REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

MEDICII, ȘOCAȚI de MOARTEA FULGERĂTOARE a Dr. Loredana Chircu de la Heka

MEDICII, ȘOCAȚI de MOARTEA FULGERĂTOARE a Dr. Loredana Chircu de la Heka

Replica API 27 aprilie 2021 | 00:21 6018

Moartea fulgerătoare a medicului internist Loredana Chircu, care activa și la Heka Hospital, Regina Maria, dar și la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, a dat peste cap lumea medicală și nu numai. Oamenii s-au arătat șocați, iar medicii au precizat că toată această perioadă pandemică, efectiv, i-a epuizat.

foto: Libertatea.ro

Necropsia în cazul Loredanei Chircu a fost efectuată în cursul zilei de 26 aprilie, însă este un proces de durată. Se vor face teste toxicologice pentru a se afla cum au acționat substanțele ingerate. Între timp, potrivit informațiilor noastre, se conturează tot mai mult varianta suicidului, nefiind excluse nici alte variante.

Amintim că duminică, 25 aprilie, în jurul orei 11.45, polițiștii Secției 3 au fost sesizați cu privire la faptul că, într-o unitate spitalicească privată din municipiul Constanța, s-ar afla o femeie decedată. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că este vorba despre o femeie, de 38 de ani, găsită decedată într-o încăpere a spitalului. Pe trupul neînsuflețit nu au fost constatate urme vizibile de violență, acesta fiind transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

S-a stabilit că este vorba de dr. Loredana Chircu, care și-ar fi administrat un cocktail de medicamente (se pare că analgezice) și, din câte se pare, suferea de depresie. Avea 38 de ani și era din Valu lui Traian. Pe 15 aprilie și-a sărbătorit ziua de naștere. Era medic internist și profesa atât la Heka, cât și la Spitalul Județean, dar și la Regina Maria.

Reprezentanții spitalului Heka au transmis un mesaj de condoleanțe: ”Cu profund regret anunțăm decesul colegei noastre, în vârstă de 38 de ani, Chircu Loredana, medic specialist Medicina Internă. Aceasta a intrat de gardă la ora 20:00 fără sa prezinte vreo problemă vizibilă. Pe tot parcursul gărzii a avut două consultații. Dispariția fulgerătoare a colegei noastre ne-a marcat pe toți și suntem alături de familia îndoliată. Sincere condoleanțe!”

Medicii au răbufnit: Suntem epuizați

Din păcate, cazul Loredanei Chircu nu este singular. Tot luna aceasta, un medic de la ATI Timișoara și-a pus capăt zilelor. Este vorba despre Vlad Marinescu, în vârstă de 28 de ani, despre care colegii au spus că era tot mai obosit în ultima perioadă. A ieșit din tură, a mers acasă, acolo unde și-a încheiat socotelile cu viața, folosindu-se de substanțe pentru anestezierea pacienților.

Având în vedere cazurile date, medicii au izbucnit: ”Noi, doctorii, suntem și noi oameni, avem propriile noastre vieți și probleme, suntem epuizați, dar pe nimeni nu interesează anxietățile și stările cu care de confruntăm de peste 1 an de zile. Guvernanții sunt preocupați să găsească paturi la ATI, de parcă paturile funcționează singure. Suntem puțini, suprasolicitați și blamați din toate direcțiile, de aceea se ajunge la situații tragice. Dumnezeu să o odihnească pe dna doctor”, a transmis un medic.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Spital de cacat
0
2
Blestemele!
1
2
Pana nu se va da legea,, Ori la stat, ori la privat", vorbim degeaba..... Atunci se va termina si lacomia ...
23
2
haideti dragilor la schi profitati de ultimele zile pe partie nu va mai agitati asa ia fost soarta hai la schi
13
5
Mergem si acolo si acolo pentru ca daca ramaneam doar la stat iti luam spaga mai mare,asa suntem si noi oameni si intelegem durearea semenilor,nu luam si pielea dupa client.
2
6
Un singur loc de munca e suficient, mergand la 3-4 nu faceti treaba buna la niciunul sau din exces de zel o mai luati si pe campii.
26
4
De lipsa de empatie din pacate sufera multi dintre cei care isi varsa frustrarile pe aici. Acest razboi al saracilor provocat de cine stie cine si dus prin mijloace media si canale de socializare are acest rezultat. Lipsa de incredere! Este mai periculoasa decat orice arma de distrugere in masa... Dumnezeu sa o odihneasca in pace! Este Saptamana Mare. Cereti iertare si iertati!...
13
2
SuNteM ePuizaAti! Ce ar fi sa nu mai lucrati ca flamanzii in toate spitalele private? Iti alei un spital fie el de stat sau privat, iti faci frumos program de lucru normal, garda si ce mai e si gata.
25
5
Poate o sa vezi si tu cum e daca ti se pare usor. Jegule
6
8
Nu e coincidenta ca s-a intamplat la mizeria aia de Heka...
4
14
Si la moarte aveti noroc! Oamenii de rand trebuie sa-si taie venele sau sa se spanzure. Voi muriti usor...
10
16
Lacomilor!! Atunci de ce va mai duceti si-n privat daca tot sunteti atat de EPUIZATI?! DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA IN PACE, DAR, PAREREA MEA E, CA, TOT DIN VINA EI S-A INTAMPLAT TRAGEDIA!!!
32
4
Lacomi , fara empatie ... au inceput sa se sinucida !
30
14

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468