REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Medic din Constanţa, atacat în parcare de un individ. Totul a fost filmat. VIDEO!

Medic din Constanţa, atacat în parcare de un individ. Totul a fost filmat. VIDEO!

Replica API 27 aprilie 2020 | 00:00 5465

Sănătatea mintală este destul de afectată de la instaurarea stării de urgență, dar asta nu scuză cu nimic faptul că unele persoane vor să își etaleze și acei neuroni obosiți, rămași fără oxigen, chiar în spațiul public.

Sancțiunea rămâne singura salvare. Un medic constănțean a fost atacat într-o parcare a unui supermarket, chiar sâmbăta la amiaza mare, de un tânăr fascinat de lumea virtuală, în speță de celebra aplicație Tik Tok. Se pare că nimeni nu a intervenit, ba mai mult, o persoană mai în vârstă, prezentă la fața locului, a dat vina, mai în glumă, mai în serios, pe tinerețea băiatului care a vrut să fie celebru pentru câteva secunde. „Așa sunt copiii, mai fac glume”.

A forţat uşa maşinii, în timp ce se filma

Băiatul a forțat una din ușile mașinii femeii și a intrat peste ea, doar pentru a face un filmuleț de prost gust. „O să vedeți filmulețul pe Tik Tok”, a strigat el victorios după terminarea scenei către prietenii lui care se amuzau copios.

„Parcarea Mega Image, intersecția Casa de Cultură, Constanța,aproximativ orele 18.30-18.45. Mi-am încărcat cumpărăturile în portbagaj și am urcat în mașină. Mașinii mele nu i se blochează automat ușile și în timp ce încercăm să pun contactul, am văzut că un individ deschide ușa,cu telefonul în mână. I-am zis "Ieși afară!", nimic, a urcat pe locul din dreapta ținând în continuare telefonul în mână pe butonul de înregistrare video; l-am împins cum am putut, am început să țip, timp în care a pus mâna pe mine. Într-un final, a ieșit, eu eram șocată, tremuram din toate încheieturile. S-a dus la ceilalți 2 prieteni ai lui, unul din ei strigând după mine "O să vedeți filmulețul pe TikTok!"”,a povestit victima. „La toată aceasta scenă participa, pasiv evident, un cetățean aproximativ de vârstă mea care mi-a spus "Copii, fac și ei glume". Dacă încă te uiți la postarea asta și consideri că "E o glumă", îți propun să te gândești așa: dacă era iubita ta, mama ta, sora ta în poziția mea și telefonul era un cuțit de exemplu, oare mai vedeai totul ca o glumă? Am rugămintea distribuirii acestei postări, pentru identificarea acestui individ ( plângerea la Poliție e deja făcută pentru multiplele infracțiuni, având în vedere și starea de alertă națională și justificarea deplasării, precum și încălcarea proprietății personale).

VIDEO:

Daca vezi o postare pe TikTok (eu personal nu am și nici nu știu cum funcționează) sau altă platforma în care un individ intră într-o mașină alba cu interior crem, și pe scaunul din stânga este o tipă îmbrăcată în pantaloni negri și geacă de blugi (eu), anunță - mă, filmulețul nu e fake.Refuz să cred că asta e lumea "normală" în care trăim, că pentru vizualizări, sperii un om total de-a ..... Îmi doresc să mă simt în siguranță în orașul în care trăiesc (Constanța), iar în acest moment nu mă simt, având în vedere că acest lucru s-a petrecut sâmbătă în amiaza mare”, a încheiat medicul.

Se pare că în cele din urmă, videoclipul postat de tânărul rebel a fost găsit pe Tik Tok și pus la dispoziție pe Facebook de către ceilalți oameni care au văzut postarea. Chiar dacă purta mască, tânărul poate fi recunoscut ușor de oamenii legii, deoarece femeia a sesizat Poliția în acest sens.

