REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Medicii şi angajaţii din Sănătate ies în stradă şi ameninţă cu greva generală

Medicii şi angajaţii din Sănătate ies în stradă şi ameninţă cu greva generală

Andreea VREJOIU 24 ianuarie 2023 | 19:35 1174

Medicii şi angajaţii din Sănătate ies miercuri, 25 ianuarie a.c., în stradă. Aceştia ameninţă cu greva generală dacă nu sunt majorate salariile tuturor angajaţilor din sănătate şi asistenţă socială şi deschiderea conflictului colectiv de muncă.

Medicii si angajatii din Sanatate ies in strada si ameninta cu greva generala

"Urmează lucruri deosebit de importante pentru noi ca salariaţi şi ca sindicate, dar cred că şi pentru pacienţii noştri. Am ajuns undeva cuţitul la os. Bine că s-a terminat pandemia şi într-un sistem ca ăsta prost întreţinut printre altele, apropo de ce se întâmplă în spitalele din ţară.

Şi nu în ultimul rând sunt finanţaţi şi cu un număr foarte mic de persoană care şi ăla este chinuit şi minţit la,momentul acesta. Ne-am propus că aşa cum toată lumea, nu ştiu dacă trebuie să ţinem un medic sau un asistent medical ca să fie premierul României să facă ordine pentru toţi.

Pentru că mai nou văd că dacă eşti poliţist dai la poliţişti, dacă ai lucrat în armată şi eşti general ca şi domnul premier Ciucă trebuie să dai numai celor din armată şi celor din Ministerul de Interne", a transmis Bărăscu, conform antena3.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tratati-va singuri acasa daca nu aveti nevoie de noi, sa va vedem ce faceti. Invatam ca prostii ani de zile pentru meseria asta si este normal sa avem pretentii salariale!
1
1
Si voi ce faceti pentru un salariu mai mare? Am vazut in urgenta cum asistentele stau la povesti si mananca sticksuri, iar bolnavii striga de durere, nici macar nu le verifica perfuzia! Aveti salarii mult prea mari pentru munca depusa! Urgenta sa fie monitorizata, sa vedem live cum munciti !
6
0
Când plecati acasa cu buzunarele pline de plicuri consistente(asta dacă unele infirmiere sau alt personal, nu se alimentează singure de la pacienti inapți de reactie), voi ce mai vreți? Salarii uriase, adaos din plin, veniți când vreți la serviciu, ca de regula nu veniti(nu-i asa la Neurologie??), nu dați 2 bani pe suferinzi dacă nu cotizează, ce mai e de zis? În fata bolii și a morții, pacientul și aparținători fac orice, iar voi profitați de asta. Sa ne ferească Dumnezeu sa ajungem oe mâinile voastre!!
3
0
ion are dreptate,cind dispare spaga?astia numai din spaga pe zi iau mai mult decit pensua mea pe o luna
3
0
V ati batut joc de oameni in mascarada pandemica. Stiati ca este vrajala si ati tacut. Acum economia a cazut din cauza mascaradei si banii isi pierd valoarea. Siktir!
4
2
Este chiar de risu- plânsu.poate la salariile din upu, care sunt și duble, cind ai nevoie nu te mai dau afara cu o rețetă de pastile ,care oricum pentru respectivul bolnav nu are nici o valoare.cu alte cuvinte te expediază ca să mori acasă.
3
0
Mai comentatorule fidel care esti tu! Daca ma-ta ar nimeri pe mana astora care zici tu ca sunt nesimtiti si jegosi ce se intampla? Eu personal daca o gasesc....ma fac ca nici nu stiu ce boli are!
2
5
ba nesi mtitilor,ba je gosilor,muncim la privat de ne rupe si daca luam 1% pe an e bine,10% in 10 ani.aveti cele mai mari salarii si mai vreti bani,puturosilor?mars afara,aducem indieni in locul vostru.sa ve vedm cum vamdau afara din spitale,habar n.aveti sa puneti un diagnostic,asistoantele si voi putzitzi de lene!
8
6
Sincer, ar trebui marite toate salariile si aduse la standarde europene (macar media pe UE pe specialitate) altfel...mai bine iesim din UrE. Respect celor ce protesteaza!
6
5
Bravo surorilor, noi colegele voastre de pe varianta iesim in fiecare noapte sa protestam si nu ne baga in seama nimeni.
6
3
Ca de obicei, tupeistii , incompetentii, nesimtitii , spagarii sunt primii la greva pt salarii! Dar cand vor oferi pacientilor, macar jumatate din compentele pe care teoretic le au? Spaga cand dispare?
10
8

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102