te sustine sosoaca ?! Ce valoare ai ?! Dispari! Sunt alte vremuri. Esti depasita rau, rau de tot.
1
0
O mare criminala esti tu. Esti medic, ai depus un JURAMANT ?! Sa-ti fie rusine prefacuto, diabolico! Esti platita din bani publici, din impozitul meu, sa faci CE ?! Sa-ti etalezi zalele, cerceii, lanturile, bratarile, perucile ,.... pe la tv-ul lui ciutacu si gadea, sa-ti dai ochiii peste cap, dandu-te mare "STIUTOARE", atot stiutoare ??!! Dispari idioato!!
2
0
pai doar la latrina 3 mai poate comenta idioata asa.
10
6
Dispari latratoareo, antenista lu'gadea si a lui ciutacu ! Hal de medic, esti madam ! Rusine!
13
7
la cati bani au produs de pe urma vaccinurilor, o sa va oblige sa va vaccinati si animalele de companie. mwe doctrinei politice si sistemului bolnav in care traim.
12
9
Din comentariile de mai jos reiese un singur lucru. 99 la suta din cititorii acestei pagini au un deficient de inteligenta grav. Inca eram in dubii de cand vedeam zeci de like-uri comentariilor pro Sosoaca. Astazi s-a confirmat ca e o pagina plina de babuini abia dati jos din copac.
23
11
gigi, trei maini si doua picioare nu stiu daca ai dar cacat in cap ai sigur. Acum nu stiu daca de la vaccin...
14
12
Nu au pe cine vaccina si vor cu orice pret sa fim cobaii producatorilor de vaccin!
20
12
trebuie taiate salariile medicilor, de ce nu se revine la salarii decente?de ce sunt asa uriase?si la stat si la privat si la cabinet
28
6
ba intelighentilor,monica e dusa pe alta planeta,a reptilienilor.Nu stiu cum mai profeseaza maimutza asta.Monica,mi-am facut vaccin si am trei miini si doua picioare.Ce zici?
19
30
Rapandula asta pesedista e vedeta latrinelor tv asta e medic cum sunt eu popa
23
30
Atunci cand o sa fiti voi ziaristi
17
23
o asa mare afacere, la nivel global, nu s-a mai pomenit! o sa ajunga sa ne vaccineze de trei ori pe an; mai bine sa ne puna inca un impozit si sa ne lase dracului in pace
39
16
important este sa mearga afacerea cu vaccinurile
39
20
la fel ca voi
28
38

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468