Petruț IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa-si faca reclama moca ambele parti. Marea doctora.
1
1
Asa fratii mei cumparati Huawei si instalati Tik Tok si Zoom si da ti de buna voie datele personale unui popor comunist care joaca cu dusmanul in tabara!Hai ca e bine! L ati omorat pe Ceausescu ca sa i aduceti apologie lui Mao?V ati stricat la cap ca o gulie in soare!V ati tras la fata ca tapul,nu Constantinescu,la coaie dar degeaba...n ai cu cine!O sa va imbrace pe toti ca la fabrica de textile Tio'imping Tio'Hon Des si o sa va scoata la Wuhan in piata pe post de Pangolin si tot degeaba!MUIE HUAWEI,MUIE CHINA COMUNISTA!Unde's aia cu NU NE VINDEM TARA?Ati tipat pe alt fus orar?
3
2
Pina nu o sa ajungem noi tineri la conducerea tari nu v-a fii bine in tara
1
6
cand nu ai ce face ............ asa e, te apuci sa te iei de oameni, si pe buna dreptate cred ca s-a speriat, ca nu stii ce intentie are cel care-ti deschide usa, vrea sa te talhareasca, sa-ti dea in cap? cred ca s-a speriat
7
1
Asta este un prost care a speriat o femeie care intamplator este doctor ,un tanar cam tampit care a crezut ca asa se da mare,dar cum ramane treaba domnilor judecatori cu politistul ala care a facut mai multi tampiti ca asta soferi contra spaga adica potentiali criminali si caruia nu i-ati dat nici o zi de puscarie firati voi ai dracu sa fiti de speciali si judecatori si politisti pentru care in tara asta este valabila doar legea voastra nu legele tari pe care ati jurat sa le respectati si sa le aparati.
9
0
Am intrat pe site sa vad despre ce este vorba , deci ...te filmezi pe strada facand farse unor oameni ! Functioneaza ca la fecebook , like uri , ct mai multe like uri...in prostia lui de copil ,cine n-a facut vreo prostie regretabila la 15-16 ani sa arunce primul piatra ,deci in prostia lui de a strange cat mai multe vizualizari a sarit calul , regretabil , dar si Dna doctor exagereaza....cel mai potrivit ar fi ca povestea sa se termine la politie de fata cu parintii si Dna doctor si sa ajunga la o intelegere , o amenda consistenta...dar fara dosar ! Este pacat de tineretea lui..
4
6
Astia sunt viitorul tarii,tinerii frumosi si liberi de creier ca si parintii care le-au dat educatia pana la majorat. Credeti ca cei ca conduc azi tara sunt mai destepti? Luati si admirati,glume de mahala,avem si artistitot de mahala,politicieni manelizati,institutii amestecate cu lumea infractorilor foarte periculosi. Va mai mira ceva? M-ar mira totusi ca Justitia sa inceapa sa functioneze in folosul poporului,ca politia sa apere oamenii cinstiti,alea,alea imposibile.
11
2
Ce spune doctorita nu are nici-o treaba cu ce se vede in filmulet , nu a intrat peste dansa in masina ! A facut doar o gluma tampita pentru a posta pokemoni ...care probabil o sa-l coste !
1
8
Cum povestea scarba si cum s-a intamplat de fapt! Drame!!!
1
7
Se pare ca a aparut in peisajul constantean o alta specie de retardati.
11
0
Dna doctor, cu toata compasiunea pentru trauma suferita desi ati declarat ca nu sunteti usor de traumatizat, 18,30 nu inseamna ziua in amiaza mare..sau poate ma insel eu..
3
10
Ce facem daca izbucneste un razboi, cu fatalai din astia care urmaresc pokemoni? Noroc ca razboaiele se duc altfel. Sa aiba noroc de alde astia aia care au desfiintat armata. In toate tarile normale, serviciul militar e obligatoriu. Oare izraelienii sunt prosti ca fac si fetele armata. La noi, doar fatalai in pantaloni fara prohap. Sper sa-si gaseasca mama nefericitul ala. Si sa io indese bine. Nefericitul, traumatizat dupa orfelinat. E o victima a societati in care traim.
8
1
Pustiuuu daca ajungi pe la bulau sa vezi viol ce iti iei ...sper sa te filmezi tot asa ptr Tik Tok
8
1
NU, nu era ma-ta jeg ordinar ce esti pentru ca ma-ta care a cacat asemena specimen e la fel de retardata ca si tine. Sper sa te afle politia, sa iti dea si numele adresa tot sa te contactam fizic si pe retardata aia de ma-ta sa ne pisam cu bolta ca asa educatie ce ti-a dat nu s-a mai vazut nemernicule. Daca as pune mana pe tine sa fac un tik tok cu gurita ta sa vezi like-uri ce as primii. Mucosii astia nu mai au nici un fel de respect. Ar trebuii batuti cum au fost batuti ciorile alea de la Giurgiu, la talpi si la palme sa vezi daca a doua oara le mai trebuie mizeria asta de tik tok.
25
1
Dupa privirea tampa, e o persoana cu un avansat grad de retard.
16
4
De la Pulitie nici un semnal
8
1
Deci a iesit afara fara motiv si agresand un medic a contribuit la zadarnicirea eforturilor ... bla bla bla Ia sa vedem cam cat ia. Ce canal faceam cu astia..
15
2
Si-a aranjat viitorul baiatu...
23
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272