REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Lun., 20 Mai 2024
Anul XX Nr. 6735
11.4° Constanța Luni, 20 Mai 2024 Anul XX Nr. 6735
 

Medicii stomatologi, somați de ANAF să își declare toate veniturile

Medicii stomatologi, somați de ANAF să își declare toate veniturile

A.F. 12 noiembrie 2022 | 00:00 412

Medicii stomatologi vor primi scrisori de informare din partea ANAF pentru a declara toate veniturile, spune președintele ANAF, Lucian Heiuș. El solicită pacienților să ceară bonuri fiscale.

„Nu ascund că identificăm și suntem în faza finală de analiză pentru a identifica și alte domenii unde activează persoane fizice și care au un grad mare de neconformare. Discutam cu directorii mei o informare că există un grad mare de neconformare la stomatologi, unde gradul de conformare fiscal este redus. Vom încercam să facem niște ghiduri, să includem și acest domeniu de activitate în acest mecanismul de prevenție și de informare și, inevitabil, se ajunge și la controale mai devreme sau mai târziu”, spune Lucian Heiuș, scrie Mediafax.

El spune că și pacienții trebuie să solicite bon fiscal, „așa cum este normal când pătesc sume de bani”.

De asemenea, președintele ANAF spune că există un grad mare de neconformare a declarării veniturilor în rândul celor care închiriază locuințe „cu ziua” prin intermediul platformelor online, citează stiripesurse.ro.

„Este un fenomen, iar aici suntem în discuții avansate pentru a încerca să găsim mecanisme pentru a încerca să descoperim și pe cei care închiriază cu ziua prin platfome, pentru că și acolo există un risc de neconformare la declararea veniturilor”, afirmă Heiuș.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este in RO anaf deasupra legii??!!Din cauza unor sobolanisme din astea nu vor romanii sa se intoarca din lume,FINDCA exista o masura pentru politicieni si clanuri si alta pentru om de rind si omu decent .
0
0
Trimiteti mai fratiilor toate smecheriile la EU sa stie si aia ce tara ca afara avem si noi mai vreme si in SHENGHEN,sa stie ce se intimpla in RO unde inspectorasii ANAF sunt pe o mina cu clanuriile.
0
0
Dar pe cind vom soma ,,inspectorasii “ anaf sa isi faca treaba cu clanurile de r**i care au vilute cu turnulete,impozite nexam,social eau ,ca de tarani va legati ,de medici va legati,oare voi inspectori anaf sunteti asa curatei.
0
0
Stomatologii nu dau bon fiscal. Se stie asta, dar nu se face nimic!
2
0
Stomatologii aia care nu dau bonuri deseori sunt si p****i doctori, strica dintii oamenilor si tot ei cu gura mare. Si hot si medic bun, nu prea se leaga. Asta e adevarul.
1
0
stomatologii nu sunt atat de evazionisti ei investesc in cabinetul lor un cabinet ingrijit atrage cat mai multi pacienti plus sudiile acelui stamatolog ....pe langa sutudiile unei frizarite coafeze si unei storcatoare de cosuri asa zisa COSMETICIANA nu investesc nimic aici e evaziunea si iti ia 200-300 si bon ioc
1
3

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515