REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Medic estetician din cadrul clinicii Dr. Dali, acuzat de mutilare corporală! Video

Medic estetician din cadrul clinicii Dr. Dali, acuzat de mutilare corporală! Video

Replica API 19 mai 2022 | 10:05 11172

Atunci când vine vorba de modificarea aspectului fizic și de a corecta anumite defecte, mai mari sau mai mici, cauți să apelezi la o clinică renumită cu rezultate extraordinare. După lungi căutări, iei decizia de a-ți face o programare, dar, ce să vezi, rezultatele nu sunt cele la care sperai cu ardoare. Este și cazul unei constănțence, care a apelat la serviciile unei renumite clinici din municipiul Constanța în speranța că problemele ei se vor termina odată pentru totdeauna, doar că acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Este vorba despre renumita clinică localizată pe Bulevardul Mamaia, numărul 141, Dr. Dali Clinique Esthetique. Femeia a povestit, pentru Replica de Constanța, situația prin care a fost nevoită să treacă. Conform celor spuse de aceasta, s-a programat la clinică pentru procedura BodyTite, o procedură asemănătoare liposucției, doar că nimic nu avea să prevestească ceea ce urma să se întâmple.

Dr. Alisa Zisman, medicul acuzat

,,M-am prezentat pentru o intervenție de liposucție ajustată cu radiofrecvență, bodytite se numește aparatul, ceva inovator pe piață. De la bun început de când m-am dezbrăcat și au început să mă măsoare am observat că nu prea erau pregătiți pentru această intervenție. M-au pus să mă cântăresc, dar nu le funcționa cântarul. M-au întins pe masa de procedură, au început să mă dea cu betadină, nu aveau pansamente, fașe sterile, nu aveau nimic, chiar dacă știau că vin. Procedura costă 2900 de euro, păi la banii ăștia trebuiau să se pregătească cu anumite consumabile, au trimis asistenta la farmacie să le cumpere.

S-au apucat de procedură, mi-au făcut anestezia locală, 10-15 injecții la nivelul abdomenului, îmi face incizia, mi-a făcut-o mai jos decât mi-a făcut anestezia, a fost nevoită să mai facă încă o injecție de anestezic, pentru că mă durea. ”, spune femeia.

Deși credea că acesta este sfârșitul stângăciilor, femeia avea să realizeze că intervenția pentru care avea să plătească 2900 de euro nu putea să fie realizată.

,,Au desigilat aparatul și au constatat că nu pot penetra pielea cu aparatul respectiv. A venit o altă persoană care-și dădea cu părerea că e mai bine dacă taie mai mult, atunci am spus că nu vreau, tocmai pentru că am apelat la o asemenea procedură, pentru o incizie mică. Nu știu cine era cea de-a doua persoană care a încercat să penetreze zona, dar nici ea nu a reușit, atunci văzând că sunt luată la mișto, le-am spus că înceteze totul că nu mai doresc nimic. Ei nu știau să folosească acel aparat, nu știau să facă nimic. Mi-au făcut incizia degeaba că nu au reușit să ducă la finalizare o procedură. Doctorul care s-a ocupat de mine a fost Alisa Zisman”, a spus, pentru Replica de Constanța, pacienta clinicii.

Ce reprezintă procedura de slăbire BodyTite?

Conform site-urilor de specialitate, o canulă este introdusă sub piele pentru a topi țesutul adipos, în timp ce un aplicator cu radiofrecvența tratează simultan pielea de deasupra, oferind un efect de fermitate.

Am stat de vorbă și cu reprezentații clinicii din Constanța care ne-au asigurat că este vorba despre un caz singular. Avansul în valoare de 2000 de lei i-a fost returnat pacientei în integralitate încă din momentul în care procedura a fost refuzată.

,,Situația a fost de așa natură încât nu a reușit ca acea canulă să intre în inciziarespectivă, femeia nu a vrut să mai continue tratamentul și efectiv s-a încheiat orice procedură. Suntem o clinică medicală de estetică și avem toate cele necesare. Procedura nu s-a efectuat din cauza faptului că doamna nu a dorit să mai stea. Ne-a contactat telefonic și a spus că nu mai dorește o altă programare și că dorește să i se dea banii înapoi și i s-au returnat.”, au spus reprezentanții clinicii.

Video:

Mai multe puteți asculta în materialul de mai jos:

(material filmat cu camera ascunsă)

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
inregistrezi audio macar cu tel,ca de a**a avem toti tel,esti pr_st.Si cu inregistrari tot nu se castiga procesele.Inregistrati si av, pol, nota,med, unde e cor_tia
0
1
Inca se mai poarta filmatul pe ascuns?
2
0
Toate geamandurile vor sa slabeasca repede
2
0
Nu mai baga shaorma in tine, ca te mutilezi singura.
2
0
Ptr toate basculantele : fetelor uitati de Fast Food si mai gatiti acasa sanatos ca altfel stricati asfaltul prin oras ca nu stati nici locului si va puneti tocuri stiletto.
0
0
nu mai dati banii pe prostii ca tot boccii sunteti
1
0
Pentru grasele cu bani care nu stiu ce sa faca cu ei : faceti sport si nu mai rupeti KFC-ul !
1
0
acreditare pentru operatii aveti?
2
0
De ce a stat cand a vazut ca nu stie sa foloseasca aparatura din dotare?
0
0
Pentru toate puturoasele. Alergati alergati si la Sali nu mancati.
1
0
Ststi cum v a facut mama natura nu stiti ce sa faceti cu banii, toate pitipoanncele si au facut cabinete de estetica, cel mai bun medic e calea spre bucuresti
0
0
faceti sport si nu mai bagati atata in voi, graselor. iesiti mai ieftin.
0
0
Marketing. Multa reclama si servicii proaste.Patroana e o tunisianca gretoasa ...
1
0
Nu este un caz singular, au mai patit-o si altii, doar ca nu au facut plangere. Poate acum o sa prinda curaj. Sunt foarte multe persoane nemultumite. Si nu cred ca sunt autorizati sa efectueze operatii in spatiul pe care il detin
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108